Elite Dangerous Czech & Slovak: New community Discord server

Zdravím všechny piloty!
Jsem členem této komunity asi tak od začátku roku. Interakce s jinými piloty, pokud možno v duchu spolupráce, je pro mne velice důležitá. Proto jsem se také přidal k Civitas Dei a určitě toho nelituji.
Nicméně si myslím, že česko-slovenské komunitě chybí možnost společného létání bez nutnosti politicky se profilovat v souladu s konkrétní hráčskou frakcí ve hře. Proto já a několik dalších pilotů věříme, že nový Discord server bude přínosem. Prvním cílem tohoto serveru je poskytnutí možnosti hlasové komunikace pilotům během široké škály činností. V budoucnu se tato role určitě může rozvinout.
Pokud chcete tento projekt podpořit a pomoci jeho rozvoji, zde je pozvánka:
https://discord.gg/K5pxpPH
Až se připojíte, dejte mi vědět (Greno Zee) a dostanete přístup ke kanálům pro Elite Dangerous.

A rovnou na začátek máme připravenu akci. Na sobotu 8.10. v 21:00 je naplánován trochu netradiční závod s odměnami v podobě Painitu pro nejlepší. K účasti je potřeba SRV (a tedy i expanse Horizons). Závod je speciálně koncipován tak, aby šance na vítězství měli i piloti, kteří nemají se hrou moc zkušeností.
Během dneška zveřejním o závodu více detailů.

Zároveň bych rád zdůraznil, že toto není snaha štěpit komunitu. Naopak, cílem je zvýšení úrovně spolupráce mezi všemi členy této komunity.
Fly safe!

Back
Top Bottom