Elite Dangerous - luźna dyskusja.

Mogli byśmy tak sobie zrobić Winga z sidewinderów i griefować gości w pojedynczych fer-de-lancach lub pythonach.

Jestem za i dam znać jak wrócę z krótkiej wycieczki :) Chętnie sobie przypomnę jak się lata Sidkiem albo Friglem :)

Last edited:
Dla mnie ich koszulki są przegięte cenowo, wolałbym po prostu im dać £10, więc niestety w tym konkretnym przypadku Ci nie zazdroszczę :)

Cenowo są przegięte, ale gra nie ma abonamentu i oni z tego właśnie żyją, tylko na tym mogą przyciąć, więc kupując taki ciuch czy gadżet, wspiera się grę.

wiem, kupuję skórki przecież :) Swoją drogą w Elite będe grał tylko jeszcze 4 dni i 10 godzin, więc nie wiem czy nie przestać wspierać :) Jakieś pomysły na dziś wieczór? co prawda mam ładownie zawaloną kukurydzą, ale jakoś poradze....

wiem, kupuję skórki przecież :) Swoją drogą w Elite będe grał tylko jeszcze 4 dni i 10 godzin[...]

mam podobnie, parkuję brykę na zaprzyjaźnionej stacji i biorę się za ostrzenie Wiedźmińskiego miecza ;)

a koszulka klasa, pierwsza która mi się naprawdę spodobała - wziąłem dwie, bo lato za pasem ;)

O tym nie słyszałem. Przełożyli premierę przez Wiedźmina? :D

Deweloper też człowiek, na pewno lubią grać, ale jakoś nie sądzę, żeby lubili grać w ED :) Bardziej prawdopodobne, że w grę wchodzi bank holiday, który w UK jest za tydzień i na pewno sporo osób wzięło wolne,

na wszelki wypadek zrobiłem jedną rundkę w community goal w wolf 406 ;) może się przyda obniżka

No własnie wynika, że nie trzeba nic takiego robić, okazało się, że nagrody są "global" więk korzysta każdy, na razie sprawdziłem to z kukurydzą i zadziałało, mogłem kupić 50 ton mimo nie brania udziału w CG.

Się zastanawiałem gdzie wszyscy Polscy komanderzy wyparowali wczoraj w nocy a to okazało się że można grać w Geralta już . Dżojstik juz odstawiony na bok

A czekam na Patha 1.3, aktualnie to się nudzę w Elicie.
Jak dodadzą dronki które będą zbierać odłamki i skanować asteroidy, to szykuje się świetna zabawa na kolejne tygodnie.

Jeśli chodzi o wieśka: to po prostu polska gra, Jakoś nie widzę sensu kupowania tej gry a nawet graniu.

Dziwne to uczucie kiedy każdy się jara z wieśkiem a ty stoisz i patrzysz na to z boku i jakby nigdy nic grasz w swoje dawne gry.

Last edited:
This week people have been banned for cheating at community goals and for account trading.

Dobrze rozumiem? Ten ban obejmuje tylko community goale i dalej będą latali między normalnymi graczami? :/

Last edited:
Cytat pochodzi z ostatniego newslettera. Może mi ktoś wyjaśnić, czemu pomimo namierzenia cziterów, tylko zamiatają ich pod dywan, żeby nie rzucali się w oczy przy community goalach? Jakies kuriozum...

Przecież jest wyraźnie napisane, że zostali zbanowani.

P.S. Nie radzę kontynuować offtopa na temat Wiedźmina w dziale poświęconym ED.

Back
Top Bottom