Wracając do ED na Steam
Dzięki SteamSpy można zobaczyć ilu osób dokonało już zakupu
Elite: Dangerous sprzedaż na Steam
Jaki ma nick? Bo dzisiaj jak leciałem do stacji aby sprzedać niewolników to dostałem interdicta od takiego i moja Cobra tego nie przeżyła...
Może jest ktoś w okolicy z kim można by zrobić skrzydło dla ochrony i ewentualnego naklepania gościa?(Nie, nie chce grać w solo bo to open play daje fun i na tym polega gameplay w elite
)
Wracając do ED na Steam
Generalnie to dziwna sytuacja. Interdict, koleś się nie odzywa, nie skanuje, tylko od razu otwiera ogień.
Kij z ta walkaTe bounty 3
ja ostatnio wojowalem z gosciem w Anacondzie co mial 20 baniek na sobie (Vulture jest boski do ramowania
) ale jak zdjalem mu oslony i 20% pancerza po prostu sobie wyskoczyl
![]()
Pyton jest krowiasty, walka mnie swoją drogą wydaje sie taka sobie, ot tak w siebie pykają, ale to bounty.... mniam![]()
W sensie do innego systemu czy wylogował się?
"Tak sobie pykają"? Koniec tarcz, pęknięta szyba i taki zwrot akcji... I zwycięstwo bez szyby z celowaniem na czuja...
Podoba mi się też długość potyczki. Do tej pory latam tylko maluchami, a te napakowane Pythony ładują w siebie energię przez 5 minut!
Eh, człowiek ciężko pracuje uczciwie piracąc w wysłużonym ASP, ale niestety okrutni łowcy nagród żyć nie dają...