Życzeń brak, logo to aż bym sobie druknął na koszulce np.![]()
A twój awatarek dobrze przezentowałby się na naszych statkach ingameŻyczeń brak, logo to aż bym sobie druknął na koszulce np.![]()
A twój awatarek dobrze przezentowałby się na naszych statkach ingame(ale to chyba nie możliwe?)
Tak mi właśnie coś się kołatało z tyłu głowy że tak będzie
150 za spersonalizowaną koszulkę, no dobra 80?
Złap jakiś namiar na kogoś kto się tym zajmuje i zorientuj się czego potrzebuje to Ci podeśle to i owo żebyś mógł sobie ozdobić śliniaczek![]()
A twój awatarek dobrze przezentowałby się na naszych statkach ingame(ale to chyba nie możliwe?)
Wiesz, na jakiś zlot, który kiedyś kiedyś przydałoby się zrobić, to takie koszulki obowiązkowo, z logiem Husarzy, Elite i nazwą commanderaa nawet wyjść tak na miasto nie byłoby mi głupio, może bym jeszcze kogoś spotkał z Elite?
Problem w tym właśnie, że nie da się dodawać awatarów do gry - liczę że kiedyś to zmienią![]()
Może jeszcze breloczki do auta, kubki i magnesy na lodówkę ?Wiesz, na jakiś zlot, który kiedyś kiedyś przydałoby się zrobić, to takie koszulki obowiązkowo, z logiem Husarzy, Elite i nazwą commanderaa nawet wyjść tak na miasto nie byłoby mi głupio, może bym jeszcze kogoś spotkał z Elite?
![]()
Problem w tym właśnie, że nie da się dodawać awatarów do gry - liczę że kiedyś to zmienią![]()
Fajnie by było, znając FD to pewnie kiedyś dadzą taką opcję za kasę jak to Shamoth napisał ...No, jeśli w WoT można to szczerze powiedziawszy i tu powinno się dać, najwyżej wrzucenie 1 emblemu będzie kosztować 5€...
Może jeszcze breloczki do auta, kubki i magnesy na lodówkę ?![]()
To już chyba finisz historycznego logo... jakieś ostatnie życzenia do spełnienia po weekendzie??
Sugeruję potestować na różnych tłach.
I tak, to tylko corel x4
http://oi67.tinypic.com/2pqta2d.jpg
Wersja modern za jakiś czas![]()
To już chyba finisz historycznego logo... jakieś ostatnie życzenia do spełnienia po weekendzie??
Sugeruję potestować na różnych tłach.
I tak, to tylko corel x4
Wersja modern za jakiś czas![]()
Mnie forma jak na razie bardzo odpowiada, czekam tylko jak będzie osobne forum dla Husarzy![]()
Mi się bardzo podoba.
I moim zdaniem, bierz władze jako monarcha.... no, może namiestnik, sprawujący piecze zanim Król wróci(no wiem, było). Oczywiście, zrobisz odpowiedni CG na okoliczność powrotu Króla.
Masz szlachetnych wasali, więc z pewnością będziesz się liczył z ich zdaniem - i tyle.
Żadnych słodkich pierdów demokratycznych, bo, jak wiemy, sarmata w demokracji głupieje - i nieszczęście gotowe.![]()
Forma ok... Tylko ten żółty, nieczytelny kolor bym zmienil![]()
Żółty jest ok przy ustawionym czarnym tle, ja tak właśnie mam i wygląda dobrze..