Gamma 1.0

Status
Thread Closed: Not open for further replies.
Myślę, że czas rozpocząć już dyskusję i w związku z tym mam dwa pytania:

Czy będzie full wipe?
Czy będę się czuł, że zmarnowałem 50 funtów?

Idę nacisnąć Play bo właśnie się zassało - do usłyszenia jutro :)

Frontier już dawno temu zapowiedział pełny reset wraz ze startem etapu Gamma.

Do tego logicznym jest, że pełny reset na starcie Gammy musi być.

A czemu miałbyś czuć, że zmarnowałeś 50 funtów?? Na to pytanie chyba tylko Ty sam możesz sobie odpowiedzieć. Skoro wydałeś kasę to coś musiało Cię do tego skłonić:)? W sumie zawsze możesz refudna zrobić ;).

A czemu miałbyś czuć, że zmarnowałeś 50 funtów?? Na to pytanie chyba tylko Ty sam możesz sobie odpowiedzieć. Skoro wydałeś kasę to coś musiało Cię do tego skłonić:)? W sumie zawsze możesz refudna zrobić ;).

Z tym marnowaniem funtów i wipem to taki forumowy dowcip lub żart nawiązujący do tego wątku Beta 3 Release Schedule
Podobnie jest z Commandorem Thrust z Bradford :)

Z tym marnowaniem funtów i wipem to taki forumowy dowcip lub żart

To nie jest żaden żart tylko testuję czy moderatorzy są ludźmi czy botami, za każdym razem jak mi powaznie odpisują na temat full wipe to szala się przechyla na stronę botów ;)

W sumie już godzina 10:30, kawa poranna zaskoczyła, pora się zapytać czy ktoś wie czy w Gamma będzie full wipe? ;)

W newsletterze 34 była informacja o dodatkowych wersjach językowych, czy pojawiła się jakaś nowa informacja od kiedy będzie dostępny język polski ?

rootsrat

Volunteer Moderator
W wyniku krótkiej dyskusji z pozostałymi moderatorami postanowiliśmy zamknąć ten wątek. Gammy jeszcze nie ma (nawet nie wiadomo kiedy będzie), a dyskusja w tym watku dotyczy wszystkiego, tylko nie gammy.

Status
Thread Closed: Not open for further replies.
Back
Top Bottom