Elite Dangerous - luźna dyskusja.

Jacques jest chyba w Gliese 1269, generalnie chyba pomysł zarzucili, znaczy czasem skacze ale nic z tego nie wynika a szkoda https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=153374&p=2369402&highlight=Jacques#post2369402
Trochę nie przemyśleli, jeden skok na aktualizacje? trochę szkoda...
A tak nawiasem mówiąc same te stacje są trochę biedne - Na moje powinny mieć wyjątkowo dobry asortyment bo były w wielu systemach, i np. możnaby dodać im wiele rarów, które zebrały po drodze.

Ok widze ze temat calkowicie przez was olany, a ja widzialem jakies dziwne areny do ścigania się i naparzania. Info pojawiło się od samego DB na E3. Ktoś coś wie wiecej na ten temat?

Last edited:
Akademia grupa..? umnie pvp tak sobie...też wylądowałam na terenie hudsona . Jeszcze do frakcji nie należe...ale być może...narazie to górnictwo...i handel... z przewaga na handel...(bo sie wkurzyłam na drony)...jak cos to "cmdr" metzt. Panów wyżej dodalam..:p

sory jeśli kopie jakis wybitnie stary temat

Dodałam? Czyżbyś byka pierwsza comannderka na naszym forum?;) chętnie się tobą zaopiekuje. Olej górnictwo chodź że mną polować na dumnych imperialistow :)

malk300
ee pewnie są jakieś jeszcze comandorki..::D sprzętu na pvp się nie dorobiłam jeszcze :p zaledwie hauler...:p modułów jeszcze nie ogarniam...posiłkuje się wiki dangerusowa plus forum...ja jestem świeżym savem..:p a górnictwo...na razie zostawiam...raz ze trzeba mieć cierpliwość...drony...znikają szybko...niby 300 sec...a znikają po 10 sek....niby ręcznie można to robić...i w miarę mi wychodziło....ale zdarzało sie wpaść na skałę...i mnie razem ze sobą zabierala..:p kknd ... w gal-necie... zabrała ja skała i jej nie oddała "top jak głupio można zepsuć statek."

byłam na tym dangerusowym tsie...ale na hudsonie nikogo nie było

a jest jakaś grupa Hudsona polska..?

Szczerze to nie wiem, na ts też nie siedzę ale chyba zacznę:) spoko jak coś to możemy polecieć razem kiedyś do jakiegoś RES'a dorobisz się szybko cobry ;)

Ryzyko popłaca :)

cVQcIR6.png

Ryzyko polegało na tym, że miałem 30 minut do wyjścia do pracy i zauważyłem tą misje na BB, przez 10 sekund się biłem z myślami, ale pokusa była zbyt wielka (na wykonanie było 2H więc nie mogłem dokończyć wieczorem). Skończyłem w 24 minuty :)

rootsrat

Volunteer Moderator
Ryzyko popłaca :)

Ryzyko polegało na tym, że miałem 30 minut do wyjścia do pracy i zauważyłem tą misje na BB, przez 10 sekund się biłem z myślami, ale pokusa była zbyt wielka (na wykonanie było 2H więc nie mogłem dokończyć wieczorem). Skończyłem w 24 minuty :)

Right on Commander! Kto by się tam przejmował pracą, kiedy jest gruba bańka do zgarnięcia :D

Dałbym repa, ale nie mogę... Przestań pisać tyle dobrych postów Baton!

Last edited:
Plan który przyjąłem o 7:00:10 był następujący - 24 minuty misja, 4 minuty kobieta, 2 minuty żeby się ubrać i wskoczyć na rower, wszyscy zadowoleni :)

(przepraszam moderatorów za offtopa :) )

Z najnowszego newslettera:
"The Elite: Dangerous team is bigger than ever, and the majority are working on something secret for PC and Mac. It's not quite ready for the world just yet, but we'll be able to tell you more at Gamescom. Believe us: we can hardly wait."

Cytując:
"They are comming"
image.php

Last edited:
Back
Top Bottom