Καλημερα σε ολους.
Πριν απο 30 χρονια, φοιτητης τοτε, ξενυχτούσα στον Commodore 64.
30 χρονια μετα ξενυχτάω στον Mac.
Cmdr. ZZAP66
Βαγγέλης
Για Βαγγέλη! ΜΑC? Τωρα το εχεις nativ ε! Δεν ξερω αν εχουμε κανενα αλλο που παιζει με ΜΑC.... πως ειναι, πες μας!
Έχω μια απορία, αν και ακόμη δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το παιχνίδι, δε θα ήταν χρήσημο να υπάρχει σε κάθε space-station κάποιο είδος αποθηκευτικού χώρου για να μη αναγκάζεσαι, μερικές φορές, να "ξεφορτώνεσαι" στην ουσία ότι έχεις στο cargohold σου... ή μήπως υπάρχει και δε το γνωρίζω??? http://yoursmiles.org/csmile/question/c0305.gif
Δοκίμασα την τύχη μου στις εξορύξεις αυτές τις μέρες και μάλλον κάτι δεν έκανα καλά, γιατί μετά από 7-8 ώρες ενασχόλησης έβγαλα 90.000 - ζημιές από πειρατεία 22.000 = 68.000. Τις λίγες φορές που βρήκα ασήμι,χρυσό, πλατίνα και παλλάδιο που αξίζουν τον κόπο, δεν κατάφερνα ποτέ να συμπληρώσω το 100% για να βγάλω τόνο με την φθηνή μηχανή εξόρυξης που είχε λίγες θέσεις. Όταν αγόρασα την ακριβή (πάνω από μύριο) σταμάτησα να βρίσκω αστεροειδείς με τα παραπάνω μέταλα...
Που σε ρε Geopan? Αποφάσισες να γίνεις αστρο-μεταλλορύχος ? Εγώ το σταμάτησα αυτό το hoby με το cobra γιατί μου έσπαγε τα νεύρα για παρόμοιους λόγους: Εκεί που γέμιζα το hopper στο 95%-99%, άδειαζε η πέτρα και μετά άντε να βρεις άλλη με το ίδιο μέταλλο (πλατίνα παλλάδιο άντε και χρυσό - ασήμι το πετούσα.. δεν το καταδεχόμουνα lol)
Αν θέλεις να ασχοληθείς μερικόι βασικοί κανόνες:
1. Καλά οπλισμένο σκάφος με τουλ/στον 2 medium gimballed beams και 2-4 gimballed multi+fragmet cannons + 2 point defence ή 1 point defence kai 1 ECM
2. Kalo Shield
3. 3plo Refinery τουλ/στον)
4. Πήγαινε MONO σε PRISTINE reserves KAI MONO se METALLIC RINGS ;H BELTS. Τονίζω το ''ΚΑΙ''.
5. 32 Τόνους τη φορά το πολύ και μετά πούλα. Αν η περιοχή είναι low security 16 τόνους το πολύ.
6. Μην ασχολείσαι με πέτρες που δίνουν λιγότερο από 40% Gold, 20% Palladium kai 10% platinum εκτός και αν θές να ''κλήσεις'' hopper (έχεις 90% από palladium π.χ. και βρίσκεις 1 με 10% ε τότε μάζεψε)
Αυτά.. Ελπίζω να βοήθησα
Καλημέρα φίλε Stam Hellios! Δυστυχώς απ'όσο έχω καταλάβει, δεν γίνεται. Όμως θα μπορούσες να αποθηκεύσεις το σκάφος σου μαζί με το cargo σου που όμως ούτε αυτό γίνεται και δεν καταλαβαίνω το λόγο: Αφού το cargo που έχουμε στο σκάφος ΔΕΝ καταλαμβάνει επιπλέον όγκο, γιατί να μην μπορούμε να το αποθηκεύσουμε ΜΕΣΑ στο σκάφος μας και το σκάφος μαζί με το cargo μέσα στο σταθμ'ο??
Ο μόνος τρόπος είναι να έχεις έναν άλλο λογαριασμό ή έναν φίλο που εμπιστευεσαι και έχει αρκετό αποθ.χώρο στο σκάφος του και να μεταφέρεις manually το φορτίο σου στο άλλο σκάφος: Jetisson το πολύ μεχρι 5 canisters τη φορά και μετα scoup με το άλλο σκάφος. Και μακρία από σταθμό γιατί τρως Fine (250 credits ή 2500 αν θυμάμαι καλά για κάθε cargo canister). 5 canister τη φορά γιατί το κάθε canister αρχίζει και χάνει health μόλις το κάνεις jetisson.