Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 71

Click here to go to the first staff post in this thread.
Thread: Horizons Beta 3.1 AMD Hotfix Incoming 6.30 GMT

  1. Click here to go to the next staff post in this thread. #1

    Horizons Beta 3.1 AMD Hotfix Incoming 6.30 GMT

    Hi everyone,

    we're deploying a hotfix for the AMD issues seen in the Beta 3 release. This will be available at 6.30pm GMT. There will be no server downtime.

    Michael

  2. #2
    Thanks Michael,

    We will let you know if it works!!

    Keep up the good work Horizons is realy awesome!!

  3. This is the last staff post in this thread. #3
    This update should now be live. Please report back if there are issues.

    Thanks!

  4. #4
    Frontier, is on all the fronts ! Impressive !

  5. #5
    It's taking its own time to start the upgrade! I have been waiting for ages for it to start.

  6. #6
    Installed within seconds here and I got a crap line.

    Was it to do with the slow FPS whilst using the FSD?

  7. #7
    Originally Posted by shadowwar View Post (Source)
    It's taking its own time to start the upgrade! I have been waiting for ages for it to start.
    I'm still waiting for beta 2 to start downloading -____-

  8. #8
    Excellent job guys its fixed for me!
    And may I say 'damn you guys are fast', hope you get your overtime payed out well you earned it.

  9. #9
    that works a treat.

    Thank you

  10. #10
    Originally Posted by In-Fluence View Post (Source)
    Installed within seconds here and I got a crap line.

    Was it to do with the slow FPS whilst using the FSD?
    I don't know what the exact issue was, I just know that my pc was stuck in an unending loop for 20 minutes while the game was calculating the shaders. It took it that long to get to the control panel so I could force end the process. during that time they released a hotfix. Nice!

    Edit: can confirm the hotfix is working as intended. Now go home damnit! :-)

  11. #11
    Update fixed the shader issue thanks guys!

  12. #12
    I press play on horizons beta tab and.....nothing happens...its stopped working for me ,what am I doing wrong ? I don't get to shaders bit even.

  13. #13
    amd user here the issues I had are gone, good work on the prompt fix

  14. #14
    Thanks to the team for a swift remedy to the bug!!

  15. #15
    Originally Posted by Brett C View Post (Source)
    This update should now be live. Please report back if there are issues.

    Thanks!
    now my controls on the srv ar all backwards even though the buttnos are show up correctly. left trigger should be accellerate and right be decellerate / reverse but its the opposite way around?

    - - - - - Additional Content Posted / Auto Merge - - - - -

    Originally Posted by GENETiX View Post (Source)
    now my controls on the srv ar all backwards even though the buttnos are show up correctly. left trigger should be accellerate and right be decellerate / reverse but its the opposite way around?
    yeah that took awhile to figure out. i had to bind the buttons backwards to get it to work correctly since the hot fix.

Page 1 of 5 12345 LastLast