[mod] Przeniosłem posty do odpowiedniego wątku.
Dziękuję za przeniesienie.
@Robinus
Jakby co to wysłałem wam e-mailem propozycje i tak dalej.
Bardziej obszerniej tam napisałem.
[mod] Przeniosłem posty do odpowiedniego wątku.
Szkoda że ten Galnet polski koncentruje się na polskich husarów a nie np. ogólnie, każda frakcja polska, są np. wysyłanie wiadomości do polskiego GalNet aby powiadomić polskich użytkowników o ciekawym wydarzeniu które się wydarzyło na terenach polskich frakcji nie-husarskich.
Wybaczcie za moje negatywne myślenie,ale film powinien nazywać się "Liga mistrzów husarii", gdyż raczej poza husarii nie będzie można brać udziałów. (Only Mode hussars)
Przy okazji, głos jest tak jakby "poniosły", szybko i sztucznie. (Mówiono tak aby było fajnie, widać że autor po prostu się "bawił" przy mówieniu, nie brał na poważnie)
Wolałbym taki powolny gruby głos, kiedyś słyszałem jak Robinus raz fajnie mówił z jednej audycji.
Oczywiście to tylko moja opinia.
Pozdrawiam.
Z całym szacunkiem do twoje osoby ale przyczepianie się do fanowskie projektu radia że źle robią i nie podoba mi się jak Robinus mówi jest trochę słabe. Krytykować jest bardzo prosto jeżeli jednak jesteś w stanie zrobić to lepiej od Robinusa to nagraj jakiś news wyślij do GalNetPL i zobaczmy jak publiczność cię oceni.
A i było nie bruździć Husarii to byś teraz ją tworzył zamiast stać się jej naczelnym krytykiem.
Mi się husaria nie podoba ponieważ nie tak wyobrażałem sobie zarządzanie nią.
ehhh Panie Dorion krytyka krytyką ale i Galnet.pl i RadioGalnet to fanowskie projekty i robimy je tak jak uważamy że będą najlepsze. Jak na razie (dane z elites.pl) mamy średnio 130-150 odsłon dziennie i Twój głos niezadowolenia. Nie jesteśmy zamknięci na zmiany ale nie dogodzimy wszystkim.
1. Na blogu jest wyodrębniony dział o Husarii (czasem wiadomości pojawiają się na stronie głównej)
2. W eterze już tak jest że muzyka jednym pasuje innym nie, tak samo jest z informacjami.
3. Czekamy na wiadomości ze świata Elite od was wszystkich, nie wiemy co i czy w ogóle coś robią inne frakcje.
...
Ps. Mogę pomóc w tłumaczeniach, jeśli w ogóle potrzebujecie takiej pomocy
....