Czy chciałbyś zagrać w Elite po polsku?

Czy chciałbyś zagrać w Elite po polsku?

• Tak

Votes: 109 68.6%
  • Nie

Votes: 14 8.8%
  • Nie zależy mi

Votes: 36 22.6%

• Total voters
    159
czyli chodzi o ciąg naprzód/ciąg wstecz ?

No jakoś tak, tylko to naprzód/wstecz tak średnio imho brzmi, ale może tak jakoś musi być. Dzięki za pomoc.

A ja tu naiwnie myślałem że ktoś jednak próbuje zmęczyć tłumaczenie w Elite... wot freudowskie przeoczenie :)

Nie kombinuj, "FORWARD" "REVERSE" "ROTATE LEFT" "ROTATE RIGHT" będą w sam raz. Kosmiczność możesz dodać w opisie ;-)

Ale Forward and reverse thrusters jest opisane jako feature :p
Poza tym, daje się odczuć podczas gry, że do przodu i tyłu są thrustersy, bo jest opóźnienie/bezwładność w tym ciągu, a w lewo/prawo obracasz się swobodnie - więc tak łatwo się nie steruje, prawie jak ED :p.

A ja tu naiwnie myślałem że ktoś jednak próbuje zmęczyć tłumaczenie w Elite... wot freudowskie przeoczenie :)

Gdyby w Elite była możliwość tłumaczenia gry samodzielnie, to pewnie dawno już by była po polsku. Takie funkcje są udostępniane przez niektóre gry, sam brałem udział w tłumaczeniu klienta gry. Tam pliki językowe były w formacie xml. Wystarczyło wstawić w odpowiednie miejsce folder 'pl' z polskimi wersjami, zmienić w konfigu gry język i działało. Te kilkadziesiąt plików zostało dość szybko przetłumaczone, bez proszenia się deweloperów.

Back
Top Bottom