"Fixed low skilled ships appearing in RES points and conflict zones"
wreszcie, naprawde już miałem ochotę przestać grać, nie mam pojęcia czemu takie coś im zajmuje tygodnie...
Nie spieszą się z naprawą tej wersji a nawet ustawień w PP .całą para idzie w wersję na x klocka
edyta:
właśnie odpaliłem grę - moje shadery nie mogą być bardziej przygotowane i cały czas taniej jest wysadzić rakietę aniżeli ją reperować - nie narzekam zapodaję zen i optymistycznie paczę w przyszłość.
Mahoń wszedł mi na cycki i trzeba mu złoić skórę. Trzeba wreszcie obczaić ten cały PP
"We fixed it."
"We fixed it again."
HOTFIX "We fixed it for real this time."
HOTFIX "We fixed the hotfix values again."
Mam dość... chyba polece, zostawie to wszystko niech ginie... Wróce za miesiąc, z tonami danych exploracyjnych i może naprawią. Ewentualnie odinstaluje grę...
Czasami przerwa pomaga
Ja odstawiłem niedawno Elite na jakiś miesiąc, wróciłem na jakieś 2 tygi przed PP i znowu mam frajdę z gry. Polecam więc przerwę
Mam dość... chyba polece, zostawie to wszystko niech ginie...
To nie jest zły pomysł, mnie by się przydał odpoczynek od ciągłego narzekania jakie nam serwujesz
To nie wymiana silnika, tylko serwis, w aucie za wymianę oleju tez nie płacę jego wartości
Troche mylisz pojecia.
Ship integrity, bo o tym mowimy tutaj, to naprawa wszystkich elementow, ktore ulegaja tzw. wear and tear (czyli niszcza sie od zwyklego uzytkowania).
Jak robisz serwis auta, nie wymieniasz wszystkiego co zostalo zuzyte w aucie podczas normalnego uzytkowania (siedziska, kierownica, dywaniki, popielniczka, etc etc). Porownanie do auta jest bardzo nietrafione.
Zdravim