Problem z coopem

Gramy sobie ze znajomymi, kumpel ma misje assassination. Dropi na USS jego cel już czeka. Dropię za nim na jego low fsd wake, spoko kumpel jest ... ale NPC nie widzę , choć kumpel się z nim już leje. Na YT widziałem jak dwóch kolesi robi misję assassination więc na bank działa ( nie wiem tylko czy grali w open czy group). Często się zdarza że NPC jest widoczny przez jedną osobę a drugą już nie ?

Hmm, nie słyszałem nigdy i nie spotkałem, masz chyba pecha być pierwszym z nowym bugiem :/ Opieram się na Open, nigdy nie grałem predefinowane group. Może coś z modyfikacjami? O ile takowe wprowadzałeś.

To nie jest nowy bug, zdarza się dość często, po prostu jeszcze opcja wingów nie istnieje i trzeba borykać się z takimi problemami, za jakiś czas na pewno to naprawią.

Często się zdarza że NPC jest widoczny przez jedną osobę a drugą już nie ?

My z Goliatem w Open Play wczoraj załatwiliśmy tak z 10 Anakond i w zasadzie działało, raz mi zniknął jego low wake i generalnie dość często widać lagi, czyli anakonda przesuwa się znienacka o 300 metrów, więc trzeba uważać i mieć kasę na ubezpieczenie, ale działa.

Dziś nowa wersja buga, kumpel zrobił interdicta npc. Drugi dropi na jego LFSW o dziwo też widzi tego npca , nawet tak samo się nazywa. Ale okazało się ze każdy widzi swojego, choć jako gracze widzieli się nawzajem :) dodropiłem tam w swoim statku nie widziałem żadnego npc, za to dwie cobry kumpli bijące się z tym samym npcem oddalone od siebie o 20 km :D

Dzięki Baton dałeś mi nadzieję , widać w teorii ma to działać tylko szczęścia nie mamy :) A dropiliście je interdictem czy braliście misje?

Last edited:
Dzięki Baton dałeś mi nadzieję , widać w teorii ma to działać tylko szczęścia nie mamy :) A dropiliście je interdictem czy braliście misje?

Misje, tam gdzie jesteśmy jest wojna, więc za każdym zatrzymaniem się w stacji jest jedna albo dwie do wzięcia, a 170k piechotą nie chcodzi (choć i tak utrata statku mnie kosztowała 2.5 mln, więc nie zarobiłem, ale frajdy dużo). Zauważyłem też, że jak masz kilka misji na Generałów, to jak zabijasz jednego to zalicza Ci wszystkie nawet jak ma inne nazwisko, bug, ale nie chce mi się tiketować, bankowo znany :)
Chyba tylko raz nam się zdarzył USS gdzie były dwie Anakondy wanted i trochę policji więc była ciekawa walka.

Generalnie bardzo czekam aż się pojawią wings i ten coop nabierze mam nadzieję większego sensu, na razie to trochę męka.

Back
Top Bottom