Instrukcja do gry po polsku.

witam.
Ale po co instrukcja w Pl? z tego co wiem to gra ma być też po polsku.
Moje pytanie takie czy ktos coś wie na ten temat kiedy to będzie ?

Delwin

Banned
Zasadniczo jestem przeciwny lokalizowaniu gier. Jeżeli gra dobra to społeczność mocna, a wtedy dużo [FAQ] [INFO] w językach narodowych. Wole by para zmarnowana na takie działania poszła w gwizdek: szybsze usuwanie bugów, nowe użyteczności, sprawniejszy suport. Mam stanowczo złe doświadczenia w graniu na "polskich" serwerach, w "polskojęzyczne" wersje gier online czy odrębne "polskie" fora ( nie mylić z organizacją forum ED !!!). Natomiast bardzo szanuję inicjatywy oddolne, i fajnie by było gdyby ktoś/grupa zajęła się profesjonalnie tłumaczeniem/pisaniem/aktualizowaniem polskiej instrukcji. GZ astrologos jeżeli zamierzasz się zająć tym tematem ;)

Moglbym pomoc przy tlumaczeniach ale raczej nie widze sensu w tym skoro FD i tak zrobi swoja wersje...

Tylko, że niektórzy mają problem z językiem szekspirowskim a informacje zawarte w instrukcji bardzo by im ułatwiły zrozumienie ED. A kiedy będzie wersja pl gry to nikt nie wie :(

Nie chodziło mi o mnie :) ja sobie jakoś radzę z rozumieniem choć się go nie uczyłem, za moich czasów były wschodnie języki :D a osobiście pomoc forumowiczów sobie chwalę i pewnie nie raz jeszcze zadam durne pytanie.

Back
Top Bottom