Ubezpiecz swój statek na wypadek katastrofy

Hello, ktoś wie na czym polega ubezpieczenie w grze?
CO można odzyskać po stracie statku?
Wszystko zależy od posiadanej gotówki?
Jeśli mam mniej gotówki,niż wartość statku, którym latałem znaczy nie mogę go wykupić?:rolleyes:

Last edited:
Nie jest dobrze...........

"A fix for the insurance not working.

Having to go back to a free sidewinder after having more than enough credits for insurance is so... SO frustrating."

Mozesz albo wykupić statek którym latałeś, albo dostać darmowego sidewindera. Wykupienie statku polega na zapłaceniu procentu wartości statku (nie pamiętam ile, ale chyba Alpha testerzy mają 15% a beta 20%) PLUS wartość sprzętu zamontowanego na statku. Ta wartość może się często równać albo przewyższać wartości statku.

np. masz Cobrę:
około 20k na wykup statku + 150k na wykup sprzętu. Nie da się wykupić samego kadłuba.

Mozesz albo wykupić statek którym latałeś, albo dostać darmowego sidewindera. Wykupienie statku polega na zapłaceniu procentu wartości statku (nie pamiętam ile, ale chyba Alpha testerzy mają 15% a beta 20%) PLUS wartość sprzętu zamontowanego na statku. Ta wartość może się często równać albo przewyższać wartości statku.

np. masz Cobrę:
około 20k na wykup statku + 150k na wykup sprzętu. Nie da się wykupić samego kadłuba.

CZyli jak mam Anacondę i 3 mln cashu jestem kryty:D:D:D:D:D:D

Wg mnie te ramy powinny być oświetlone, bo widać je tylko, gdy oświetla je gwiazda. Najgorzej je widać przy wylocie ze stacji \czarne niebo/:rolleyes:

No ja to przez głupotę, bo wylatuję ze stacji do góry i dopalacz :D

Czyli na początku trzeba sobie dociułać kasiore, a dopiero jak się ma pokrycie na ubezpieczenie można normalnie grać, bo inaczej reset do sidewindera. Trochę słabo.

Mogło by też pokazywać ile siana potrzeba mieć, bo tak to nie wiadomo nigdy.

np. masz Cobrę:

Szkoda, że nie można wykupić statku bez sprzętu. A poza tym to i tak jest zabugowane chwilowo.

P.S. Dobrze by było, gdyby gra gdzieś pokazywała, ile wynosi obecny "zapas" na ubezpieczenie.

Można wykupić sam statek bez sprzętu, albo statek + wybrany sprzęt. Sprawdzone po kolizji z piratem-kamikadze :)

Back
Top Bottom