David Braben odpowiada na pytania..

No cóż, lepiej byłoby gdyby wątek nazwano : D.B odpowiada na pytania dotyczące braku off-line;p Ludzie poruszają tam wszystkie problemy tylko nie aktualne;p

Może streszczę dla tych, którym się spieszy: niedługo, później, jeszcze nie teraz, tak ale po premierze, będzie, będą, tak planujemy. ;)

Męczą go z tym trybem off-line :) .

wiadomo, ja tam przeleciałem jego odpowiedzi (używając teg RSS który któryś moderator tu podał - bomba), co mi sie podobało to że będzie więcej funkcji co-op, wiem, że to tylko takie gadanie i niewiele znaczy na dzień dzisiejszy ale potrzeba mi trochę pozytywnego myślenia, więc sobie w to będę wierzył, zainwestowałem kupe kasy w sprzęt na tą grę i nie chcę się rozczarować :)

Może streszczę dla tych, którym się spieszy: niedługo, później, jeszcze nie teraz, tak ale po premierze, będzie, będą, tak planujemy. ;)

Faktycznie, David odpowida ogólnikowo i raczej na pytanie na które można odpowiedzić prosto i krótko.

Wygląda na to, że pozostaje nam czekać cierpliwie do gammy aby przekonać się samemu jak to wszystko będzie w końcu wyglądało ... ;(

I koniec :D

Last edited:
No i po spotkaniu :) . Nic ciekawego nie powiedział ponad to co już wiemy. Odczytuje to spotkanie na forum raczej jako "łagodzenie" sytuacji po tej sprawie z off-line.

Szkoda,że DB nie odniósł się w stosunku do prawdziwych problemów graczy;)

Applied earlier to get a refund on the Lifetime Expansion Pack which was bought from the shop. This is what I said in my 'reasons':

""I pledged on Elite Dangerous' kickstarter because of the promise of an offline mode. I also bought the Elite: Dangerous - Lifetime Expansion Pass based on the original offline mode promise.

Since it has now been officially confirmed that offline mode is no longer an option, I wish to cancel my order and receive a full refund.

Thanking you""

This is what I got back:

""Hello,

Kickstarter pledges are an investment into a project, with the understanding that elements of the initial pitch may change or be removed as development progresses.

The cancellations and returns policy on our site states that pledges are non-refundable, so I cannot offer you a refund on this purchase.

I’m sorry that we cannot assist you further in this instance.

Sincerely,
Support ""

I opened a second ticket and said THIS:

""The above order number refers to the Elite: Dangerous - Lifetime Expansion Pass ... NOT My Kickstarter Pledge. That is a DIFFERENT order number entirely. The Elite: Dangerous - Lifetime Expansion Pass was bought from your shop

I am fully aware that I can not cancel my kickstarter pledge. I WISH TO CANCEL MY Elite: Dangerous - Lifetime Expansion Pass WHICH I BOUGHT FROM YOUR SHOP and get a REFUND.

Thank you""

Must admit... I'm currently slightly on the angry side with this whole thing!!

Szkoda, że nie mam tego jak od niego kupić bo bym mu chętnie pomógł :)

Z tym nie będzie chyba problemu, już wiadomo,ze nikt nie dostanie zwrotu kasy. Najlepiej byłoby aby powstał wątek, gdzie gracze mogliby odsprzedać swoje konta, co nie?

Ja zwróciłem uwagę na coś bardziej... przyziemnego.

Q: Just a quick question David, I have a few friends that have Kickstarter up to the full game pledge but not beta access. They they be able to play on 22nd or do they have to wait until December?
A1: They will be able to play the single player combat test shortly after the Premiere event (ie during the following week), then the full game at release.
A2: Apologies for replying to myself (!) but I mis-read the question. Yes. Kickstarter backers will be able to play on the 22nd. I was talking about people who have pre-ordered on the store.

Czyli gracze, którzy zakupili pre-order (release) pograją w tutorial niedługo po sobotnim evencie :)

A tu najciekawsze zdanie dla napalonych na gammę i asa z rękawa: Gamma will mostly (!) be about stability, compatibility and performance, not features, but there are more features to come from now...

A tu najciekawsze zdanie dla napalonych na gammę i asa z rękawa: Gamma will mostly (!) be about stability, compatibility and performance, not features, but there are more features to come from now...

Ja to rozumiem tak, że w czasie gammy nie będzie już dodawanych nowych funkcjonalności aż do release. Wcześniej była mowa, że trochę nowości ma się pojawić już w 3.9.

adhan

Banned
ja mam jedno pytanie czy 22 dostane multiplayer w jakosci 2014 roku . włanczam gre patrze na friendsów o ziomal lata chce z nim zagrac jeden klick i latamy razem ??? bo juz o tych 30 graczach przestałem marzyć :(

Ja zwróciłem uwagę na coś bardziej... przyziemnego.

Czyli gracze, którzy zakupili pre-order (release) pograją w tutorial niedługo po sobotnim evencie :)

Nie strasz waść. To nieporozumienie, błędna wypowiedź, to NIEMOŻLIWE.

Specjalnie WCZORAJ kupiłem betę, żeby pograć do premiery. :(

Co za dramat...

Back
Top Bottom