Καλησπέρα στον Νίκο!

Παιδιά η μία εκ των δύο GPU (GTX-580 3GB GDDR5VRAM Gainward Phantom) τα κακάρωσε (έπεσε στο καθήκον την ώρα που ήμουν μέσα σε σταθμό στο ED και ζωρίζεται περισσότερο) και έτσι έχασα το SLI surround (3840x1080) που απολάμβανα και επειδεί ''καλόμαθε η γριά στα σύκα'' τώρα μου κακοφαίνεται το 1920χ1080 στο 1 μονιτορ :eek: .

Σκέφτομαι λοιπόν για SLI setup πάλι και επειδή παίζω και SpaceEngine που είναι αρκετά απαιτητικό σε VRAM σκλεφτομαι για GPU με τουλάχιστων 4GB GDDR5 VRAM. Η μόνη που είναι προσιτή για την ώρα είναι αυτη:
http://www.skroutz.gr/s/4036836/Gainward-GeForce-GTX760-4GB-Phantom.html

Για AMDATI ούτε συζήτηση: Και το ED και το SE είναι optimized για NVIDIA (Μάλιστα σε AMDATI έχουν αρκετά θέματα).

Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο (με λιγότερα χρήματα αν είναι δυνατόν) ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Γιάννη εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και κυρίως οικονομικά. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω συμβουλευτικά, γιατί είμαι ένας λαπτοπάς, λόγω χώρου.

Ερώτηση:

Έχει αναλάβει κάποιος assassination mission και να μην έχει καταφέρει να βρεί τον στόχο του;

Συγκεκριμένα, μετά από αρκετή ώρα grinding, σκυλοβαρέθηκα και άρχισα να κάνω παράλληλα και missions απο το bulletin board των σταθμών που είναι τα άκρα του δρομολόγιού μου. Οι προμήθειες υλικών ήταν σχετικά εύκολες, η εμπλοκή στα warzones ok, αλλά όταν έσκασε το πρώτο assassination mission, πάπαλα, Και αναλύω:

Κατά την πρώτη μου έρευνα στο πρώτο από τα τρία συστήματα που υποτίθεται πως βόσκει ο στόχος μου (Jimmy Orwell, το όνομα το θυμάμαι, το faction όχι) πετυχαίνω ένα Transporter 6, το οποίο μου την "είπε" ορθά κοφτά, να παρατήσω το κυνήγι του Τζίμη και να καθαρίσω τον αρχηγό (?) της φατρίας που μου ανέθεσε την αρχική αποστολή, αντί αυτού.

Μου πέρασε από το μυαλό να τον "εξατμίσω" εκείνη την στιγμή, γαιτί δεν μου άρεσε το στυλάκι του, αλλά τον αγνόησα και συνέχισα να ψάχνω τον αρχικό μου στόχο, τον Τζίμη.

Επί ματαίω όμως. Πέρασα 2 φορές και από τα τρία συστήματα, εξερευνώντας καμμιά εικοσαριά USS συνολικά, μάζεψα γύρω στα 200.000 unclaimed bounties (ευτυχώς που προνόησα να βάλω KWS, πάλι καλά) αλλά τον Τζιμάκο δεν τον πέτυχα πουθενά.

Και τώρα σίγουρα έχει παρέλθει το χρονικό όριο που είχα, με συνέπεια η αποστολή να έχει αποτύχει.

Ξέρει κανείς, τι συνέπεια θα έχει η αποτύχία μου με τις σχέσεις μου με την αρχική φατρία;

Επίσης, το γεγονός ότι έγινε update στο status των εκκρεμοτήτων μου, μήπως σημαίνει ότι έπρεπε να σταματήσω να ψάχνω τον αρχικό μου στόχο και ότι άδικα έκανα ότι έκανα;

Last edited:
Ρε σεις συνδεομαι καθημερινα στο παιχνιδι και δεν βλεπω κανενα μεσα. Δεν ασχολειται κανεις με το παιχνιδι πλεον?

Ρε σεις συνδεομαι καθημερινα στο παιχνιδι και δεν βλεπω κανενα μεσα. Δεν ασχολειται κανεις με το παιχνιδι πλεον?
Πως λέγεσαι το game? Αν δεν έχει γίνει request για φιλία μέσα στο game δεν θα μας βλέπεις....περίεργο, σχεδόν καθημερινά είμαστε μέσα....

Γεία σας παιδιά.είμαι καινούργιος στο game αλλά το παρακολουθώ απο την beta.το πήρα την παρασκευή και απο τότε δεν έχω σταματήσει :p
Όποιος θέλει ας κάνει Add. CMDR Ainur.

Όποιος θέλει να προστεθεί πατάει QUOTE προσθέτει τα στοιχεία του και αφαιρεί το TAG {QUOTE=......} και το {/QUOTE} (που είναι σε τετράγωνες παρενθέσεις)

01.StefanosA ------- 1971 DE Karlsruhe (ΚΑΒΑΛΑ) --------------------- Cmdr. Stefanos (Στέφανος)
02.iroker ---------- 1964 DE Bad Säckingen -------------------------- Cmdr. Iroker (Βασίλης)
03.dlam1 ----------- 1972 GR Αθήνα Γλυφάδα -------------------------- Cmdr. Dimosthenes (Δημοσθένης)
04.alexios --------- 1974 GR Αθήνα Βριλήσσια (Σκωτία Εδιμβούργο) ---- Cmdr. Hecate Shebek (Αλέξιος)
05.Dante80 --------- 1980 GR Αθήνα Κουκάκι -------------------------- Cmdr. Edmond Dantès (Γιώργος)
06.Geopan ---------- 1973 GR Αθήνα Πειραιά -------------------------- Cmdr. Ger Panagon (Γιώργος)
07.DimST ----------- 1978 GR Αθήνα (Ιταλία) καταγωγή Ολυμπία -------- Cmdr. Ifestos (Δημήτρης)
08.James Son ------- 1971 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Olympian (Νίκος)
09.Nιreus ---------- 1970 GR Ιωάννινα ------------------------------- Cmdr. Nireus (Κώστας)
10.lamarax --------- 1971 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Lamarax
11.Pixel Fuzz ------ 1979 GR Μήλος ---------------------------------- Cmdr. Pixel Fuzz (Μανώλης)
12.Letoras --------- 1979 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Letoras (Βασίλης)
13.George Shepard -- 1970 GR Αθήνα Μαρούσι -------------------------- Cmdr. George Shepard (Γιώργος)
14.pargyrak -------- 1971 RS Βελιγράδι (Θεσσαλονίκη) ---------------- Cmdr. pargyrak (Πέτρος)
15.parasxos -------- 1974 GR Kos ------------------------------------ Cmdr. Zeppos
16.4rknova --------- 1986 UK Reading (Αθήνα) ------------------------ Cmdr. 4rknova (Νίκος)
17.RexMundi -------- 1970 GR Σέρρες --------------------------------- Cmdr. ? (Στάθης)
18.LoneRider ------- 1967 GR Πάτρα ---------------------------------- Cmdr. Epikouros
19.neutronium ------ 1976 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Neutronium (Γιάννης)
20.CMDRElJal ------- 1983 GR Θεσσαλονίκη ---------------------------- Cmdr. EliteJal (Ανδριάνα)
21.Simos ----------- 1979 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Wonko The Sane (Σίμος)
22.gmavrack -------- 1972 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Gmavrack (Γιώργος)
23.vfragos --------- 1970 GR Αθήνα, Δάφνη --------------------------- Cmdr. Vasilis Fragkos (Βασίλης)
24.Captain Zach Frye 1989 DE Kornwestheim (Ιωάννινα) ---------------- Cmdr. (Ζάχος)
25.Orgios ---------- 1978 GR Θεσσαλονίκη ---------------------------- Cmdr. Orgios
26.aggelosjf ------- 1979 GR Εύβοια --------------------------------- Cmdr. Angelos J.F
27.zerothirty ------ 1975 GR Λαγκαδάς (Θεσσαλονίκη) ----------------- Cmdr. ZeroThirty (Παντελής)
28.solarflare ------ 1977 GR Θεσσαλονίκη ---------------------------- Cmdr. Solarflare (Χρήστος)
29.gschizas -------- ???? GR Αθήνα, Γέρακας ------------------------- Cmdr. Coccinella
30.Marnikos -------- 1974 GR Αθηνα, Γαλατσι ------------------------- Cmdr. Marnikos (Νικος)
31.Halafay --------- 1977 IE Ιρλανδία, Galway------------------------ Cmdr. Solaufein (Μάκης)
32.Gemat ----------- 1973 GR Μυτιλήνη-------------------------------- Cmdr. Gemat (Γιώργος)
33.psefergr -------- 1970 GR Αθηνα ---------------------------------- Cmdr. StarTrader (Παναγιωτης)
34.Anubis11 -------- ???? ?? ????? ---------------------------------- Cmdr. Ainur

O Iroker μας έχει κάνει ένα TEAMSPEAK SERVER είναι ελεύθερο χωρίς κωδικό σε αυτήν την IP
46.163.109.195

Γεία σας παιδιά.είμαι καινούργιος στο game αλλά το παρακολουθώ απο την beta.το πήρα την παρασκευή και απο τότε δεν έχω σταματήσει :p

Welcome!!!

Καλώς όρισες φίλε.

Όποιος θέλει να προστεθεί πατάει QUOTE προσθέτει τα στοιχεία του και αφαιρεί το TAG {QUOTE=......} και το {/QUOTE} (που είναι σε τετράγωνες παρενθέσεις)

01.StefanosA ------- 1971 DE Karlsruhe (ΚΑΒΑΛΑ) --------------------- Cmdr. Stefanos (Στέφανος)
02.iroker ---------- 1964 DE Bad Säckingen -------------------------- Cmdr. Iroker (Βασίλης)
03.dlam1 ----------- 1972 GR Αθήνα Γλυφάδα -------------------------- Cmdr. Dimosthenes (Δημοσθένης)
04.alexios --------- 1974 GR Αθήνα Βριλήσσια (Σκωτία Εδιμβούργο) ---- Cmdr. Hecate Shebek (Αλέξιος)
05.Dante80 --------- 1980 GR Αθήνα Κουκάκι -------------------------- Cmdr. Edmond Dantès (Γιώργος)
06.Geopan ---------- 1973 GR Αθήνα Πειραιά -------------------------- Cmdr. Ger Panagon (Γιώργος)
07.DimST ----------- 1978 GR Αθήνα (Ιταλία) καταγωγή Ολυμπία -------- Cmdr. Ifestos (Δημήτρης)
08.James Son ------- 1971 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Olympian (Νίκος)
09.Nιreus ---------- 1970 GR Ιωάννινα ------------------------------- Cmdr. Nireus (Κώστας)
10.lamarax --------- 1971 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Lamarax
11.Pixel Fuzz ------ 1979 GR Μήλος ---------------------------------- Cmdr. Pixel Fuzz (Μανώλης)
12.Letoras --------- 1979 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Letoras (Βασίλης)
13.George Shepard -- 1970 GR Αθήνα Μαρούσι -------------------------- Cmdr. George Shepard (Γιώργος)
14.pargyrak -------- 1971 RS Βελιγράδι (Θεσσαλονίκη) ---------------- Cmdr. pargyrak (Πέτρος)
15.parasxos -------- 1974 GR Kos ------------------------------------ Cmdr. Zeppos
16.4rknova --------- 1986 UK Reading (Αθήνα) ------------------------ Cmdr. 4rknova (Νίκος)
17.RexMundi -------- 1970 GR Σέρρες --------------------------------- Cmdr. ? (Στάθης)
18.LoneRider ------- 1967 GR Πάτρα ---------------------------------- Cmdr. Epikouros
19.neutronium ------ 1976 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Neutronium (Γιάννης)
20.CMDRElJal ------- 1983 GR Θεσσαλονίκη ---------------------------- Cmdr. EliteJal (Ανδριάνα)
21.Simos ----------- 1979 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Wonko The Sane (Σίμος)
22.gmavrack -------- 1972 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Gmavrack (Γιώργος)
23.vfragos --------- 1970 GR Αθήνα, Δάφνη --------------------------- Cmdr. Vasilis Fragkos (Βασίλης)
24.Captain Zach Frye 1989 DE Kornwestheim (Ιωάννινα) ---------------- Cmdr. (Ζάχος)
25.Orgios ---------- 1978 GR Θεσσαλονίκη ---------------------------- Cmdr. Orgios
26.aggelosjf ------- 1979 GR Εύβοια --------------------------------- Cmdr. Angelos J.F
27.zerothirty ------ 1975 GR Λαγκαδάς (Θεσσαλονίκη) ----------------- Cmdr. ZeroThirty (Παντελής)
28.solarflare ------ 1977 GR Θεσσαλονίκη ---------------------------- Cmdr. Solarflare (Χρήστος)
29.gschizas -------- ???? GR Αθήνα, Γέρακας ------------------------- Cmdr. Coccinella
30.Marnikos -------- 1974 GR Αθηνα, Γαλατσι ------------------------- Cmdr. Marnikos (Νικος)
31.Halafay --------- 1977 IE Ιρλανδία, Galway------------------------ Cmdr. Solaufein (Μάκης)
32.Gemat ----------- 1973 GR Μυτιλήνη-------------------------------- Cmdr. Gemat (Γιώργος)
33.psefergr -------- 1970 GR Αθηνα ---------------------------------- Cmdr. StarTrader (Παναγιωτης)
34.Anubis11 -------- 1993 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Ainur

O Iroker μας έχει κάνει ένα TEAMSPEAK SERVER είναι ελεύθερο χωρίς κωδικό σε αυτήν την IP
46.163.109.195

StefanOS

Volunteer Moderator

Γεια σου Κομανδερ Αινουρ........ μας φρέσκαρες τη παρέα :)))) 1993! είσαι ο πρώτος από αυτήν την δεκαετία, και μακράν ο ποιο νέος! Να χαίρεσαι τα νιάτα σου!

Απορίες (γιατι ποιός κάθεται να διαβάσει 49 σελίδες :) ):

1. Πως λειτουργεί η ιστορία με τα groups? Φαντάζομαι ότι δεν μπαίνεις σε όποιο group να είναι χωρίς να σε κάνει αποδεκτό όποιος έχει δημιουργήσει το group ή κάποιο μέλος ίσως.
2. Υπάρχει δημιουργημένο ελληνικό group από κάποιον; Αν ναι, μήπως να postαριστεί (δεν θέλω σχόλια, ελληνικότατη λέξη :) ) σε αυτό το thread μαζί με τους χρήστες, να το γνωρίζουμε όλοι;

StefanOS

Volunteer Moderator
1. τα γκρουπ έχουν το όνομα του ιδρυτή........

αλλα αυτο σχετίζεται μόνο με την διαφορά OPEN PLAY / GROUP PLAY, στο πρώτο συναντάς/βλέπεις NPC + όλους τους παίχτες, στο δεύτερό NPC και MONO τα άτομα του group!

2. αρκετή ειναι στο group STEFANOS, ναι πρέπει να στείλεις request .....

Last edited:
Απορίες (γιατι ποιός κάθεται να διαβάσει 49 σελίδες :) ):

1. Πως λειτουργεί η ιστορία με τα groups? Φαντάζομαι ότι δεν μπαίνεις σε όποιο group να είναι χωρίς να σε κάνει αποδεκτό όποιος έχει δημιουργήσει το group ή κάποιο μέλος ίσως.
2. Υπάρχει δημιουργημένο ελληνικό group από κάποιον; Αν ναι, μήπως να postαριστεί (δεν θέλω σχόλια, ελληνικότατη λέξη :) ) σε αυτό το thread μαζί με τους χρήστες, να το γνωρίζουμε όλοι;

Easy. Εφόσον ο Στέφανος ανήκει στους φίλους σου ψάχνεις να βρεις το group STEFANOS. Επίσης έχει και ο IROKER γκρουπ, αν θυμάμαι καλά, το οποίο μου είχε ξεφύγει και το πέτυχα χτες που ξεφύλλιζα τις 49 σελίδες του νήματος από βαρεμάρα ...

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

αυτο σχετίζεται μόνο με την διαφορά OPEN PLAY / GROUP PLAY, στο πρώτο συναντάς/βλέπεις NPC + όλους τους παίχτες, στο δεύτερό NPC και MONO τα άτομα του group!

Ναι, ναι, αυτό είναι γνωστό, αυτό που δεν ήξερα έιναι ότι δεν μπορείς να δώσεις στο group ότι όνομα θέλεις. Είναι καλή φάση πάντως γιατί στο Open Play συναντάς τον κάθε πικραμένο που μπορεί μαζί με άλλους, μόνο και μόνο για την πλάκα τους να χαλάνε τη διασκέδαση των άλλων. Τουλάχιστον στο group, η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο έιναι από ελάχιστη εώς ανύπαρκτη.

2. αρκετή ειναι στο group STEFANOS, ναι πρέπει να στείλεις request .....

Συνήθως είμαι solo, θα το δοκιμάσω όμως κάποια στιγμή, έτσι για την πλάκα. Thanks...

- - - - - Additional Content Posted / Auto Merge - - - - -

Easy. Εφόσον ο Στέφανος ανήκει στους φίλους σου ψάχνεις να βρεις το group STEFANOS. Επίσης έχει και ο IROKER γκρουπ...

:thumbsup: :) (που θα πάει, θα προσθέσουν κανένα τέτοιο smiley στο forum).

StefanOS

Volunteer Moderator
Δλδ. δεν εχεις κανει ακομα wings; Έχει πλάκα, αξίζει να το δοκιμάσεις!

34.Anubis11 -------- 1993 GR Αθήνα ---------------------------------- Cmdr. Ainur
35.Agrios ---------- 1970 GR Θεσσαλονίκη ---------------------------- Cmdr. Agrios (Γιάννης)

46.163.109.195

Back
Top Bottom