BETA 2 START 30 września!

Status
Thread Closed: Not open for further replies.
A wlasnie tez mialem wkleic te info :p
btw czytajac post na Micheala na temat wipe wynika ze tylko statki poleca

tekst zaznaczony na czerwono jesli dobrze rozumiem to chodzilo mu o zestresowanie ludzi :p

LOL, ja jestem zestresowany, bo chciałem jeszcze pochodzić po Lakonie 9 w Okulusie co się nie uda szybko jak skasują - nie no, pisze, że woleliby raczej wszystko skasować i zastanawiają się jaka będzie reakcja. Jak na razie widać w tym wątku wszyscy są rozsądni i mówią, że skoro pełny reset jest potrzebny to resetować, więc bye bye moje miliony (całe 3) :)

uklepalem prawie 9 baniek i lakona 9 w kilka dni zrobie to i drugi raz :D

@Baton ja mam nadzieje ze finalny oculus bedzie tanszy niz DK2 wtedy sie pewnie skusze :)

LOL, ja jestem zestresowany, bo chciałem jeszcze pochodzić po Lakonie 9 w Okulusie co się nie uda szybko jak skasują - nie no, pisze, że woleliby raczej wszystko skasować i zastanawiają się jaka będzie reakcja. Jak na razie widać w tym wątku wszyscy są rozsądni i mówią, że skoro pełny reset jest potrzebny to resetować, więc bye bye moje miliony (całe 3) :)

ja nie wiem czy to jest takie rosądne aby zresetowac nam kase...
Primo : To oznacza ze wyszcy gonimy sidwinderami i skoki do dalszych gwiazd sa ograniczone , to oznacza ze dopiero po jakmis czasie ten caly nowy mechanizm bedzie testowany i odlegle systemy jeszcze pozniej...idac dalej w rozwazniu opozni sie wyłapywanie "bugów"
Secundo: Wiele osob moze sobie przez ten restet dac spokoj z gra bo nie bedzie chcialo sie im napierdzielac po nocach a docelowo i tak bedzie jeszcze jedne restet a to oznacza kolejeny strzal w kolanko bo mniej PC konfigów bedzie przestowanychw nowej becie...
Secundo ultimo bambino : niechce resetu bo granie sidwinderem z poczatku jest męczace..

Last edited by a moderator:
"The team are hard at work on Beta 2 - have patience commanders." :)

O resecie nic nie było. Poza tym dla nich korzystniejsze jest wersja bez resetu. Szybciej pozyskają odpowiednie dane, szczególnie o "tuningu statków".

Last edited:
Na ogólnym forum też wszyscy czekają.
Powstał fajny temat z gifami dotyczącymi czekania na Betę 2 :D

Pierwsze dwie strony dobre, potem już zaczęły lecieć śmieci :) Mój ulubiony to ten niebieski muppet przy biurku :)

Mnie rozbawiły dwie przeciwstawne wersje tego co aktualnie dzieje się w studiu FD
Pierwsza przesłana przez programistę z FD

drewtoothpaste-typing-footer.gif

Druga przez użytkownika forum :)

ky7ImhW.gif

rootsrat

Volunteer Moderator
Cieszy mnie, że u nas jest cicho i spokojnie przed B2.

Współczuję globalnym modom :D

Mogliby już dać tę dwojkę! :rolleyes:

Status
Thread Closed: Not open for further replies.
Back
Top Bottom