Cześć CMDT, to wezwanie FD do podjęcia ostatecznych starań, aby wersja Playstation 4 była kompatybilna z zestawem VR.
Przyczyny są proste i nieliczne, dwa:
1- NMS i inne gry wykazały, że można wyświetlać złożoną grafikę.
2- Gra na PC z kartą GForce 760 i DK2. Im zanurzenie, które dają, wolę widzieć na monitorze w rozdzielczości 1080.
Nie wiem, jak przekazać tę prośbę ludziom z FD, mam nadzieję, że ją przeczytali.
Aby wesprzeć tę inicjatywę, pozwól każdemu CMDT zostawić komentarz, który mówi: WSPIERAM RÓWNIEŻ!
Mam nadzieję, że ten wątek dotrze do ludzi z FD, aby powiedzieć nam, czy są lub planują uczynić go kompatybilnym, a jeśli nie będzie to możliwe, da nam prawidłowe i dobrze uzasadnione wyjaśnienie.
Dziękuję bardzo wszystkim, którzy ją popierają.
Pozdrowienia
Odwiedź oryginalny link do wsparcia:
forums.frontier.co.uk
Przyczyny są proste i nieliczne, dwa:
1- NMS i inne gry wykazały, że można wyświetlać złożoną grafikę.
2- Gra na PC z kartą GForce 760 i DK2. Im zanurzenie, które dają, wolę widzieć na monitorze w rozdzielczości 1080.
Nie wiem, jak przekazać tę prośbę ludziom z FD, mam nadzieję, że ją przeczytali.
Aby wesprzeć tę inicjatywę, pozwól każdemu CMDT zostawić komentarz, który mówi: WSPIERAM RÓWNIEŻ!
Mam nadzieję, że ten wątek dotrze do ludzi z FD, aby powiedzieć nam, czy są lub planują uczynić go kompatybilnym, a jeśli nie będzie to możliwe, da nam prawidłowe i dobrze uzasadnione wyjaśnienie.
Dziękuję bardzo wszystkim, którzy ją popierają.
Pozdrowienia
Odwiedź oryginalny link do wsparcia:
VR request on PS4
Hi CMDT's, this is a call for FD to make a final effort to make the Playstation 4 version compatible to its VR headsets. The reasons are simple and few, two: 1- NMS and other games have shown that it is possible to show complex graphics. 2- I play on PC with a GForce 760 card and a DK2, the...