A uczą jak latać żeby pani aksamitnym głosem nie skazała "ATKAZAŁ PIERWYJ GJENIERATOR"?Kontynuując ten trochę offtop dotyczący polskich poradników DCS to tutaj dostępne jest polskie szkolenie dla Mi-8:
A uczą jak latać żeby pani aksamitnym głosem nie skazała "ATKAZAŁ PIERWYJ GJENIERATOR"?Kontynuując ten trochę offtop dotyczący polskich poradników DCS to tutaj dostępne jest polskie szkolenie dla Mi-8:
bylo sie urodzic wcześniej to byś mial przymusowy rosyjski w podstawówce a na technice omawianie silnika odrzutowego..A uczą jak latać żeby pani aksamitnym głosem nie skazała "ATKAZAŁ PIERWYJ GJENIERATOR"?bo generalnie z tym miałem problem, coś robiłem źle i robiłem krzywdę maszynie
![]()
Zaproszę Was. Zapytajcie mam czy możecie do kolegi "na komputer" wpaść.Wygląda na to że wsparcie dla VR w Flight Simulatorze najpierw będzie w G2.
Digital Foundry zrobiło pierwsze testy wydajności:Chyba są problemy z wydajnością albo kompresja 4k w YT szwankuje, mimo wszytko robi wrażenie:
gratulacje, a jaka masz grafe i cpu ?Dzisiaj sam sprawdzę bo właśnie dostałem zaproszenie do closed beta MFS2020
Po obejrzeniu stwierdzam ze ta gra bedzie niezlym benchmarkiem wydajności naszych "blaszaków" przez najbliższe hmm 10 latDigital Foundry zrobiło pierwsze testy wydajności:
ps.
Dzisiaj sam sprawdzę bo właśnie dostałem zaproszenie do closed beta MFS2020![]()
LOL kto powiedział że nie miałem? Ja wiem szto ona skazała, ja nie wiem co robię źle bo nie ma ani kawałka tutoriala do latania tą maszynąbylo sie urodzic wcześniej to byś mial przymusowy rosyjski w podstawówce a na technice omawianie silnika odrzutowego..
![]()
Dziękuję.gratulacje, a jaka masz grafe i cpu ?
I jak Dako się lato!...
ps.
Dzisiaj sam sprawdzę bo właśnie dostałem zaproszenie do closed beta MFS2020![]()
Ale na YT dziesiątki filmów i komentarzy , wiec jakie NDA ?Nadal obowiązuje NDA. Więc nic napisać nie mogę.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony i na 100% kupuję.
Pozostaje tylko pytanie którą wersję.
Być może mają zgodę MS na publikację.Ale na YT dziesiątki filmów i komentarzy , wiec jakie NDA ?
Zaproszę Was. Zapytajcie mam czy możecie do kolegi "na komputer" wpaść.![]()
Dobry żart tynfa wart!jedynego, słusznego systemu VR - czyli WMR
Nie, najpierw poszła plotka, że tylko na Reverba. Teraz się potwierdziło, że na WMR w ogólności (nie tylko na G2).Przecież już komentowaleś tę informację. Skleroza?
Dobry żart tynfa wart!