widoczek z dzisiaj..

Z wczoraj, lataliśmy z Kyokiem i sobie nabijaliśmy punkty. Przy okazji dwie fotki:
Tu widać chyba jakiś bug - nie ma nazwy co to za pilot leci statkiem. Cały wing miał takie dziwne nicki ;)

Screenshot_0142.jpg
A tu już selfie ze słońcami ;)
Screenshot_0147.jpg

Z wczoraj, lataliśmy z Kyokiem i sobie nabijaliśmy punkty. Przy okazji dwie fotki:
Tu widać chyba jakiś bug - nie ma nazwy co to za pilot leci statkiem. Cały wing miał takie dziwne nicki ;)

View attachment 47410
A tu już selfie ze słońcami ;)
View attachment 47411

Całkiem ładne zdjęcia.
Może by tak polecieć do systemu gdzie jeszcze nie ma 10 000 000% underminingu? Są miejsca gdzie jeszcze nie udało się podkopać fortyfikacji federacji ;)

Kilka screenów z mojej podróży do Sag A*
Rzadka proto-gwiazda Herbiga Ae/Be, oraz T-Tauri udająca klasę B

5safZtR.jpg

01vZEZh.jpg
ELW, na którym musi być niesamowity widok w nocy

9JnKuo1.jpg
Czarna dziura i orbitująca ją planeta o temperaturze zera absolutnego

VMHHRJ7.jpg

exSmOxd.png

rootsrat

Volunteer Moderator
Nie, tylko mały tilt-shift. DoF wymaga więcej zabawy z ustawieniami.

A, no już mi się przypomniało, gdzie widziałem Twoje posty po polsku :D

Hm, próbowałem kiedyś EDFX, ale był zbyt intensywny jak dla mnie. U Ciebie jakoś wygląda na stonowany, może autor trochę go skorygował... Chyba sprawdzę go jeszcze raz :)

Dzięki za info.

A, no już mi się przypomniało, gdzie widziałem Twoje posty po polsku :D

Hm, próbowałem kiedyś EDFX, ale był zbyt intensywny jak dla mnie. U Ciebie jakoś wygląda na stonowany, może autor trochę go skorygował... Chyba sprawdzę go jeszcze raz :)

Dzięki za info.

Sam skorygowałem :p O to w tym chodzi własnie, EDFX to tylko injector, ustawienia profilu znajdziesz w subfolderach

9bdddce795.png

Gdzie każdy zestaw możesz sobie dostosować pod siebie.

6e94ffe084.png

rootsrat

Volunteer Moderator
Ale EDFX dostarcza już gotowe presety, nie? Injector to ReShade, EDFX to preset do ReShade. Preset, który musisz skorygować ;)

Back
Top Bottom