[Frakcja] The Winged Hussars / Skrzydlata Husaria (polska frakcja w grze!)

To już chyba finisz historycznego logo... jakieś ostatnie życzenia do spełnienia po weekendzie??
Sugeruję potestować na różnych tłach.
I tak, to tylko corel x4 ;)

2pqta2d.jpg

Wersja modern za jakiś czas :p

Last edited:
Genialnie ;)
Piórka w kształcie skrzydeł husarii znacznie lepsze niż poprzednio wycinek koła - z nimi juz bym nic nie zmieniał - sa perfekcyjne jak dla mnie ;)

Dzięki Panowie, ale jeszcze trochę pieszczenia będzie po weekendzie bo z każdym spojrzeniem coś dostrzegam, czego nad ranem nie widziałem, co mnie trochę razi ;)
Zapewne moja luba będzie miała jakieś uwagi i zakładam że się pokryją z moimi spostrzeżeniami, kolejna wrzuta już będzie jako sygna zapewne.

Root, jak możesz to wymacaj/wypytaj jaki max rozmiar grafiki w sygnaturze jest dopuszczalny i może uda Ci się zdobyć jakiś namiar na fansite/press/media kit'a żeby mieć gotowe dodatki z ED :)

Last edited:
Życzeń brak, logo to aż bym sobie druknął na koszulce np. :)

Tak mi właśnie coś się kołatało z tyłu głowy że tak będzie ;)
150 za spersonalizowaną koszulkę, no dobra 80? :cool:
Złap jakiś namiar na kogoś kto się tym zajmuje i zorientuj się czego potrzebuje to Ci podeśle to i owo żebyś mógł sobie ozdobić śliniaczek :D

Last edited:
A twój awatarek dobrze przezentowałby się na naszych statkach ingame ;) (ale to chyba nie możliwe?)

Spokojna twoja rozczochrana, nad emblemem na statki tez już myślałem ale póki co nie rozgrzebuję tematu bo nie ma możliwości ich wrzucenia do gry :(

Tak mi właśnie coś się kołatało z tyłu głowy że tak będzie ;)
150 za spersonalizowaną koszulkę, no dobra 80? :cool:
Złap jakiś namiar na kogoś kto się tym zajmuje i zorientuj się czego potrzebuje to Ci podeśle to i owo żebyś mógł sobie ozdobić śliniaczek :D

Wiesz, na jakiś zlot, który kiedyś kiedyś przydałoby się zrobić, to takie koszulki obowiązkowo, z logiem Husarzy, Elite i nazwą commandera :) a nawet wyjść tak na miasto nie byłoby mi głupio, może bym jeszcze kogoś spotkał z Elite? :)

A twój awatarek dobrze przezentowałby się na naszych statkach ingame ;) (ale to chyba nie możliwe?)

Problem w tym właśnie, że nie da się dodawać awatarów do gry - liczę że kiedyś to zmienią :)

Wiesz, na jakiś zlot, który kiedyś kiedyś przydałoby się zrobić, to takie koszulki obowiązkowo, z logiem Husarzy, Elite i nazwą commandera :) a nawet wyjść tak na miasto nie byłoby mi głupio, może bym jeszcze kogoś spotkał z Elite? :)

Problem w tym właśnie, że nie da się dodawać awatarów do gry - liczę że kiedyś to zmienią :)

No, jeśli w WoT można to szczerze powiedziawszy i tu powinno się dać, najwyżej wrzucenie 1 emblemu będzie kosztować 5€...

Last edited:
Może jeszcze breloczki do auta, kubki i magnesy na lodówkę ? :D

No, jeśli w WoT można to szczerze powiedziawszy i tu powinno się dać, najwyżej wrzucenie 1 emblemu będzie kosztować 5€...
Fajnie by było, znając FD to pewnie kiedyś dadzą taką opcję za kasę jak to Shamoth napisał ...

rootsrat

Volunteer Moderator
To już chyba finisz historycznego logo... jakieś ostatnie życzenia do spełnienia po weekendzie??
Sugeruję potestować na różnych tłach.
I tak, to tylko corel x4 ;)

Wersja modern za jakiś czas :p

Megawypas! Koszulka jak najbardziej. Kubek też.

Jest podjarka! :D

Ale mnie korci żeby puścić trolla i powiedzieć, że znalazł się kupiec na logo, jakaś grupa brodatych motocyklistów/hotrod'owców :cool:

Jak by co to zbieram propozycje co do monochromatycznego emblemu, względnie czym w modern zastąpić lancę i skrzydło, coś tam wiem ale dobrze by było spełnić wszystkie oczekiwania "klienta" ;)

Wrzucajcie wszelkie grafiki sci-fi, tech, mech, czy co tam uznacie za słuszne, tylko bez spamowania bo Root mi coś ukręci jako prowodyrowi :D

Last edited:

rootsrat

Volunteer Moderator
W nowoczesnym skrzydło i lanca mogą być IMHO, tylko piórka inne - np. takie jak w awku Goliata.

rootsrat

Volunteer Moderator
Mnie forma jak na razie bardzo odpowiada, czekam tylko jak będzie osobne forum dla Husarzy :)

Forum jest w trakcie realizacji. Serwer i domena są jest opłacone, ta ostatnia czeka tylko na aktywację. Do końca weekendu postaram się zainstalować soft, skonfigurować i uruchomić forum.

Mi się bardzo podoba.

I moim zdaniem, bierz władze jako monarcha.... no, może namiestnik, sprawujący piecze zanim Król wróci(no wiem, było). Oczywiście, zrobisz odpowiedni CG na okoliczność powrotu Króla. ;)
Masz szlachetnych wasali, więc z pewnością będziesz się liczył z ich zdaniem - i tyle.
Żadnych słodkich pierdów demokratycznych, bo, jak wiemy, sarmata w demokracji głupieje - i nieszczęście gotowe. :D

Powiem tak - grupa z założenia jest Kooperatywna. Jak pisałem w powitalnym PW - jako założyciel mam pewną jej wizję i niektóre decyzje będę podejmował bez głosowania, ale w większości wolałbym jednak demokrację - tylko nie na zasadzie niekończącej się dyskusji, ale bardziej klarownie i jasno przedstawinych ankiet do głosowania.

No chyba że chcecie, to możemy zmienić nasz ustrój na Feudalny (bo takowy jest dostępny) :D

Forma ok... Tylko ten żółty, nieczytelny kolor bym zmienil ;)

Żółty jest ok przy ustawionym czarnym tle, ja tak właśnie mam i wygląda dobrze..

Jak napisał TestUser, te wąkti są robione pod styl forum "Elite Orange". Sam w pracy używam "Traditional Pastels" i wiem że żółty nie wygląda dobrze, bo zlewa sie z tłem, niestety dla jasnego tła ciężko jest dobrać kolor, który będzie się odznaczał od tła i innych kolorów jednocześnie dla wszystkich stylów forum...

Dlatego żółtym piszę tylko datę aktualizacji tam, gdzie to potrzebne. Sorki, nie przeskoczę tego :(

Styl można zmienić w locie w lewym dolnym rogu forum - wystarczy wybrać z listy.

Dzięki za feedback!

Zachęcam wszystkich do dyskusji i udzielania się w grupie!

Last edited:
Ja tam preferuję Minimal Blackout, ciemny pomarańcz dość dobrze powinien być widoczny na jaskrawych tłach.

Chyba pójdę po najniższej linii oporu i trochę zerżnę...
ranks-all.png

Uciąć w połowie, coś dokleić i powinno być dobrze ;)

Last edited:
Shamoth , grzebalem wczoraj przy swoim avatarze i przecież mamy świetny znak graficzny polskiego lotnictwa - szachownicę, może warto to wykorzystać. Plus husarskie skrzydła uproszczoną kreską żeby na kadłubie czytelne z daleka było. Wrzucam szybkie szkice w dwóch wariantach.

ed_workshop.png

Back
Top Bottom