Zasto kod mene čim upalim "silent run", posle minute počne brod da mi se pregrijava?
Sjećam se da se Kobra brzo pregrijava,dok Asp mnogo sporije.Zavisi od broda do broda mada se to ne može provjeriti po nekim parametrima o brodu prije kupovine.Mislim da na to utiče klasa powerplanta,distributora i thrustera,nisam siguran.Zasto kod mene čim upalim "silent run", posle minute počne brod da mi se pregrijava?
E Maleks, i ja sam baš razmišljo o tom... Ako netko ima iskustva s rađenjem i uređivanjem foruma i voljan se potrudit samo neka da ^^ Al mogli bi pitat i moderatora ovdje da nam naprave veliku sobu Balkan (ili bolje Ex-Yu, da ne zbunjujemo Grke, Bugare, Rumunje i Albance x), pa da tamo otvaramo thredova kolko hoćemo.
Sretna Nova svima, nemojte igrat Elite za novu xD A ako pijete nemojte ni letit ni vozit! ^^'
Ima li načina da ne treba platiti kazne (fines). Nakupio sam 51.000 kad sam ubijao tradere a imao sam taj zadatak.![]()
moze li nekako da se prosiri cargo rack na sidewinderu?
hvala na odgovoru!
, sada ispada da nemam mesta I da nesto moram da prodam, kako bih motirao "presretac"!?