NPC Polacy w Elite Dangerous

W związku z tym że co raz spotyka się takowych panów i panie, pośród NPC, proponuje temat z spotkanymi postaciami, którzy w 33 wieku są przedstawicielami naszego narodu pośród gwiazd. Polacy są już teraz bardzo kosmopolityczną nacją, może i dlatego tak nas sporo w wizji twórców ED w przyszłości za ponad 1000 lat.

Był już Boguś Linda, była i Iskiereczka, był i Brzęczeszczykiewicz (prośba do autorów aby wrzucić screeny ponownie w temacie, o ile idea się przyjmie)
To teraz następny:

Sloma ostatnio zmieniał nazwę commandera na Sloma po prostu właśnie.
Myślę, że to mógł być NPC tak się nazywający, z racji tego, że Sloma jest alpha-backerem...
Choć mogę się mylić, zainteresowany wie najlepiej i pewnie nam powie :)

Ustrzeliłem dziś "Batrłomiej Sokołowski". Chciałem nawet screena zrobić ale się nieudało :p

Tak to mój NPC
biggrin.png
W czym latał i czy był WANTED?

Sloma ostatnio zmieniał nazwę commandera na Sloma po prostu właśnie.
Myślę, że to mógł być NPC tak się nazywający, z racji tego, że Sloma jest alpha-backerem...
Choć mogę się mylić, zainteresowany wie najlepiej i pewnie nam powie :)

Nie wiem tylko dlaczego tak bez ostrzeżenia skrócili ilość znaków dla nazwy Commandera, zepsuli mi zabawę w ściganie klona ;)

Last edited:
Tak to mój NPC :D W czym latał i czy był WANTED?
W Viperze był :)
Miał chyba jakieś 15k bounty na sobie z tego co pamiętam - standardowo dla Vipera.
Chyba w systemie Anarchy go spotkałem z tego co pamiętam. Przyjaznym Interdiction go ściągnąłem żeby się przywitać i K-Scanner chyba ujawnił nagrogę :p

Delwin

Banned
... a tego Pana to już znamy... Powrócił na jasną stronę mocy, żadnego statusu "wanted" i całkiem fajne towary w ładowni (Palladium, system Qamadi tuż obok 16 TauBC - ze stacją Lem):D

Back
Top Bottom