[Frakcja] The Winged Hussars / Skrzydlata Husaria (polska frakcja w grze!)

rootsrat

Volunteer Moderator
Nie wiem czy ktoś już pisał.

Ale czy są jakieś RES'y w HR 4444?

Jak patrzę na "dom" Hussarian to dużo planet z ringami są.

Dorion, na naszym forum jest dokładna rozpiska + okoliczne systemy, powinieneś do nas częściej zaglądać, będąc członkiem frakcji ;)

Last edited:
Zastanawiam sie nad wieksza grupa.
Cos ciekawego poza Resami robicie?

Da sie wogole w tej grze zrobic wieksze operacje przeciwko innym gracza jesli moga po prostu zrobic 'solo' ?
Nie mam teraz gry , ale jak daleko macie do Fehu ;)

rootsrat

Volunteer Moderator
Zastanawiam sie nad wieksza grupa.
Cos ciekawego poza Resami robicie?

Da sie wogole w tej grze zrobic wieksze operacje przeciwko innym gracza jesli moga po prostu zrobic 'solo' ?
Nie mam teraz gry , ale jak daleko macie do Fehu ;)

Eventy organizowane przez graczy (najbliższy to duży konwój handlowy), treningi PVP, mecze CQC, są również wyznaczone zadania dla członków grupy, mające na celu rozwijanie naszej frakcji w grze.

Ostatnio dałem link do tego wątku na polskim forum Star Citizena w temacie o ciekawych linkach o Elite, nie wiem czy dobrze zrobiłem :) Może być tu dużo nowych osób...

rootsrat

Volunteer Moderator
Ostatnio dałem link do tego wątku na polskim forum Star Citizena w temacie o ciekawych linkach o Elite, nie wiem czy dobrze zrobiłem :) Może być tu dużo nowych osób...

I dzięki temu mamy o jednego Commandera więcej, tak że jak najbardziej :D

rootsrat

Volunteer Moderator
Czyli glownie farma.
Thx to wlasnie chcialem wiedziec .

Zdecydowanie nie farma, zbyt pochopnie wyciągasz wnioski na podstawie jednego zdania.

Wręcz przeciwnie, mamy specjalnie pod Husarzy przygotowane misje z jasno określonymi zadaniami i rozpisany plan rozwoju na 12 miesięcy. W PVP chwilowo się nie angażujemy, bo chcemy najpierw rozwinąć frakcję. Kładziemy nacisk na aspekt role playing, tworzenia własnego storyline, wspólnego latania i kooperacji. Aczkolwiek jutro szykuje nam się właśnie mały event PVP, ale to już do wglądu tylko dla członków grupy. Oprócz tego sesje CQC i sparringi PVP do pierwszej krwi. Oraz dużo różnej aktywności na forum :)

Last edited:
Aczkolwiek jutro szykuje nam się właśnie mały event PVP, ale to już do wglądu tylko dla członków grupy.

Czy to to co myślę co będzie leciało na "trwamtv.edu.pl"? Korciło mnie żeby o tym napisać ale uznałem, że lepiej nic nie pisać żeby się nie wydało ;)

rootsrat

Volunteer Moderator
a propos niedawnego pytania... to da się wylądować na HR 8444-1... czy jednak troszke tam za ciepło ? (nie mam bety)

Nie mam pojęcia, nie próbowałem.

Z innej beczki - zaktualizowałem opis grupy, jako że struktura frakcji i grupy trochę się nam wreszcie ukształtowała.

Last edited:
Witam o7

Wiadomość już wysłana niemniej jednak chciałbym się przywitać jako nowy pilot w świecie ED!

pozdrawiam
CMDR Divus Jinn

Back
Top Bottom