Elite Dangerous Balkan Community Thread

i tako....doslo vrijeme da se pozdravimo....prekosjutra putujem na brod i necemo se gledati bar 6 mjeseci....zelim vam svima srecnu novu godinu i da se u zdravlju vidimo na ljeto....

Evo i stanice nazvane po hrvatskom astronomu "lovcu na asteroide" Koradu Korleviću

uTPMtN8.jpg
[/IMG]

Možda dobimo svoj dio na ovom forumu, modovi imaju nekakav sastanak ovaj tjedan, pa nam možda odobre zahtjev :D
Dodo sam na popis na prvoj strani sve koji su postali ovdje, makar i nisu više aktivni, da izgleda bolje ^^'

Last edited:
Evo i stanice nazvane po hrvatskom astronomu "lovcu na asteroide" Koradu Korleviću

NEJ ME EBAT! Tko? Otkud ovo? Jesu to napravili u igri ili je netko od igrača kupio potreban paket i tako imenovao? Moram ovo poslati Koradu, a i još nekima :D

Iako, ne mora biti da je baš po njemu, vjerojatno nije jedini čovjek koji se tako preziva... iako je najvjerojatniji kandidat...

I to je rješeno. Ajd se javite svi koji niste na popisu il vam fali cmd name. Corbeau, koje je tvoje ime u igri? Našo sam Corbeau13, jesi to ti?

Za sve koji zelite promeniti boju svoga HUD-a, juce sam pronasao ovu stranicu gde mozete u zivo videti boju koja vam se najvise dopada.

Gde mogu da vidim "the latest" popis igraca da vidim da li sam na spisku?

Last edited:
Prva stranica, prvi post. Zapravo nas ima puno.

Evo, dovršio sam popis, redom sam išo po forumu, pa sam vidio neke zanimljive stvari... Bošković, one of the greatest serbian astronomers... ccc, osjećam neku provokaciju xDD Bolje da je nazvo Nikola Tesla sistem, manje bi bolo u oči. Sad gledam, pa ima 3 strane, mogli bi se podjelit na partizane, četnike i ustaše i roulplejat sukobe ^^'

EDIT: Sad sam malo pronjuško i skužio da Boškovića svojataju i Talijani i Srbi i Hrvati, pa onda bolje da je Srbin neg Talijan :D

Last edited:
NEJ ME EBAT! Tko? Otkud ovo? Jesu to napravili u igri ili je netko od igrača kupio potreban paket i tako imenovao? Moram ovo poslati Koradu, a i još nekima :D

Iako, ne mora biti da je baš po njemu, vjerojatno nije jedini čovjek koji se tako preziva... iako je najvjerojatniji kandidat...

100% je on jer se smatra za jednog od najproduktivnijih lovaca na roide...,mene čudi kako nema nigdje Milutina Milankovića, velikog matematičara i astronoma

Evo, dovršio sam popis, redom sam išo po forumu, pa sam vidio neke zanimljive stvari... Bošković, one of the greatest serbian astronomers... ccc, osjećam neku provokaciju xDD Bolje da je nazvo Nikola Tesla sistem, manje bi bolo u oči. Sad gledam, pa ima 3 strane, mogli bi se podjelit na partizane, četnike i ustaše i roulplejat sukobe ^^'

Sad si me malo izgubio... Gdje si našao ovo za Boškovića, tko je trebao nazvati sistem Teslom i gdje ima tri strane?

Inače ja sam Corbeau bez broja, tako sam registriran u igri, ali je ne igram trenutno jer mi je kanta preslaba za to, a nova kanta trenutno nije u planu (iako se nikad ne zna što sudbina krije iza ćoška :D ).

- - - - - Additional Content Posted / Auto Merge - - - - -

A tako to funkcionira, kada upališ SRun brod ne ispušta toplinu van kako ne bi davao signal (što zapravo nema smisla, jer kad se brod više ugrije treba davat veći signal x).

Itekako ima smisla. Kao i svaki drugi stroj, brod neprestano proizvodi toplinu. Dok si u normalnom modu, ta se otpadna toplina izbacuje van i zato te je lako detektirati. Kad si u Silent modu, onda se toplina čuva unutra i, logično, unutrašnjost se brže zagrijava (zato jer, jelte, toplina ne ide van). Naravno, ako dozvoliš da temperatura toliko naraste da se TA toplina vidi na skeneru, onda će ti to što si vidljiv biti najmanji problem ;)

Inače prezime Bošković od davnina vuče porijeklo iz Crne Gore;)

Pa dobro....Dubrovnik je blizu ;)

Htedoh i pitati kako finkcioniše ovo sa grupama u igri? Jel se može oformiti neka grupa sa posebnim nazivom ili se jednostavno svi članovi pridružuju nosiocu grupe? Možda bi mogli tako probati komunikaciju u igri?
Da li su članovi grupe izolovani od ostatka "sveta" ili vide i druge igrače?

Last edited:
Ja sam nekoliko puta pravio grupe,ali kako komunikacije nisu radile nismo se mogli dogovoriti oko druženja.Mislim da radi na principu jedan napravi a drugi ulaze u grupu prije nego izaberu "open world" ili "solo".I bilo bi bzvz da je grupa izolovana od ostalih

Back
Top Bottom