widoczek z dzisiaj..

to ja mam dla odmiany coś nietypowego:
Gdhf8wq.png

i krótki film przyrodniczy:

Edit - dzięki wszystkim za komentarze, wysłałem maila do Czubówny w sprawie następnego odcinka ;)

Last edited:
Ostatni filmik jaki robię do bety.
[video=youtube;fW_EeeqP3AM]https://www.youtube.com/watch?v=fW_EeeqP3AM[/video]

Ostatni filmik jaki robię do bety.
[video=youtube;fW_EeeqP3AM]https://www.youtube.com/watch?v=fW_EeeqP3AM[/video]

Magiczne miejsca, chyba wieczorem pogram :) (kawałek z kokpitem w środku całkiem nie pasuje, ale pewnie wiesz ;) )

Magiczne miejsca, chyba wieczorem pogram :) (kawałek z kokpitem w środku całkiem nie pasuje, ale pewnie wiesz ;) )

Wiem, został z innego montażu, najpierw miało być w całości o Imperialu (zresztą całość poza cobrą na końcu nakręcona właśnie z niego), jak się okazało że ładnie łapie cały ekran to zmieniłem temat, a że dłubałem przy tym po trochu od tygodnia to jakoś to przeoczyłem i tak już wyszło.

Kolejna podróż rozpoczęta, tym razem trafiłem na takie bliźniaki. Fioletowa kulka nad nimi to gazowy gigant, ich grawitacyjna smycz:

cyr93nis8bsb.jpg

Mają tam basen? :) To walka jakaś była czy tak sobie przelatywał?

Ja się wybrałem w rodzinne strony, poznajecie?:

ED.jpg

Daleka podróż do Mgławicy Ameryka Północna

Tutaj mgławica rysuje się w oddali na niebie

2ch2nhx.jpg

Ale wraz z biegiem czasu staje się jego dominującym elementem

1sboeg.jpg

Po wlocie do wewnątrz chmura pyłu zajmuje całe niebo. W oddali możemy dostrzec rysujące się ramię galaktyki a także jej mniejszą towarzyszkę

rqw3yv.png

25p2610.jpg

qxmpmc.jpg

24zbnzp.jpg

Edit
Dorzucam także widok galaktyki (aktualny dystans w pobliże Sol :) )

4toys4.jpg

Kolejne cele to bliska Veil Nebula oraz Sadr Region :)

Last edited:
Super. Takie zdjątka przekonują mnie żeby się wybrać samemu gdzieś pooglądać coś ładnego, ale tak lecieć i lecieć i lecieć, a potem jeszcze lecieć... Chyba muszę się jeszcze wyszaleć na Nav Beakonach :)

A był po drodze chociaż jakiś McDonald's?

Last edited:
McDonalds'a nie było, ale rozbawiło mnie, że w kilka systemów wymagało pozwolenia na wlot :D Może jakaś rasa obcych? :)

Back
Top Bottom