Elite Dangerous Czech Republic Community thread

Musíš zaplatit pokutu. Levý panel, Transactions, tam se dozvíš víc. Platí se vše na stanici, přes Contact-Local Security ...

Tak to si udelal chybu ! :) Ja mel ted to samy ... lital jsem jak prdlej a hledal kde si zaplatim pokutu, vsude Wanted ale nikde nechteli platbu ... nakonec jsem i strilel do Localů abych si to pojistil ... pak jsem vyskocil ze hry do menu, spatky do hry a EJHLE ... zadny wanted nejsem ! :D

Jinak mam te v přátelích ale kdyz se ti pokoucim napsat message tak mi to nahlasi ze se te nepodarilo kontaktovat ... a to i u ostatnich ...

Tak mám dojem že je ve hře skutečný bug, opět mám Bounty 200, nic jsem neprovedl a není možné tu částku zaplatit (nikde).
Stěžuje si hodně lidí: https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=106694

Me to udelalo kdyz jsem nekoho nahodou strefil ale ne ja, ale moje Turred zbran ( strili automaticky ) ... zkus vyskocit do menu, a pak hned zpatky, me to fakt pomohlo ...

- - - - - Additional Content Posted / Auto Merge - - - - -

Musíš být ve stejném systému, jinak to nefunguje.

tak to to je dost naprd ... nemelo by to tu funkci vubec nabizet :)

taky jsem se pokoušel psát lidem, kteří si mě přidali

osobně bych bral, kdyby časem šlo udělat tu letku, kde by si lidi mohli psát, ať jsou, kde jsou

Tak ten wanted system nefunguje ( aspon v systemu KOKOJINA kde ted jsem ), ted jsem aktivne trefil NPC pilota, byl jsem wanted vratil jsem se na jedinou stanici co tu je, tam to zaplatit neslo. Tak jsem vyskocil do menu hry, a zpet a wanted nikde ...

PS: Motam se dlouhodobe v KOKOJINA systemu kdyby me nekdo hledal :D

- tak jsem znovu zkoušel ten chat, vůbec, nejde to ani v menu, ani ve hře, mají to nějaké po*a*ane
- trochu jsem obětoval nějaké mergle za kanónky (3x naváděný multi-cannon)/shield na Addera, tak zkusím asi nějaký lov ... srovnal jsem účet na Eravate, tak se tam zase mohu po delším čase vrátit

má cenu jít po těch odměnách na bulletinu, které vypisují částky kolem 120tis. kreditů?

Last edited:
díky za radu, takže jsem se na to vykvák a zainvestoval víc do nákladového prostoru, stejně ty základní štíty jsou na prd, když nevydržím ani 10s

- no, pokud bude nějaká nehoda, tak je zase koupím, ale prachy jsou prachy a na nebezpečí jsem za celé včerejší odpoledne ani jednou nenarazil
zatím jen jednou se mi stala menší nehoda, když jsem opouštěl stanici a slušně to nakouřil pod otvor (prostě tu instantní akceleraci nemá cenu v docích mačkat), jinak dokuju celkem pečlivě

- no, pokud bude nějaká nehoda, tak je zase koupím, ale prachy jsou prachy a na nebezpečí jsem za celé včerejší odpoledne ani jednou nenarazil
zatím jen jednou se mi stala menší nehoda, když jsem opouštěl stanici a slušně to nakouřil pod otvor (prostě tu instantní akceleraci nemá cenu v docích mačkat), jinak dokuju celkem pečlivě

Vcera jsem mel naprosto tragickej den ... nejprve jsem to ve snaze utect boostem napral do federal dropshipu ( eject ! ), pak jsem jako ty havaroval v docich ( eject ! ) a nakonec po nahodne strelbe do neWanted pilota dostal 400cr pokutu a kdyz jsem ji letel zaplatit, policajt me pred stanici nahodne zdetekoval a behem 2s bylo po me ... takze 3x eject !!!!! to posledni me nasralo nejvic ... kvuli 400cr !!! :D Myslim ze by meli zavest vetsi toleranci, a aby policajti neutocili dokod nebude pokuta starsi jak 24h nebo nedosahne nejaky castky, od ktery je patrne ze ten hrac utoci umyslne a proto dostal tolik a tolik pokutu ...

taky myslim ze neblbne jen system pokut za Wanted, ale i Bounty system ... vcera jsem sestrelil cca 6 criminalu a nepricetl se mi do lokalnich odmen ani credit ... snad to dnes opravili/opravěj !

Last edited:
Ja se porad motam v systemu Kokojina, ted jeste s jednim z CZ, na bounty jsem vcera vydelal 250k za hodinku a pul ... docela se mi tu libi :D

Tady na foru je posledni dobou nejak mrtvolno ...

Last edited:
..co se toho bounty tyce, dosel jsem k finalnimu zaveru, ze pres 900 000 za hodinu se nedostanu .. dohromady jsem lovem vydelal 40 milionu ..tj kolem 2100 lodi, coz se zmohlo na master rank..(zatim to vypadalo tak ..ze se u ranku pouziva nasobeni dvema...tak by dangerous mohlo byt na 2500.. deadly 5000 a elite 10k - ale kde je pravda netusim)

Kazdopadne prodal jsem utocne asp a koupil type-7 ..zacal pasovat luxuries ... pres tri mega za hodinu ..s nulovym rizikem (a taky s vedomim..ze obchodnimu ranku to nepomuze - jenze za ten si stejne nic nekoupim). Je to porad dokola do zblbnuti, oproti lovu nuda...ale pokud clovek chce nekdy osedlat anakondu, ..jine cesty neni (t7-python-t9-conda).

Last edited:
Back
Top Bottom