Elite Dangerous Czech Republic Community thread

Cmdrs vraťme se teď o více jak tisíc let zpět na starou Zem a podívejte se jak se tenkrát létalo do vesmíru:

[video=youtube;nqggvBGLPPw]https://www.youtube.com/watch?v=nqggvBGLPPw[/video]

"We will provide an automatic credits reimbursement for people who died by crashing and paid the insurance fee. This will be calculated from deaths by crashing after 1.1 was released until 1.1.02 is released. Michael"

..no tech 8 mega..co me to stalo, by se hodilo zpatky :D

--

jako mozna bych byl radsi, kdyby nechali tento katastroficky system kolizi ... nez to co se stalo s interdiction...vec co me vylozene sere.. Nejak se splasilo a npc me ted vyhazuje ze supercruiseu kazdy druhy skok..to je na palici ... - jelikoz 1% hull stoji 20 000 ..samotny vyhozeni vezme 1-3% .. ..ted jsem mel potycku s pythonem..co mi vzal 8% nez jsem zmizel. To se deje celej dnesek .... za ty dva mesice co to hraju se mi to dohromady stalo asi 3x a dneska takovej terror. Ono s type9 to taky bere cenej cas. Jinak bych byl z updatu vesmes nadsenej ... Uvidim co ten fix tedka..

Last edited:
jako mozna bych byl radsi, kdyby nechali tento katastroficky system kolizi ... nez to co se stalo s interdiction...vec co me vylozene sere.. Nejak se splasilo a npc me ted vyhazuje ze supercruiseu kazdy druhy skok..to je na palici ... - jelikoz 1% hull stoji 20 000 ..samotny vyhozeni vezme 1-3% .. ..ted jsem mel potycku s pythonem..co mi vzal 8% nez jsem zmizel. To se deje celej dnesek .... za ty dva mesice co to hraju se mi to dohromady stalo asi 3x a dneska takovej terror. Ono s type9 to taky bere cenej cas. Jinak bych byl z updatu vesmes nadsenej ... Uvidim co ten fix tedka..

No aspon je sranda ... kdyz se tomu nebranis a nechas se vyhodit hned, je to beze skod, cim dyl odolavas tim vic te to poskodi ( aspon tak jsem to odpozoroval ) ... me to takhle delalo vcera v Anarchy sektorech ... ale je prca, kdyz te z cruisu vyhodi Addbez stitu a hned zacne utocit ... vklidu sem si ho oskenoval kill scannerem, zamiril a behem 3s bylo doma cca 6000 creditu :D takhle asi 3x !!! akorat netusim kde si ty prachy ze zabijeni v anarchy vybrat ... mam je asi od 3 frakci ale prozkoumal jsem okolni vesmir a nikde jsem tu frakci nenasel :( takze mi tam vysi cca 90k a nemam je kde si vyzvednout ...

- - - - - Additional Content Posted / Auto Merge - - - - -

"Can not connect to edServer, down for maintenance" ... to je komedie.

Proc ? vsechno potrebuje udrzbu ! :D

Breberka: měl jsem s pomocí ferederálů skoro sestřelenou wanted Anacondu a oni mi utnuli hru :)

No joo, tak to jooo ! to nasere !:)

Ja vcera udolal anacondu sam ( v Kobře ), nastesti sem stihul ji roztrilet power plat driv, nez rozstrilela ona me ! :) Skoncil jsem s 37% hull, ona pak mela tak malo energie, ze nemohla ani strilet tak se me snazila RAMMnout :) takze jsem ji mohl uzvejkat ... ale 66k crditu za to stalo ... jen si je met kde vybrat ( frakce Aliance ... 137 Ly nejblizsi planeta :) ) !

Last edited:
..takze, penize zatim nikde (rikal ze to moze trvat x hodin..ale stejne uz pochybuju)

Jinak tip s "nebranenim se" mi pomoh.. (i kdyz je to stejne otravny..jen to tolik neboli penezenku)
A jo ..pochopil jsem pythona...ale ze me dneska vysadil sidewinder - na tom by jeste mohli zapracovat... Protoze takhle to jen vypada, ze se vas hra snazi umyslne otravit.. nez aby to podlozila necim realistickym.

No po mesici s low nastavenim jsem teda vsechno vratil na ultra..jelikoz se zda..ze ten update vazne pomoh tomu vaznymu hardlocku ..aaaa prvni dojem po te dobe .. - jsem zapomnel, jak je ta hra vlastne hezka. Clovek i na chvili zapomene na neduhy hry, kdyz vidi, jak se stin jeho lodi posouva po stanici. To dava hre hned takovy pocit hmatatelnosti..ze tam ta lod fakt je... Coz mi v jinych hrach dost chybi. (ono celkove stiny v kokpitu..obzvlast u tech mrizovanych jako asp/t9 ..jsou neco..)

--

Brebero.. jestli chces lovit..tak Ngaliba .. co se tyce asp..jeden skok do imperia..jeden skok do federace...tri skoky do aliance (ale tam jsem lital, az kdyz jsem mel kolem pul milionu u nich) ...pokud mas horsi lod..tak nasob dvema u imperia a aliance

Last edited:
Jinak tip s "nebranenim se" mi pomoh.. (i kdyz je to stejne otravny..jen to tolik neboli penezenku)

Brebero.. jestli chces lovit..tak Ngaliba .. co se tyce asp..jeden skok do imperia..jeden skok do federace...tri skoky do aliance (ale tam jsem lital, az kdyz jsem mel kolem pul milionu u nich) ...pokud mas horsi lod..tak nasob dvema u imperia a aliance

Rad pomuzu kde muzu :)

Jinak koukam, dneska dalsi patch ... vcera update, dneska update ... a pak ze tam nikdo nic nedela ! :D

covece jestli ja tam ted zrovna v tom sektoru nejsem ... mom, kouknu :) ale neco mi to rika !!!

No to vyze jo ... Ngaliba ! :D tak se tu nejaky cas uhnizdim :D

Last edited:
Ja dlouho hledal misto..kde budu mit blizko ke vsem stanicim .. a mam podezreni..jestli tohle neni zrovna to nejlepsi .. Jakoze ted se v galnetu slovo ngaliba casto objevuje .. tak nejak to zmedializovali (i kdyz z jinych duvodu) ..

Ja dlouho hledal misto..kde budu mit blizko ke vsem stanicim .. a mam podezreni..jestli tohle neni zrovna to nejlepsi .. Jakoze ted se v galnetu slovo ngaliba casto objevuje .. tak nejak to zmedializovali (i kdyz z jinych duvodu) ..

Co sem tu lital vcera ( 23-24 hodina ) a ted tech par minut tak jen samy NPC, zadnej cmdr ... tak snad dobry :)

Tak dnes nový patch 1.1.03. Oprava mnoha chyb (a také ty zvukové). Kdo to tady mluvil o tom, že Frontiers kašlou na podporu?

Nejake tipy na zajimave systemy, v rozumne vzdálenosti od Sol systemu, kde neni treba povoleni a jsou zajimave na kochani?

Last edited:
Už někomu vrátili prachy za ten instant death při kolizi s jinou lodí? Docela voser i tak vzhledem k tomu, že jsem lehce škrtnul s T7 anakondu a plný náklad+rebuy stálo cca 3,2m cr. No když vrátí alespoň pojištění i tak budu rád.... A pokud ne, tak mě naserou, ale budu hrát dál.

Ještě jsou ty kolize tak smrtící, nebo s tím už něco udělali?

Kolize by mely byt opraveny, refund pry uz dnes take probehl, takze jestli penize nemas, tak ticket (pokud vim, nebylo to automaticke, ale rucne se vyrizovaly tickety).

spoock: bohuzel, mam jen par tipu o kus dal... leda by ses chtel hodne proletet. Ale mozna objevim neco pres vikend, s kamaradem chystame pruzkumne fotografickou vypravu. :)

Sakryš ticket? A poradíte někdo kde to zadávat, jestli to jde ingame, nebo někde přes web?
Podívám se do INARA kdy mám propad o 3 mega, ještě že ten graf funguje tak dobře :)
Btw. těším se na další vylepšení, např. ten kapitánův deník, pokud ho budeš přidávat.
Díky :)

můžeš mi vypsat i tak nějaké systémy? docela mám chuť teď objevovat, než se vrátím zase k tradování. pokud narazíte na nějaké zajímavé systémy, tak nahoď pak fotky, rád se pokochám. :)

Ted trochu OFFtopic ... nevim kdo jste kdy hral nektery z Homeworld dilu serie ale udajne ma vyjit remake ! :) ja na tom ujizim dodnes :)

[video=youtube;pA7FbYAmrX0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pA7FbYAmrX0[/video]

Remaster to chtělo jako sůl, grafiku ty staré díly mají pěknou i dnes, ale ty problémy s rozlišením mě někdy doháněly k šílenství. Ještě mám v merku Homeworld: Shipbreakers, dneska jsem se nahlásil do bety.

http://youtu.be/EWBJMwNgTQ8

Celkově mám pocit, že vesmírné hry zažívají v poslední době svou renesanci. Jestli Remaster Homeworldu bude úspěch, tak doufám v regulérní pokračování.

Last edited:
jůůůů Homeworld, jednička mě vzala úžasně, dvojku jsem nějak minul.. Stojí za to?

Btw. ticket zadán, teď čekám zda mi vrátí alespoň insurance fee, o nákladu pochybuju :)

Back
Top Bottom