Galnet kłamie....

byłem sobie w Cemiess, według Galnetu mają tam skupować niewolników, żeby ich uwalniać i na wskazanej stacji jest demand = 0 , ciekawe kto mi odda za paliwo i zużyte części, pewnie Braben, powinienem wiedzieć, jak słuchałem tych jego porywających opowieści jak eksploracja będzie niebezpieczna bo uruchamiając skaner robimy hałas i ktoś może do nas przylecieć ze złymi zamiarami, ciekawe co miał na myśli, bo psa z kulawą nogą nie spotkałem eksplorując, nie wspominając już o takim z laserami ;)

:) "A może poszli do lasu?"

Może Stop Slavery Stupid skończyła się już kasa na niewolników (to wiadomość z poranka jak pamiętam), ale ciekawy jestem na tych innych stacjach jak jest:
"Stop Slavery Stupid ogłosiła po raz kolejny zakup niewolników imperialnych w celu przyznania im pełnych praw i rehabilitacji na pokładach stacji Mackenzie Relay w Cemiess, Thiele Orbital w Ngun i Naubakht City w Eta Horologii."

OFFTOP o "może":
Partyzanci ukryli się w studni. Niemcy ich szukają i mówią:
- może poszli do lasu?
a "echo" ze studni: "może poszli do lasu?"
niemcy:
- a może ukryli się w studni?
a "echo" ze studni: "może poszli do lasu?"

byłem sobie w Cemiess, według Galnetu mają tam skupować niewolników, żeby ich uwalniać i na wskazanej stacji jest demand = 0 , ciekawe kto mi odda za paliwo i zużyte części, pewnie Braben, powinienem wiedzieć, jak słuchałem tych jego porywających opowieści jak eksploracja będzie niebezpieczna bo uruchamiając skaner robimy hałas i ktoś może do nas przylecieć ze złymi zamiarami, ciekawe co miał na myśli, bo psa z kulawą nogą nie spotkałem eksplorując, nie wspominając już o takim z laserami ;)

Też wczoraj byłem specjalnie i nic nie znalazłem, tzn. owszem był minimalny popyt na ImpSla ale słaby zarobek - chyba 500 czy 800 jakoś.

Wróciłem więc do kursu NGAIAWANG,Dcośtam,1000ls >ImpSla/1370profit ><Beryll/1350profit< EOTIENSES,Kaufamis,50ls.

Nie chciało mi się sprawdzać pozostałych dwóch miejsc. Z drugiej strony to fajnie że kłamie, dlatego że:
1. ostatnio olałem Community Goal terraforming bo swierdziłem że będzie słabe jak każde i że to galnetowy spam słabych ofert
2. okazało się bardzo dobre z dużymi zarobkami i ultra szybko się skończyły te terraformacje
3. O niewolnikach jak Ty się napialiłem, poleciałem i dupa :)

Innymi słowy, nie jest to typowy growy automatyzm dzięki temu - mi się podoba, pomimo że w drodze powrotnej z Ciemess rachunek za paliwo był większy niż coś tam co wiozłem by zarobić na owe paliwo.

Aha, ostrzegam w NGAIAWANG grasują piraci w ASPach, więc proponuje odpowiednim sprzętem latać.

Robinusie, to było tak:
Niemcy: A może poszli do lasu?
Partyzanci ze studni: A może poszli do lasu?
Niemcy: A może wrzucimy granaty ręczne do tej studni?
Partyzanci ze studni: A może poszli do lasu?

Nie nie, to idzie tak:

Piraci: może będziemy latać Viperami z 8t ładunku?
Grindziarze: może będziemy latać Viperami z 8t ładunku....
Piraci: a może kupimy Anakondy z 400t ładunku i będziemy te 9-tki golić do czysta?
Grindziarze: "save and exit"

Back
Top Bottom