[Frakcja] The Winged Hussars / Skrzydlata Husaria (polska frakcja w grze!)

Khem... >>

A to przepraszam.

Ale chyba "Naszym" to może różnie określać.
Po "nasze forum" można zrozumieć "Nasze polskie oficjalne forum, to w którym piszemy" jak i "Forum hussarskie"

Takiej flocie nikt się nie da rady.
Czekam na takie duże zespołowe operację.

Nie zgodziłbym się.
Wystarczy druga, silniejsza flota aby pokonać słabszą.
Więc "nikt" to takie nie "trafne" określenie.

Jak ktoś jeszcze nie widział:
[video=youtube_share;qCdhxLpKXvQ]https://youtu.be/qCdhxLpKXvQ[/video]

Last edited:
Ktoś wam podkradł nazwę czy to wy? ;)
lGyK9Jn.jpg

Ratujcie ludzie!
Zapisałem się kilka miesiecy temu do frakcji Skrzydlaci Husarzy, miało być tak pięknie, tętent koni, szczęk mieczy i szelest piór... i co ? Rybę wożę, bez końca, z jednej stacji do drugiej. Ten ich rotmistrz Arnul kazał, że niby begiesa trzeba karmić. Nie wiem co to ten begies ale rybę żre bez opamiętania.
I jeszcze kazali smerfy prać, latam do jakiegoś Orulas i piorę a one takie miłe i śpiewają, a ja ich z armaty jak jakaś bestia.
Ten ich tfu tfu hetman to już nie powiem do czego mnie wykorzystuje, bo wstyd.

Zasnął teraz to piszę, choć klawiatura mechaniczna i głośno stuk...oż ty, budzi się, ratujcie ludziska, jestem na Meskaline w HR 8444

- Dzień dobry Szefie, tu klawiszki były trochę przykurzone to ścierałem, tak tak kawa i bamboszki, już lece !

Może Wy sobie sami lećcie na ten Lavecon 2016, co Wam będę przeszkadzał, a i ja będę spokojniejszy...? :D

rootsrat

Volunteer Moderator
Hosting padł. Jeśli nie wstanie do godziny będę się z nimi kontaktował. Ostatnio kiedy coś takiego się wydarzyło, to był DDOS na ich serwery.

Back
Top Bottom