Chwilowo nie mam kompa do gry w elitkę, a ciekawi mnie z czym się wiążą poniższe patch notes
- Hazardous resource extraction sites added
Wiadomo coś więcej na ich temat? Jest po co wracać?
Pierwsze dwa oznaczają po prostu, że nie pojawia się tam Internal Security, więc liczysz tylko na siebie
EDIT: Chociaż kto wie, Frontier organizuje turniej za 100k patyków i jest on tylko dla IKSA. Mam nadzieję, że nie bęzie tu konfliktu interesów i nie czeka nas chmara "UDOSKONALEŃ" dla konsoli, która będzie rzutowała na gameplay na PC - just sayin'
Bieda to mało powiedziane. Mam nadzieję, że tryb celowania związany jest bezpośrednio z premiera na xboxa, a gdzieś tam czeka tryb dla PC/joy - Na Xsie pewnie wspomagacz do celowania się przyda, ale dla PC na dzojstiku? Sam latam na FIXach i mam z tego największa radochę, nie wierzę, że jestem jedyny.
EDIT: Chociaż kto wie, Frontier organizuje turniej za 100k patyków i jest on tylko dla IKSA. Mam nadzieję, że nie bęzie tu konfliktu interesów i nie czeka nas chmara "UDOSKONALEŃ" dla konsoli, która będzie rzutowała na gameplay na PC - just sayin'
A mi się tam te semi-gimballe podobają. Rozgrywka jest na tyle dynamiczna, że nie przeszkadzają. Ja myślę, że XB nie ma z tym nic wspólnego i to po prostu ułatwienie dla tych, którzy nie są aż tak dobrzy w PVP. Jeśli wszyscy mieliby latać na fixach, to wydaje mi się, że sporo osób szybko by się zniechęciło do CQC.
Co to turnieju - a gdzie wyczytałeś, że to tylko dla XBONE? Jest otwarty dla wszystich platform.
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=188255&p=2899586&viewfull=1#post2899586
Z Security zgodzę się jedynie częściowo.
Baton z ciekawości to z Tobą wczoraj strzelałem się w CQC czy jedynie przypadkowa zbieżność nicka na forum i w grze?
Ze mną Spoko działało, zero lagów, ale nie sądzę, żebym w to grał za intenywnie, dla mnie dobre na godzinę od czasu do czasu. Oczywiście najpierw muszę zrobić jakis status bo jak widze tam "Amator" to mnie drażni
Launcher się wycwanił i teraz używa scache'owanej Bety - czyli podmienia katalogi
U mnie trwało to zaledwie 2-3 minuty (nie mam Elite na Steam).
U mnie Vjoy tez nie bangla, chodz program lapie go od razu. Cos jeszcze zmieniales?
Jakie Wam się wydaje AI? ktoś tu wspominał, że w becie było niby lepsze, a mnie się wydawało tak samo kiepskie jak było, zdążyłem dziś zrobić ze dwie walki rano i npce się nie popisali ani trochę, ciekaw jestem opinii kogoś kto pograł dłużej.