Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37

Click here to go to the first staff post in this thread.
Thread: Elite Dangerous Horizons 2.01: Server side update

  1. This is the last staff post in this thread. #1

    Exclamation Elite Dangerous Horizons 2.01: Server side update

    Hi Commanders,

    We're about to deploy a small set of changes to the Horizons servers. Good news however! There won't be any downtime with this update.

    Below are the changes...



    • Fixed some stability problems with exploration data.
    • Fixed a display issue with major faction rank progress bars.


    Thanks,
    The Frontier Dev Team

  2. #2
    Thanks! The ongoing effort by FD is outstanding!

  3. #3
    What happened to the 'bananaconda' and other competition winning paint jobs please? I thought these were being introduced with 'Ship's / Horizons? Thanks.

  4. #4
    Any update on the Transaction Server connection problem that is preventing some of us from playing the game at all currently Brett?

  5. #5
    fix this after bata 6 I get this its unplayable Click image for larger version. 

Name:	downer.jpg 
Views:	279 
Size:	322.7 KB 
ID:	87417

  6. #6
    hi
    I am getting a log in failure, it says ensure you are playing most uptodate version and use launcher to start the game.

    it worked ok last night and I have upgraded. :/

  7. #7
    Originally Posted by CMD DazoUK View Post (Source)
    fix this after bata 6 I get this its unplayable Click image for larger version. 

Name:	downer.jpg 
Views:	279 
Size:	322.7 KB 
ID:	87417
    Hi, I'm getting suffering from the same experience, but put this down to my graphics card not being up to the job (HD5700 with 1GB), although being said I was able to get by in Horizons Beta stages up to v4. It could be that in game graphics has now been optimized for a 64bit system.

    Click image for larger version. 

Name:	Horizons 64bit #1.jpg 
Views:	78 
Size:	342.9 KB 
ID:	87453Click image for larger version. 

Name:	Horizons 64bit #2.jpg 
Views:	65 
Size:	432.2 KB 
ID:	87454

  8. #8
    I fixed mine by validating game files


  9. #9
    Thanks! Great stuff, well done!

  10. #10
    Originally Posted by MalReynolds View Post (Source)
    Hi, I'm getting suffering from the same experience, but put this down to my graphics card not being up to the job (HD5700 with 1GB), although being said I was able to get by in Horizons Beta stages up to v4. It could be that in game graphics has now been optimized for a 64bit system.

    Click image for larger version. 

Name:	Horizons 64bit #1.jpg 
Views:	78 
Size:	342.9 KB 
ID:	87453

    I'm on an HD5870 1GB and just installed Horizons, went to a planet and am getting exactly this. I updated drivers last night to the top WHQL certified ones, though there are some slightly later beta drivers.

    My card has always run Elite fine at high settings, right from original ED Beta. I'd be very sad if I can't go near a landing cos I can't tell where the ground is.

    Never mind, off to see Star Wars Back in a few hours.

  11. #11
    An update with the unreachable viper mk IV ?

  12. #12
    Thanks a lot for this - just saw the rank numbers and I'm 1% away from Baron. Woohoo!

    Yeah, the exploration stuff was a bit funky over the last day or so. Couldn't scan some planets, and everything was taking much longer to scan. Good to hear it's all sorted.

  13. #13
    Great work guys but I see the ongoing denial of there being a problem with the Cobra MKIVs speed continues

  14. #14
    Quick update: I've now installed the Crimson Beta AMD drivers, that sadly has not resolved the issue.

    In other news, Star Wars is good, JJ hasn't ed it up.

  15. #15
    Any news on when the route planner will be fixed? It's becoming ridiculously tedious having to go to the galaxy map on almost every jump to replot the route or select the next waypoint.

Page 1 of 3 123 LastLast