Ahoj. Nevím jestli najdu čas hrát, ale zatím jsem nasypal nějaké užitečné informace na fórum
http://forum.hrobsky.eu. Četl jsem i názor, že není dobré drobit komunitu. Já bych to tak dramaticky neviděl.
Dobry, konecne tam neco je ... az jsem se bal narusit tu poklidnou "vesmirnou" prazdnotu
. Chystam se tam par veci pridat (asi tusis co
), ale stale ladim, stale ladim
. Beta 3.9 prinesla dalsi zmeny v bindech, takze jsem prochazel soubory s nastavenim, pripadne upravoval ergonomii.
Co se tyce domeny. Takto bude naporad? Nebude problem s dlouhodobym fungovanim? Neslo by forum provozovat na stejne domene jako web?
Kdyby se podařilo přímo tady na fóru zařídit časem zvlášť CZ sekci pro více témat, tak myslím že by to stačilo než se snažít o vlastní fórum. Nicméně držím palce, třeba se ti podaří to rozjet.
Ano, to bych byl asi taky spokojeny, ovsem neoficialni fora maji zase vyhody v pruznosti reakci a volnejsiho pristupu k informacim. Vzdy je dobre mit alternativu.
Jsem navic zvedavy, jake jazyky budou oficialne podporovany, protoze rusky preklad omylem unikl do bety 3.9 (v 3.9.1 uz byl zase odebran). Sice cestinu do E: D necekam, ale ....
Samozrejme, musi byt delana citlive a to je u kazdeho CZ prekladu alfou a omegou.