new old guy

Άλλο ένα γερόντι που έπαιζε Elite σε Spectrum (μέχρι deadly) και μετά σε Amstrad 6128 (μέχρι Elite).

Τώρα για το ED και σε αναμονή του Star Citizen πήρα ένα ASUS ROG G750JM laptop και ένα Saitec X52 αλλά βρήκα το παλιό μου MS Force Feedback 2 που χρησιμοποιούσα για τα Wing Commander και προσπαθώ να περάσω τα tutorials.

ΑΣΕ τα tutorial και μπες στο team speak και στο ED group Stefanos ...

Είσαι βετεράνος....;)

ΑΣΕ τα tutorial και μπες στο team speak και στο ED group Stefanos ...

Είσαι βετεράνος....;)

Έχω να πιάσω joystick 20+ χρόνια χθες ούτε να το προσγειώσω δεν μπορούσα...

Αυτό το eagle που θα υποτίθεται ότι έρχεται μαζί με το παιχνίδι που το έχουν βάλει?

Άλλο ένα γερόντι που έπαιζε Elite σε Spectrum (μέχρι deadly) και μετά σε Amstrad 6128 (μέχρι Elite).

Τώρα για το ED και σε αναμονή του Star Citizen πήρα ένα ASUS ROG G750JM laptop και ένα Saitec X52 αλλά βρήκα το παλιό μου MS Force Feedback 2 που χρησιμοποιούσα για τα Wing Commander και προσπαθώ να περάσω τα tutorials.

Καλωσόρισες!!!

Για το teamspeak όχι δεν έγραψε κανείς τίποτα Bill.

Άλεξ, εγώ προσωπικά από ότι έγραψες κατάλαβα τα παρακάτω ...

在希臘,我們PPPOE幾乎無處不在。以太網發送數據包(幀)的1518個字節,其中吃18個字節用於報頭的大小。我們佔據了1500字節,而這通常是最大MTU(最大傳輸單元)在我們的本地網絡(除非您啟用巨型幀,例如為何使用NAS說話,想少開銷)。

PPPoE的運行以太網上的PPP,這意味著我們必須PPP報文在以太網淨荷。以購買力平價吃8個字節1500字節的有效載荷,以“擁有”,而我們剩下1492(提示范吉利斯在背景中)

不是說那些誰最終鋪平了FD假定1500的MTU值,這完全是由於多種原因引起的損壞:最主要的是一個路徑的MTU是初始和最終站之間的所有路由器上最小的MTU。

同樣的問題我:我的路由器的PPPoE說話(希臘GAR),所以我有1500的MTU值上網卡,但1492包/從互聯網上。並且不能生長了。所以,我沒有看到任何測試版的2.xx甚至等待。

而且圖案:如果你發送的數據包大於MTU,網絡堆棧打入多個較小的數據包,並分別將它們使你有更大的延遲,可以以不同的順序,等等等等到達。對於實時性的東西,你應該避免碎片。但是,我們必須自動計算出的MTU!我懷疑是某處的MTU探測弄丟了,我也懷疑,當你結束一天的第一個茶葉(五,9點26分UTC+1現在)會PATSIAS,並會在2.03。

具有諷刺意味的是,IPv6的解決了所有這些問題,碎片和良好的(MTU的發現是協議的一部分,是在較低水平,而不是留到路由器的路由,而絕不是在應用層中存在的問題)。但有多少人在這裡有IPv6的;服務器的FD但是沒有。

Άν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά, διόρθωσέ με!!!:D

Πρώτον, έχω να καταγγείλω πως ο iroker δε ξέρει το «Γυρίστε το Γαλαξία με Οτοστόπ». Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 100.000 Cr. bounty στο κεφάλι του :D

Δεύτερον, πως είστε, καλά; Μπράβο, γιατί εγώ δε μπορώ να βρώ κανέναν σε group instance (πριν από λίγο δοκίμασα το group του Στέφανου), εκτός κι αν υπάρξει συνεννόηση για το σημείο συνάντησης. Παρεμπιπτόντως, πως κάνει κανείς txt chat μέσα στο cockpit; (Για teamspeak πρέπει επίσης να υπάρχει προκαθορισμένο ραντεβού)

Εγώ κάθε βράδυ που μπαίνω ανοίγω το team speak και περιμένω ... Ο Βασίλης και ο Στέφανος μπαίνουν αργά γιατί υπάρχει η διαφορά τις ωρας ...
Βρήκε κανεις τροπο για γρήγορο χρήμα ?

Είμαι ακόμα με το σαραβαλακι ...
Τα λέμε μέσα ...

01.StefanosA ------- 1971 DE Karlsruhe (ΚΑΒΑΛΑ) ------------------ Alpha -- Cmd. Stefanos (Στέφανος)
02.iroker ---------- 1964 DE Bad Säckingen ----------------------- P.Beta - Cmd. iroker (Βασίλης)
03.dlam1 ----------- 1972 GR Αθήνα Γλυφάδα -------------------------------- Cmd. DEMOCLETUS (Δημοσθένης)
04.alexios --------- 1974 GR Αθήνα Βριλήσσια (Σκωτία Εδιμβούργο) - P.Beta - Cmd. Hecate Shebek (Αλέξιος)
05.Dante80 --------- 1980 GR Αθήνα Κουκάκι ----------------------- S.Beta - Cmd. Edmond Dantès (Γιώργος)
06.Geopan ---------- 1973 GR Αθήνα Πειραιά ----------------------- P.Beta - Cmd. Ger Panagon (Γιώργος)
07.DimST ----------- 1978 GR Αθήνα (Ιταλία) καταγωγή Ολυμπία ----- S.Beta - Cmd. Ifestos (Δημήτρης)
08.James Son ------- 1971 GR Αθήνα ------------------------------- FINAL -- Cmd. ??? (Νίκος)
09.Nιreus ---------- 1970 GR Ιωάννινα ---------------------------- P.Beta - Cmd. Nireus (Κώστας)
10.lamarax --------- 1971 GR Αθήνα ------------------------------- S.Beta - Cmd. Lamarax
11.Pixel Fuzz ------ 1979 GR Μήλος ------------------------------- S.Beta - Cmd. Pixel Fuzz (Μανώλης)
12.Letoras --------- 1979 GR Αθήνα ------------------------------- S.Beta - Cmd. Letoras (Βασίλης)
13.GZaf ------------ 1970 GR Αθήνα Μαρούσι ----------------------- S.Beta - Cmd. GZAF (Γιώργος)
14.pargyrak (Πέτρος)1971 SRB Βελιγράδι από Θεσσαλονίκη--------Beta 2 - Cmd pargyrak
15.parasxos -------- 1974 Kos---------------Beta 2 - Cmd P G Crimson

O Iroker μας έχει κάνει ένα TEAMSPEAK SERVER είναι ελεύθερο χωρίς κωδικό σε αυτήν την IP
46.163.109.195
Όποιος θέλει να προστεθεί πατάει QUOTE προσθέτει τα στοιχεία του και αφαιρεί το TAG {QUOTE=......} και το {/QUOTE} (που είναι σε τετράγωνες παρενθέσεις)

χαιρετώ παρέα αρχαίων gamers... το elite μου έμαθε 2 πράγματα . την απεραντοσύνη του σύμπαντος και την απεραντοσύνη της ....φαρδίας που χρειάζεται, με τα πληκτράκια του zx spectrum+ σε περιστρεφόμενο σταθμό να μπεις χωρίς dock module

Εγώ κάθε βράδυ που μπαίνω ανοίγω το team speak και περιμένω ... Ο Βασίλης και ο Στέφανος μπαίνουν αργά γιατί υπάρχει η διαφορά τις ωρας ...
Βρήκε κανεις τροπο για γρήγορο χρήμα ?

Είμαι ακόμα με το σαραβαλακι ...
Τα λέμε μέσα ...

Κι εγώ δεν έχω μπει ακόμα για διάφορους λόγους (ο κυριότερος είναι ότι όλη μέρα είμαι με το headset λόγω δουλειάς και όταν θέλω να χαλαρώσω δεν το θέλω με τίποτα :) ).

Κι εγώ αργά θα μπαίνω, και σιγά τη διαφορά ώρας, μία ώρα διαφορά έχουμε μεταξύ .de και .gr. Οι πελάτες στη δουλειά είναι .us (δυτική ακτή μάλιστα) και .uk οπότε είμαι καρανυκτόβιος. :)

Επίσης ακόμα δεν έχω καταφέρει να μπω σε Open Play στο 2.04. @#$ Μετά από 15 λεπτά αναμονής (με το δίκτυο στο ρελαντί) χάνω την υπομονή μου και το γυρνάω σε Solo που δουλεύει μια χαρά.

Για λεφτά η λύση είναι απλή στην αρχή: missions. Αποδίδουν πολύ καλά! Σε πολλές περιπτώσεις μπορείς να φορτώσεις τις μισές αποστολές του bulletin board και να βγάλεις καμιά 8–9.000 credits με ένα jump.

Αφού έβγαλα 40–50.000 μέσα σε 1–2 ώρες παιχνίδι (με free Sidewinder και 4t max cargo) αποφάσισα να πάρω ένα Eagle και να βγω τσάρκα για bounty hunting. Δε συμφέρει! Το Eagle θέλει τρελό upgrade. Έβγαζα κάτι 8.5kCr bounties αλλά ένας χλιμίτζουρας NPC να πέσει πάνω σου το Eagle ψοφάει. Θέλει hull upgrade, shield upgrade και power plant upgrade (αυτό πρώτο πρώτο). Μετά από δύο απροειδοποίητες εκρήξεις τα πήρα κι εγώ και γύρισα στο free Sidewinder. Θα του ξηλώσω τον οπλισμό για αυξημένο jump range και θα το ρίξω πάλι στις αποστολές. Είναι κρίμα γιατί μ'αρέσει πολύ το Eagle ενώ οι γραμμές του Sidewinder με απωθούν για κάποιο λόγο.

StefanOS

Volunteer Moderator

01.StefanosA ------- 1971 DE Karlsruhe (ΚΑΒΑΛΑ) ------------------ Alpha -- Cmd. Stefanos (Στέφανος)
02.iroker ---------- 1964 DE Bad Säckingen ----------------------- P.Beta - Cmd. iroker (Βασίλης)
03.dlam1 ----------- 1972 GR Αθήνα Γλυφάδα -------------------------------- Cmd. DEMOCLETUS (Δημοσθένης)
04.alexios --------- 1974 GR Αθήνα Βριλήσσια (Σκωτία Εδιμβούργο) - P.Beta - Cmd. Hecate Shebek (Αλέξιος)
05.Dante80 --------- 1980 GR Αθήνα Κουκάκι ----------------------- S.Beta - Cmd. Edmond Dantès (Γιώργος)
06.Geopan ---------- 1973 GR Αθήνα Πειραιά ----------------------- P.Beta - Cmd. Ger Panagon (Γιώργος)
07.DimST ----------- 1978 GR Αθήνα (Ιταλία) καταγωγή Ολυμπία ----- S.Beta - Cmd. Ifestos (Δημήτρης)
08.James Son ------- 1971 GR Αθήνα ------------------------------- FINAL -- Cmd. ??? (Νίκος)
09.Nιreus ---------- 1970 GR Ιωάννινα ---------------------------- P.Beta - Cmd. Nireus (Κώστας)
10.lamarax --------- 1971 GR Αθήνα ------------------------------- S.Beta - Cmd. Lamarax
11.Pixel Fuzz ------ 1979 GR Μήλος ------------------------------- S.Beta - Cmd. Pixel Fuzz (Μανώλης)
12.Letoras --------- 1979 GR Αθήνα ------------------------------- S.Beta - Cmd. Letoras (Βασίλης)
13.GZaf ------------ 1970 GR Αθήνα Μαρούσι ----------------------- S.Beta - Cmd. GZAF (Γιώργος)
14.pargyrak -------- 1971 RS Βελιγράδι (Θεσσαλονίκη) ------------- S.Beta - Cmd. pargyrak (Πέτρος)
15.parasxos -------- 1974 GR Kos---------------------------------- S.Beta - Cmd. P G Crimson

O Iroker μας έχει κάνει ένα TEAMSPEAK SERVER είναι ελεύθερο χωρίς κωδικό σε αυτήν την IP
46.163.109.195
Όποιος θέλει να προστεθεί πατάει QUOTE προσθέτει τα στοιχεία του και αφαιρεί το TAG {QUOTE=......} και το {/QUOTE} (που είναι σε τετράγωνες παρενθέσεις)

StefanOS

Volunteer Moderator
Για, ημουνα ονλινε απο 23 ος 1 εχθες στο ALL PLAY για να δω το delay...

Δεν ειχα προβλημα...

Στο ΤΣ δεν ηταν κανενας.

Παραξενο .. εδειχνε πολλους ονλινε το ΕΛΙΤΕ αλλα δεν μπορουσα στο μενου να διαλεξο κανεναν να κανο εστο TEXTCHAT.....

μηπως επρεπε να μπω στο group μου;;

Παντος στη SIDI εβαλα 2 gimbaled puls laser (low power/heat η stealth).... πο,πο για να καθαρησο μια COBRA υδροσα! Παλια αυτα δεν υπερθερμεναν ποτε....τωρα το κανουν!

Παντος γινεται ολο και ποιο ομορφο, βλεπω τους πλανητες και μενο με ανηχτο το στομα..... βλεπεις αλλα σκαφη στο SC να πετανε αφηνοντας <ουρα> ..... τι να πω...

Last edited:
Τι είναι αυτό το space taco?
esq-taco.jpg

Αυτό είναι το taco. :)

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, ενώ μου δείχνει κόσμο online, ούτε μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους, ούτε να δω αν είναι open ή σε κάποιο group ώστε να μπω.

Teamspeak μπαίνω και γω, μάλλον λάθος ώρες.....:(

Νομιζω πως η ενδειξη ονλινε ειναι λανθασμενη, πιστευω οτι εινα απομειναρι της βητα 1, η νεα ενδειξη ονλινε ειναι στο επανω ακρο δεξια, αν ειναι αδεια εισαι μονος σου.
Παντως καλο ειναι να μπενουμε στο γκρουπ στεφανος.

Για την ωρα εχω ενα EAGLE τιμη των extra πανω απο 200Κ

StefanOS

Volunteer Moderator
Νομιζω πως η ενδειξη ονλινε ειναι λανθασμενη, πιστευω οτι εινα απομειναρι της βητα 1, η νεα ενδειξη ονλινε ειναι στο επανω ακρο δεξια, αν ειναι αδεια εισαι μονος σου.
Παντως καλο ειναι να μπενουμε στο γκρουπ στεφανος.

Για την ωρα εχω ενα eagle τιμη των extra πανω απο 200Κ

Προφανώς έτσι είναι, όλους τους δείχνει ονλινε, ειναι bug!

μόνο εσύ είσαι τώρα μέσα!

Χαζή rookie ερώτηση. Πως μπαίνουμε στο group?

Στο κεντρικό μενού επιλέγουμε friends and private groups?

Και μια δεύτερη. Τι διαφορά έχει?

StefanOS

Volunteer Moderator
Χαζή rookie ερώτηση. Πως μπαίνουμε στο group?

Στο κεντρικό μενού επιλέγουμε friends and private groups?

Και μια δεύτερη. Τι διαφορά έχει?

Στη πρώτη διαλέγεις friends + group που θέλεις να έχεις, κάνεις request για να μπεις σε GROUP η FRIENDS REQUEST!

Στη 2. διαλέγεις όταν παίζεις πως παίζεις δλδ. Online --> solo (μόνος σου), all (με όλους) η group....

Last edited:
Προφανώς έτσι είναι, όλους τους δείχνει ονλινε, ειναι bug!

μόνο εσύ είσαι τώρα μέσα!

Στη πρώτη διαλέγεις friends + group που θέλεις να έχεις, κάνεις request για να μπεις σε GROUP η FRIENDS REQUEST!

Στη 2. διαλέγεις όταν παίζεις πως παίζεις δλδ. Online --> solo (μόνος σου), all (με όλους) η group....

Thanks.

Και τα credits μεταφέρονται από το group σε αυτό με όλους και πίσω ή όχι?

StefanOS

Volunteer Moderator
thanks.

Και τα credits μεταφέρονται από το group σε αυτό με όλους και πίσω ή όχι?

Προς το παρών αλλάζεις όποτε θέλεις, δεν έχει επιρροή στα λεφτά....

Back
Top Bottom