..takze, penize zatim nikde (rikal ze to moze trvat x hodin..ale stejne uz pochybuju)
Jinak tip s "nebranenim se" mi pomoh.. (i kdyz je to stejne otravny..jen to tolik neboli penezenku)
A jo ..pochopil jsem pythona...ale ze me dneska vysadil sidewinder - na tom by jeste mohli zapracovat... Protoze takhle to jen vypada, ze se vas hra snazi umyslne otravit.. nez aby to podlozila necim realistickym.
No po mesici s low nastavenim jsem teda vsechno vratil na ultra..jelikoz se zda..ze ten update vazne pomoh tomu vaznymu hardlocku ..aaaa prvni dojem po te dobe .. - jsem zapomnel, jak je ta hra vlastne hezka. Clovek i na chvili zapomene na neduhy hry, kdyz vidi, jak se stin jeho lodi posouva po stanici. To dava hre hned takovy pocit hmatatelnosti..ze tam ta lod fakt je... Coz mi v jinych hrach dost chybi. (ono celkove stiny v kokpitu..obzvlast u tech mrizovanych jako asp/t9 ..jsou neco..)
--
Brebero.. jestli chces lovit..tak Ngaliba .. co se tyce asp..jeden skok do imperia..jeden skok do federace...tri skoky do aliance (ale tam jsem lital, az kdyz jsem mel kolem pul milionu u nich) ...pokud mas horsi lod..tak nasob dvema u imperia a aliance