Mogli byśmy tak sobie zrobić Winga z sidewinderów i griefować gości w pojedynczych fer-de-lancach lub pythonach.
Jestem za i dam znać jak wrócę z krótkiej wycieczki
Last edited:
Mogli byśmy tak sobie zrobić Winga z sidewinderów i griefować gości w pojedynczych fer-de-lancach lub pythonach.
wiem, kupuję skórki przecieżSwoją drogą w Elite będe grał tylko jeszcze 4 dni i 10 godzin[...]
No mega LOL
Dużo bardziej czekam na jutrzejszą betę powerplay do ED i pierwszy lot Imperial Courierem i Diamondbackiem
O tym nie słyszałem. Przełożyli premierę przez Wiedźmina?![]()
Wiadomo już coś o Diamondbacku? Jakiej klasy to statek i jaka ma być orientacyjna cena?
Ja trochę metalu dałem... ale go nie kupiłem. Znaczy pobierałem opłaty za przelot przez system...na wszelki wypadek zrobiłem jedną rundkę w community goal w wolf 406może się przyda obniżka
na wszelki wypadek zrobiłem jedną rundkę w community goal w wolf 406może się przyda obniżka
Się zastanawiałem gdzie wszyscy Polscy komanderzy wyparowali wczoraj w nocy a to okazało się że można grać w Geralta już . Dżojstik juz odstawiony na bok
This week people have been banned for cheating at community goals and for account trading.
Cytat pochodzi z ostatniego newslettera. Może mi ktoś wyjaśnić, czemu pomimo namierzenia cziterów, tylko zamiatają ich pod dywan, żeby nie rzucali się w oczy przy community goalach? Jakies kuriozum...