Górnictwo

Pewnie to naprawią ale jak tak dalej pójdzie to muszę utrzymać top 66% :D
glitch.jpg

A tak z ciekawości... Ponoć palladium z innych stacji się nie liczy, ale to jest elite, więc...
Jeśli wyrzucisz cargo i je weźmiesz to dalej nie będzie się liczyć? Ew. jeśli ktoś je weźmie, i ci wyrzuci? Co jeśli jest kradzione oraz co jeśli jest abandon?
Taka wiedza to... Potęga!

To znany chyba bug, w ostatnim CG był problem dokładnie na tym samym poziomie nie naliczyło wzrostu nagrody tylko na tym poziomie przy przeskoku na najwyższy tier.

czy CG na mining polega na tym ze oddaje sie za friko to paladium czy sprzedaje? Jesli 20 baniek bybloby bonusem ponad sprzedaz paladium po 15k/tona to okay-ish... ;-)

Jako zepsuty do cna materialista wozacy sie duzym statkiem po pristine metallic beltach, nie wiem czy mi sie oplaca wychylac nosa z mojego malego swiatka chinskiego farmera metali 3P. ;-))

czy CG na mining polega na tym ze oddaje sie za friko to paladium czy sprzedaje? Jesli 20 baniek bybloby bonusem ponad sprzedaz paladium po 15k/tona to okay-ish... ;-)

Jako zepsuty do cna materialista wozacy sie duzym statkiem po pristine metallic beltach, nie wiem czy mi sie oplaca wychylac nosa z mojego malego swiatka chinskiego farmera metali 3P. ;-))

Normalnie sprzedajesz (oczywiście na odpowiedniej stacji i po zapisaniu do CG). A pod koniec otrzymujesz bonus. CG zwykle jest dość opłacalne...

Tylko, że aktualnie nie ma chyba górniczego Community Goal'a...

Górnikom polecam górnicze misje. To pozwala nieźle podnieść zyski z kopania. Wówczas materiały się oddaje, ale i tak się opłaca.

P.S. Gratulacje i +Rep za wygrzebanie wątka wprost w temacie! :)

Last edited:
Back
Top Bottom