Elite Dangerous - luźna dyskusja.

Na wszelki wypadek usuń ręcznie katalog Frontier Developments w katalogu Appdata:

"c:\Użytkownicy\****\appdata\roaming\"
"c:\Użytkownicy\****\appdata\local\"

oraz tam gdzie instalowałeś grę np:
"c:\programdata"

Program odinstalowujący tego nie robi.

OK, dzięki, zaraz to zrobię. Jeszcze raz odinstaluję i zainstaluję z tym na uwadze. Najciekawsze jest to, że z bezsilności zainstalowałem grę na swoim starszym lapku... i tam działa :) Aczkolwiek tak wolno, że na dłuższą metę nie da się grać. Ugrałem jedynie 600 kredytów kary za zbyt długie dokowanie :D :D :D Poleciał też ticket, może coś poradzą.

Dla niego to był koniec,
a ja utknąłem pośrodku niczego bez możliwości wejścia w supercruise (po raz drugi zresztą) :cool:
.

I co wtedy? Self destruct? Jest wzywanie pomocy ale nie wiem co ono daje. Testowales?

Jest jak dac komus paliwo?

rootsrat

Volunteer Moderator
OK, dzięki, zaraz to zrobię. Jeszcze raz odinstaluję i zainstaluję z tym na uwadze. Najciekawsze jest to, że z bezsilności zainstalowałem grę na swoim starszym lapku... i tam działa :) Aczkolwiek tak wolno, że na dłuższą metę nie da się grać. Ugrałem jedynie 600 kredytów kary za zbyt długie dokowanie :D :D :D Poleciał też ticket, może coś poradzą.

W takim razie usunięcie tych folderów powinno pomóc. Może coś w plikach konfiguracyjnych było nie tak... Doświadczyłem podobnej sytuacji w kilku innych grach.

I co wtedy? Self destruct? Jest wzywanie pomocy ale nie wiem co ono daje. Testowales?

Jest jak dac komus paliwo?

Ja wybrałem self destruct bo i tak niewiele ze mnie zostało, ale jak tylko uda mi
wejść ONLINE :mad: to muszę przetestować inne opcje. Nawet jak będę cały.

A tak się cieszyłem że pogram z Wami, a tu lipa. Mogę jedynie odpalić misje w singlu i nic więcej, a tam już gra śmiga fajnie. Jak próbuje kliknąć na online gra się zawiesza. Czasami nawet nic włączyć nie mogę w menu głównym. I tylko z menadżera zadań mogę ją wyłączyć. Próbowałem przeinstalować sterowniki, grę, ale to na nic. Mam nadzieję że zrobią szybko patcha, bo nie tylko ja mam taki problem z tego co widzę. :eek:

Panowie tak na spokojnie muszę prosić o wytłumaczenie bo na Team Speaku nie kumam :) Lecę sobie do Aulina. Opanowałem już te hyper skoki :) Bo teraz pierwszy raz gram online. Dolatuję do AULIN'a i wytłumaczono mi że muszę zbliżyć się poniżej 1000 km i jak pokaże się SAFE ENGEGING coś tam to włączyć chyba supercruise. ALe jak to włączyć co to jest? :) w klawiszologi nie widzę :)

Last edited:
Panowie tak na spokojnie muszę prosić o wytłumaczenie bo na Team Speaku nie kumam :) Lecę sobie do Aulina. Opanowałem już te hyper skoki :) Bo teraz pierwszy raz gram online. Dolatuję do AULIN'a i wytłumaczono mi że muszę zbliżyć się poniżej 1000 km i jak pokaże się SAFE ENGEGING coś tam to włączyć chyba supercruise. ALe jak to włączyć co to jest? :) w klawiszologi nie widzę :)

Jak pokaże się SAFE ** naciśnij klawisz J

Po lewej stronie masz ekran z dwoma paskami predkosci i odleglosc na nich niebieskie znaczniki, jesli predkosc i odleglosc bedą odpowiednie pojawi sie wlasnie Safe ** wtedy klawisz J

A mozesz przy pkazji powiedziec w C9NTROLS co masz przypisane pod J. Bo ja gram na klawiaturze i zmienialem klawiszologie i J juz sluzy za cos innego :)

Aaaaa, ratunku...

Zarobilem. Kupilem Haulera... I zobaczylem ze jest do kupienia Docking Computer. Kupilem z ciekawosci.

Ci co byli dzis na TS slyszeli moje marudzenia ze NPC wlatuja na stacje bokiem... Wylecialem ze stacji, wlaczylem Docking Computer. Autopilot przejal kontrole i co? I pomijajac ze lecial jak potluczony przelecial przez sluze bokiem ;-) Mega wolne to dokowanie. Tak caly czas 30-45. Zadokowalem, sprzedalem Docking Computer.

Ale muzyczka przednia :cool:

A widzieliście już może nowe stacje (no trochę przerobiony orbis jak dla mnie ale zawsze coś innego). Dla ciekawskich lecieć trasą przez styx do 2 następnych systemów

Jest nowy rodzaj stacji, cylinder O'Neil'a, faktycznie trochę jak Orbis. Ciekaw jestem czy jeszcze oprócz niego coś dodali w tej kwestii.

Back
Top Bottom