mirno more kapetane!i tako....doslo vrijeme da se pozdravimo....prekosjutra putujem na brod i necemo se gledati bar 6 mjeseci....zelim vam svima srecnu novu godinu i da se u zdravlju vidimo na ljeto....
Evo i stanice nazvane po hrvatskom astronomu "lovcu na asteroide" Koradu Korleviću
i tako....doslo vrijeme da se pozdravimo....prekosjutra putujem na brod i necemo se gledati bar 6 mjeseci....zelim vam svima srecnu novu godinu i da se u zdravlju vidimo na ljeto....
Omega, ispravljeno, al koji ti je komander name?
NEJ ME EBAT! Tko? Otkud ovo? Jesu to napravili u igri ili je netko od igrača kupio potreban paket i tako imenovao? Moram ovo poslati Koradu, a i još nekima
Iako, ne mora biti da je baš po njemu, vjerojatno nije jedini čovjek koji se tako preziva... iako je najvjerojatniji kandidat...
Evo, dovršio sam popis, redom sam išo po forumu, pa sam vidio neke zanimljive stvari... Bošković, one of the greatest serbian astronomers... ccc, osjećam neku provokaciju xDD Bolje da je nazvo Nikola Tesla sistem, manje bi bolo u oči. Sad gledam, pa ima 3 strane, mogli bi se podjelit na partizane, četnike i ustaše i roulplejat sukobe ^^'
A tako to funkcionira, kada upališ SRun brod ne ispušta toplinu van kako ne bi davao signal (što zapravo nema smisla, jer kad se brod više ugrije treba davat veći signal x).
Sad si me malo izgubio... Gdje si našao ovo za Boškovića, tko je trebao nazvati sistem Teslom i gdje ima tri strane?
Inače prezime Bošković od davnina vuče porijeklo iz Crne Gore![]()