Γιάννη εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και κυρίως οικονομικά. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω συμβουλευτικά, γιατί είμαι ένας λαπτοπάς, λόγω χώρου.
Ερώτηση:
Έχει αναλάβει κάποιος assassination mission και να μην έχει καταφέρει να βρεί τον στόχο του;
Συγκεκριμένα, μετά από αρκετή ώρα grinding, σκυλοβαρέθηκα και άρχισα να κάνω παράλληλα και missions απο το bulletin board των σταθμών που είναι τα άκρα του δρομολόγιού μου. Οι προμήθειες υλικών ήταν σχετικά εύκολες, η εμπλοκή στα warzones ok, αλλά όταν έσκασε το πρώτο assassination mission, πάπαλα, Και αναλύω:
Κατά την πρώτη μου έρευνα στο πρώτο από τα τρία συστήματα που υποτίθεται πως βόσκει ο στόχος μου (Jimmy Orwell, το όνομα το θυμάμαι, το faction όχι) πετυχαίνω ένα Transporter 6, το οποίο μου την "είπε" ορθά κοφτά, να παρατήσω το κυνήγι του Τζίμη και να καθαρίσω τον αρχηγό (?) της φατρίας που μου ανέθεσε την αρχική αποστολή, αντί αυτού.
Μου πέρασε από το μυαλό να τον "εξατμίσω" εκείνη την στιγμή, γαιτί δεν μου άρεσε το στυλάκι του, αλλά τον αγνόησα και συνέχισα να ψάχνω τον αρχικό μου στόχο, τον Τζίμη.
Επί ματαίω όμως. Πέρασα 2 φορές και από τα τρία συστήματα, εξερευνώντας καμμιά εικοσαριά USS συνολικά, μάζεψα γύρω στα 200.000 unclaimed bounties (ευτυχώς που προνόησα να βάλω KWS, πάλι καλά) αλλά τον Τζιμάκο δεν τον πέτυχα πουθενά.
Και τώρα σίγουρα έχει παρέλθει το χρονικό όριο που είχα, με συνέπεια η αποστολή να έχει αποτύχει.
Ξέρει κανείς, τι συνέπεια θα έχει η αποτύχία μου με τις σχέσεις μου με την αρχική φατρία;
Επίσης, το γεγονός ότι έγινε update στο status των εκκρεμοτήτων μου, μήπως σημαίνει ότι έπρεπε να σταματήσω να ψάχνω τον αρχικό μου στόχο και ότι άδικα έκανα ότι έκανα;