Chwilowo nie mam kompa do gry w elitkę, a ciekawi mnie z czym się wiążą poniższe patch notes
- Hazardous resource extraction sites added
Wiadomo coś więcej na ich temat? Jest po co wracać?![]()
Pierwsze dwa oznaczają po prostu, że nie pojawia się tam Internal Security, więc liczysz tylko na siebie![]()
EDIT: Chociaż kto wie, Frontier organizuje turniej za 100k patyków i jest on tylko dla IKSA. Mam nadzieję, że nie bęzie tu konfliktu interesów i nie czeka nas chmara "UDOSKONALEŃ" dla konsoli, która będzie rzutowała na gameplay na PC - just sayin'
Bieda to mało powiedziane. Mam nadzieję, że tryb celowania związany jest bezpośrednio z premiera na xboxa, a gdzieś tam czeka tryb dla PC/joy - Na Xsie pewnie wspomagacz do celowania się przyda, ale dla PC na dzojstiku? Sam latam na FIXach i mam z tego największa radochę, nie wierzę, że jestem jedyny.
EDIT: Chociaż kto wie, Frontier organizuje turniej za 100k patyków i jest on tylko dla IKSA. Mam nadzieję, że nie bęzie tu konfliktu interesów i nie czeka nas chmara "UDOSKONALEŃ" dla konsoli, która będzie rzutowała na gameplay na PC - just sayin'
A mi się tam te semi-gimballe podobają. Rozgrywka jest na tyle dynamiczna, że nie przeszkadzają. Ja myślę, że XB nie ma z tym nic wspólnego i to po prostu ułatwienie dla tych, którzy nie są aż tak dobrzy w PVP. Jeśli wszyscy mieliby latać na fixach, to wydaje mi się, że sporo osób szybko by się zniechęciło do CQC.
Co to turnieju - a gdzie wyczytałeś, że to tylko dla XBONE? Jest otwarty dla wszystich platform.
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=188255&p=2899586&viewfull=1#post2899586
Z Security zgodzę się jedynie częściowo.
Baton z ciekawości to z Tobą wczoraj strzelałem się w CQC czy jedynie przypadkowa zbieżność nicka na forum i w grze?
Ze mnąSpoko działało, zero lagów, ale nie sądzę, żebym w to grał za intenywnie, dla mnie dobre na godzinę od czasu do czasu. Oczywiście najpierw muszę zrobić jakis status bo jak widze tam "Amator" to mnie drażni
![]()
Launcher się wycwanił i teraz używa scache'owanej Bety - czyli podmienia katalogi
U mnie trwało to zaledwie 2-3 minuty (nie mam Elite na Steam).
U mnie Vjoy tez nie bangla, chodz program lapie go od razu. Cos jeszcze zmieniales?
Jakie Wam się wydaje AI? ktoś tu wspominał, że w becie było niby lepsze, a mnie się wydawało tak samo kiepskie jak było, zdążyłem dziś zrobić ze dwie walki rano i npce się nie popisali ani trochę, ciekaw jestem opinii kogoś kto pograł dłużej.