Hahaha! To, oraz mała reorganizacja struktur zarządzających![]()
W sensie pozostali się struli, na amen
Hahaha! To, oraz mała reorganizacja struktur zarządzających![]()
Allo...!
Chciałem prowokacyjnie zapytać - czy to już jest TA sobota?
pozdr,
/Ajro
Tak, zapraszamy!
Mała zmiana w procesie rekrutacji:
:: JAK DO NAS DOŁĄCZYĆ?
Dołączyć może każdy polski Commander, niezależnie od tego, którą główną frakcję czy Potęgę wspiera, w jakim obszarze lata i czym się zajmuje. Handlowcy, piraci, szmuglerzy, odkrywcy, łowcy głów, najemnicy i żołnierze - każdy jest mile widziany! To samo tyczy się platform - nieważne czy grasz na PC, Macu czy Xboxie - każdy może dołączyć!
Wystarczy wypełnić formularz rekrutacyjny i poczekać na odpowiedź.
UWAGA! Proszę o niezakładanie konta na forum do momentu otrzymania takiej prośby podczas wymiany PW przy rekrutacji. Konta, które zostaną założone bez potwierdzenia przyjęcia do grupy będą bezwarunkowo usuwane!
Cześć,
Czy w momencie przyjęcia do grupy, mogę wykorzystywać logo "The Winged Hussars" podczas streamingu na Twitch.tv ?
Forma logo nie jest zmieniona w żaden sposób, bardziej chodzi tutaj o zaznaczenie swojej przynależności do grupy.
...Oczywiście jeśli ktoś chce, zawsze możemy sie umówić i zrobić jakiś wspólny stream....
Utworzyłem już konto. Teraz czekam w kolejce na aktywowanie. Jeszcze tylko 28 skoków, chyba wybiorę szybszą trasę, wtedy 14
![]()
A ja mam pytanie, bo rozumiem że tu sami pecetowcy, a ja śmigam na magnetowidzie (xboxone) i czy ktoś z husarów gra na tym sprzęcie?
Szczerze mówiąc to nie wiem. Chyba czas zrobić ankietę na naszym forum![]()
Już od dawna jest ankieta - https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=195418
Chyba czas zrobić ankietę na naszym forum![]()