widoczek z dzisiaj..

Świetna fotka, dałbym repa ale już ostatnio dałem ;) Obserwuj tylko w SC temperaturę i powolutku możesz się zbliżać w jej kierunku. Nie sprawdzałem dokładnie jak blisko możesz podlecieć bo mam na razie zbyt cenne dane na pokładzie i nie chcę się teleportować do ostatnio odwiedzonej stacji ;)

Już sprawdziłem nie ma teleportacji :) gdzieś przy 500 km wyszedłem z SC i resztę do ~24km doleciałem normalnie. Przy tej odległości dostałem info "exclusion impact zone" czy jakoś tak i mimo że miałem nadal 240m/s nie zbliżałem się ani trochę, czyli podobnie jak na planetach.

Już sprawdziłem nie ma teleportacji :) gdzieś przy 500 km wyszedłem z SC i resztę do ~24km doleciałem normalnie. Przy tej odległości dostałem info "exclusion impact zone" czy jakoś tak i mimo że miałem nadal 240m/s nie zbliżałem się ani trochę, czyli podobnie jak na planetach.

Ale Sagittarius to wyjątek od tej reguły, uważaj!

a może udzerzyłeś w horyzont zdarzeń - kiedy czas tak zwalnia że go nie zauważasz? jak ja chciałbym tunele czasoprzestrzenne w tej grze - wpadasz w czarną dziurę a wylatujesz w kiblu imperatora

Własnoręcznie znaleziona gwiazda Wolfa-Rayeta , oczywiście już zexplorowana przez kogoś :)
3FD55C5EED9EEC51C213EA5B7D5CD3F32B699216
BFDD3527A78BA1D0A536BDB8FC67B6E0BF1A27B9

Last edited:
a może udzerzyłeś w horyzont zdarzeń - kiedy czas tak zwalnia że go nie zauważasz? jak ja chciałbym tunele czasoprzestrzenne w tej grze - wpadasz w czarną dziurę a wylatujesz w kiblu imperatora

Albo po drugiej stronie galaktyki. W sumie z chęcią bym tak robił - wlatywałbym w czarne dziury i obserwował gdzie wyleciałem... Chociaż to mogłoby się skończyć self-destruction :D

Myślałem, że w ED nazwiska znanych gwiazd noszą tylko NPCe, jak na przykład tu, gdzie nie mogłem pozwolić by tłukli Jimiego w T-9wiątce ;)
Screenshot_0023.jpg

A tu proszę - gwiazdy odkrywają gwiazdy ;)
Screenshot_0014.jpg

Last edited:
Panie i Panowie, zgodnie z duchem wątku bardzo bym prosił o traktowanie go do zamieszczania zdjęć, resztę proponuję przenieść do luźnej czy jakiejkolwiek innej dyskusji :)

Kilka kolejnych fotek z moich podróży. W drodze powrotnej napotykam coraz więcej planetarnych mgławic, tym razem wygenerowanych proceduralnie (nazwy systemów) i cały czas mam nadzieję, że znajdę jedną z systemem jeszcze nie przeskanowanym. Enjoy :D

QTz2Txc.jpg nOOqr6F.jpg 2ZFMFZ1.jpg RepeIui.jpg OyhUhDn.jpg

Kolejnym celem było (nareszcie :)) znalezienie ziomio podobnej planety z pierścieniami:

zEbmrrK.jpg 15knwDY.jpg TcIzHPL.jpg xhrQs0E.jpg VhL4Erh.jpg

I jeszcze szybka porcja innych ciekawych rzeczy:

Gazowy gigant z pierścieniami wokół którego krążą dwa (m.in.) księżyce z pierścieniami:

4wcieoK.jpg

"Wisienka":

cYKdBzJ.jpg

Na koniec kilka fotek z przelotu blisko mgławicy (pobliskie systemy nie były przez nikogo zbadane):

6Oic9ev.jpg kHefisJ.jpg kaym71L.jpg RIwP7Jr.jpg vAPNtUt.jpg

To by było na tyle, mam nadzieję że się podoba.

P.S. Baton - komentarze dotyczące tylko zdjęć i same zdjęcia będą pozostawiane, wszystko inne będzie traktowane jako off-topic i odpowiednio traktowane.

Dryfuje w nowym nowiutkim statku, czekam na USSa z niejakim Tony'm. Jaki ja jestem śliczny i morderczy się nadziwić nie mogę. Nachodzi mnie ochota obejrzeć Tron raz jeszcze, a przynajmniej zwiastun.

tron.jpg

Gwiazda typu M z pierścieniami, pierwsza którą spotkałem.
Zwróćcie uwagę na refleksy na owiewce kokpitu czy jak to tam zwał :)

Screenshot_0207.jpg

Krótki filmik wrzucam tym razem bo zdjęcie nie odda takiego czegoś co to znalazłem, oczywiście chciałem obejrzeć z bliska i mi się statek wykoleił :)
[video]https://drive.google.com/file/d/0B6L1VL8GHRkeSlFPLS1oU1JfWFU/view?usp=sharing[/video]

Last edited:
Back
Top Bottom