Distant Worlds II - Polski wątek

Świetna sprawa!

Sam się nie ruszę - łapię chorobę próżniową po pierwszych 10-ciu skokach... :)

Ale dla polskich eksploratorów wątek świetny!
- może pokój na "Polskim Discordzie ED": https://discord.gg/N8surSZ ?
- może tłumaczenie oryginału: https://forums.frontier.co.uk/showt...Distant-Worlds-II-Fleet-Roster-Sign-Up-Thread
(role są tam opisane świetnie - nawet nie wiedziałem że tyle rzeczy można robić na ekspedycji :)

P.S.
Przypiąłem wątek - niech się dzieje!

(@rootsrat - "Polski Discord ED" jako nazwa własna - czy mogę to dużymi literami pisać? Jakby co - popraw proszę :D )

Ja sie zapisalem, ale czy polece to jeszcze sie zobaczy, bo DW 3304 zaplanowane jest na 4 kwartal tego roku.

A poki co nie robie zadnej eksploracji, zeby mi sie nie znudzilo ;)

Co do statku to zapisalem sie z Anaconda, ale raczej sobie Cobra polece bo predzej w Cobrze wiecej czasu wytrzymam niz w Anacondzie. Poza tym wykup tani, jak mi sie znudzi i zrobie self destruct ;)

Last edited:
Ja sie zastanawialem, bylem na pierwszym DW.
Przelecialem cala trase, wrocilem konczac gdzies na 80% hulla, a to byla moja pierwsza wyprawa poza bubble, takze historie w tym jaka to eksploracja jest niebezpieczna to mozna wsadzic miedzy bajki.

Nie dziękuję. Znudziło mi się oglądanie seriali podczas gry... :D
Niestety potwierdzam. Z tego powodu nie zapisalem sie na czesc 2.
O ile w trakcie lotu "do" byla adrenalina i podroz w nieznane (jak pisalem wyzej pierwsza wieksza wyprawa), to powrot byl tak na sile, ze polowe czasu mialem gre w tle robiac cos ciekawszego albo ogladajac TV. Mialem takie kryzysy po XXX skokach dziennie, ze chcialem sie rozbic, byle tylko skonczylo sie to skakanie z systemu do systemu jak malpa.
Na to sie trzeba przygotowac - robienie za malpe od naciskania guzika FSD przez DLUGIE godziny.
Nawet sam managment DW mowil, ze oglada seriale, filmy, gada wiecej na Skype i Dicord niz gra, bo to zadna gra :) Raczej udowodnienie sobie ile jestem w stanie przesiedziec przy kompie klikajac 2 guziki :)

W momencie w ktorym zdajesz sobie sprawe, ze poza buble tak naprawde nic nie ma i same puste planety, a nawet gdyby bylo, to szukanie igly w 100000 stogach siana, czar pryska.

Last edited:
Back
Top Bottom