[Frakcja] The Winged Hussars / Skrzydlata Husaria (polska frakcja w grze!)

Allo...!
Chciałem prowokacyjnie zapytać - czy to już jest TA sobota? :)
pozdr,
/Ajro

Last edited:

rootsrat

Volunteer Moderator
Allo...!
Chciałem prowokacyjnie zapytać - czy to już jest TA sobota? :)
pozdr,
/Ajro

Tak, zapraszamy! :)

Mała zmiana w procesie rekrutacji:

::
JAK DO NAS DOŁĄCZYĆ?

Dołączyć może każdy polski Commander, niezależnie od tego, którą główną frakcję czy Potęgę wspiera, w jakim obszarze lata i czym się zajmuje. Handlowcy, piraci, szmuglerzy, odkrywcy, łowcy głów, najemnicy i żołnierze - każdy jest mile widziany! To samo tyczy się platform - nieważne czy grasz na PC, Macu czy Xboxie - każdy może dołączyć!

Wystarczy wypełnić formularz rekrutacyjny i poczekać na odpowiedź.

UWAGA! Proszę o niezakładanie konta na forum do momentu otrzymania takiej prośby podczas wymiany PW przy rekrutacji. Konta, które zostaną założone bez potwierdzenia przyjęcia do grupy będą bezwarunkowo usuwane!

Last edited:
Tak, zapraszamy! :)

Mała zmiana w procesie rekrutacji:

::
JAK DO NAS DOŁĄCZYĆ?

Dołączyć może każdy polski Commander, niezależnie od tego, którą główną frakcję czy Potęgę wspiera, w jakim obszarze lata i czym się zajmuje. Handlowcy, piraci, szmuglerzy, odkrywcy, łowcy głów, najemnicy i żołnierze - każdy jest mile widziany! To samo tyczy się platform - nieważne czy grasz na PC, Macu czy Xboxie - każdy może dołączyć!

Wystarczy wypełnić formularz rekrutacyjny i poczekać na odpowiedź.

UWAGA! Proszę o niezakładanie konta na forum do momentu otrzymania takiej prośby podczas wymiany PW przy rekrutacji. Konta, które zostaną założone bez potwierdzenia przyjęcia do grupy będą bezwarunkowo usuwane!

Cześć,

Czy w momencie przyjęcia do grupy, mogę wykorzystywać logo "The Winged Hussars" podczas streamingu na Twitch.tv ?
Forma logo nie jest zmieniona w żaden sposób, bardziej chodzi tutaj o zaznaczenie swojej przynależności do grupy.

...Oczywiście jeśli ktoś chce, zawsze możemy sie umówić i zrobić jakiś wspólny stream....

Tak sobie latamy w The Winged Hussars :)

[video=youtube_share;BE1YC5rgqCo]https://youtu.be/BE1YC5rgqCo[/video]​

Last edited:

rootsrat

Volunteer Moderator
Cześć,

Czy w momencie przyjęcia do grupy, mogę wykorzystywać logo "The Winged Hussars" podczas streamingu na Twitch.tv ?
Forma logo nie jest zmieniona w żaden sposób, bardziej chodzi tutaj o zaznaczenie swojej przynależności do grupy.

...Oczywiście jeśli ktoś chce, zawsze możemy sie umówić i zrobić jakiś wspólny stream....

Generalnie tak, jeśli tylko nie propagujesz cheatowania lub rzeczy, które są oficjalnie uznane za exploit przez Frontiera.

Witam wszystkich CMDR :)

Do tej pory raczej biernie korzystałem z forum ograniczając się jedynie do czytania, ale Wasza inicjatywa skłoniła mnie jednak do aktywniejszego działania oraz wzbudziła chęć przyłączenia się do szacownej Husarii :). Oczywiście wcześniej złożyłem w szanowne ręce przedstawicieli Frakcji stosowny formularz rekrutacyjny :).

Tak więc witam raz jeszcze i lecę do Was :). Mam nadzieję, że pomimo nie rozpatrzonego jeszcze formularza nie zostanę rozprasowany na miazgę w HR 8444 ;)

Dziękuję za przyjęcie do tak zacnej Frakcji :D. Jeszcze mam do Was ponad 200Ly :D. Niby blisko, ale ciekawość związana z eksploracją "silna jest" ;)

Utworzyłem już konto. Teraz czekam w kolejce na aktywowanie :). Jeszcze tylko 28 skoków, chyba wybiorę szybszą trasę, wtedy 14 ;)

rootsrat

Volunteer Moderator
Utworzyłem już konto. Teraz czekam w kolejce na aktywowanie :). Jeszcze tylko 28 skoków, chyba wybiorę szybszą trasę, wtedy 14 ;)

Do 30 min. będzie :) Właśnie skończyłem kolację, za chwilę zabieram się za sprawy urzędowe :)

A ja mam pytanie, bo rozumiem że tu sami pecetowcy, a ja śmigam na magnetowidzie (xboxone) i czy ktoś z husarów gra na tym sprzęcie?

Last edited:

rootsrat

Volunteer Moderator
A ja mam pytanie, bo rozumiem że tu sami pecetowcy, a ja śmigam na magnetowidzie (xboxone) i czy ktoś z husarów gra na tym sprzęcie?

Szczerze mówiąc to nie wiem. Chyba czas zrobić ankietę na naszym forum :)

Wiesz, w najgorszym przypadku możesz latać z nami na XB - wszechświat jest ten sam, tak że Twoje akcje też będą miały wpływ na nasze systemy. A może ktoś akurat gra na XB u nas...

The Winged Hussars

cOz1uwC.png

Back
Top Bottom