StefanOS

Volunteer Moderator
Αν δεν ειναι Ελληνας αυτος που προτεινε το ονομα να μου τρυπησετε τη μυτη.

Πάντως πρέπει να τους είπε και τι να γράψουν στη λεζάντα....

Ωραιος Πανταζης!!! Το συστημα λες να ανταποκρινεται στην περιγραφη?

ΠΑιδιά καλησπέρα. Έχω πάρει μία αποστολή να φάω τον WRAAK και δίνει 160 χιλιάρικα. Έχει άλλες 40 ώρες από αυτήν την στιγμή (3 μμ Ελλάδος). ¨Οποιος έχει όρεξη να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμον. Αυτός γυροφέρνει στα εξής συστήματα: HIP 114702, CETI SECTOR NY-R B4-2 and WONGxian YI. Έγώ θα είμια ονλινε το απογευματάκι και το βράδυ. Ευχαριστώ. See you in battle commanders!

ΠΑιδιά καλησπέρα. Έχω πάρει μία αποστολή να φάω τον WRAAK και δίνει 160 χιλιάρικα. Έχει άλλες 40 ώρες από αυτήν την στιγμή (3 μμ Ελλάδος). ¨Οποιος έχει όρεξη να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμον. Αυτός γυροφέρνει στα εξής συστήματα: HIP 114702, CETI SECTOR NY-R B4-2 and WONGxian YI. Έγώ θα είμια ονλινε το απογευματάκι και το βράδυ. Ευχαριστώ. See you in battle commanders!

Ο τύπος είναι σε anakonda, οπότε αν ΔΕΝ είσαι σίγουρος οτι αντέχεις, αστον ήσυχο. Είναι μανούρα να τον βρείς.

Κρίμα που δεν κατάφερα να μπω, πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσουμε.

Για σας παιδιά! καλος σας βρήκα! θα τα πούμε και ts
Αγγελος, 1979. GR Εύβοια , Μονοδρι

Κρίμα που δεν κατάφερα να μπω, πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσουμε.

Και εγώ που μπήκα τι κατάφερα?: Ξόδεψα όλα τα credits moy σε αναβαθμίσεις (έβαλα ένα FSD Interdictor που μου κόστισε 35-30 χιλιάρικα) και αποφάσισα να κάνω interdictions se wanted NPCs για εξάσκηση πριν πάω για τον wraak και στην αρχή τούς έτρωγα (κάτι harmless kai novices) μέχρι που αποφάσισα να την πέσω και σε experts και deadly και άρχισαν να με τιγανίζουν ε και έχασα 2-3 φορές , το έκαψα και σε έναν ήλιο προσπαθώντας να ξεφύγω ε και να μην τα πολυλογώ: 35000 δάνειο και 1000 credits. Μπατίρισα δηλ και ξαναγύρισα στο exploration... Rating?: Harmless, Penniless kai Scout..

Και εγώ που μπήκα τι κατάφερα?: Ξόδεψα όλα τα credits moy σε αναβαθμίσεις (έβαλα ένα FSD Interdictor που μου κόστισε 35-30 χιλιάρικα) και αποφάσισα να κάνω interdictions se wanted NPCs για εξάσκηση πριν πάω για τον wraak και στην αρχή τούς έτρωγα (κάτι harmless kai novices) μέχρι που αποφάσισα να την πέσω και σε experts και deadly και άρχισαν να με τιγανίζουν ε και έχασα 2-3 φορές , το έκαψα και σε έναν ήλιο προσπαθώντας να ξεφύγω ε και να μην τα πολυλογώ: 35000 δάνειο και 1000 credits. Μπατίρισα δηλ και ξαναγύρισα στο exploration... Rating?: Harmless, Penniless kai Scout..
Αχ έχω μείνει ταπί (όχι όμως και ψύχραιμος) πολλές φορές. Σε αυτό το παιχνίδι ισχύει οτι τα ράσσα δεν κάνουν τον παπά (αν και η αλήθεια είναι οτι βοηθάνε). Αμα βλέπω expert και deadly και έχουν και καλά διαστημόπλοια στρίβω και δρόμο....... την επόμενη φοά με παρέα, είναι καλύτερα.

CMDR Orgios
Γιώργος , 1978. GR Θεσσαλονίκη

Ηρθα μια βόλτα απο το TS χθες, θα περασω να πω ενα γεια και σήμερα καθώς επισημως θα ειμαι διαθεσιμος για πτήσεις απο τις 16 :)

StefanOS

Volunteer Moderator

Και εγω εχω το mission για των WRAAK....δεν των βρηκα!

Αλλα αν μιλάτε για ζόρικα επαγγέλματα ... υπάρχει και εκπομπή στη τηλεόραση....

PYTHON - EXPERT - 32.xxx credits

[video=youtube_share;3qotzwFk-lQ]http://youtu.be/3qotzwFk-lQ[/video]

no wipe at launch

Αυτό δεν το περίμενα.

Για battle που πάμε; Έχω φτιάξει ένα καλούτσικο ASP και θέλω να το τεστάρω.

Ήρθα στο Picuni, αγόρασα και το κατάλληλο εξοπλισμό για mining και πήγα σε ένα cluster. Ε, νομίζω κάτι πρέπει να αλλάξουν στον τρόπο που γίνεται το mining. Άμεσα.

Ήρθα στο Picuni, αγόρασα και το κατάλληλο εξοπλισμό για mining και πήγα σε ένα cluster. Ε, νομίζω κάτι πρέπει να αλλάξουν στον τρόπο που γίνεται το mining. Άμεσα.
Θα πας στο A belt cluster 4, εκεί βρίσκεται κοτρώνα με palladium και indite μέχρι να μαζέψεις κανα λεφτό για καλύτερο σκάφος. Τσέκαρε πόσα jumps είσαι για να πας HD 222582, αν τα jumps σου είναι λίγα εκεί στο Α belt cluster 2 παίζει καθαρό palladium για ακόμα πιο πολύ κέρδος. Το mining είναι πιο γρήγορο με παρέα μέχρι στιγμής, οπότε να βρεθείς με κάποιον απο δω για να βρείτε και την σωστή πέτρα και για πιο γρήγορo mining. :D

Last edited:
Back
Top Bottom