Και πολύ καλά έκανες Maro-val!!! Better safe than sorry. Εχω επιστρέψει στον πολιτισμό για να μαζέψω λίγα credits να εξοπλίσω το Python και λογικά θα επιστρέψω για εξερεύνηση στις Πλειάδες μετά, θα είμαι εκτός τις επόμενες μέρες λόγω δουλειάς αλλά όταν επιστρέψω θα σε βρω. Θα δεις request απο μένα (ίδιο όνομα όπως εδώ). Καλή τύχη στο ψάξιμο, θα προσπαθώ να είμαι ενήμερος για την εξέλιξη στις Πλειάδες, αν βρεις - μάθεις κάτι και εσύ γράψε να ξέρουμε.
Fly safe amigo.

p.s. Asp scout έχει γίνει το αγαπημένο μου πλοίο μέχρι στιγμής αλλά δεν κάνει για smuggling (λίγο cargo).

Ok my friend. Εγώ είμαι ήδη Πλειάδες. Χτες βράδυ που ρώτησα εκεί τα commanderia δεν έχει βρεθεί ακόμα τίποτα.

Το asp scout είναι καλό σκαφάκι αλλά δεν έχει χώρο για να πάρεις ότι χρειάζεσαι έξω από το bubble. Με το clipper έχω πραγματικά τα πάντα πάνω και με 60τόσο cargo θα βγάλω και κάνα φράγκο γυρίζοντας με shadow missions.

Last edited:
Ok my friend. Εγώ είμαι ήδη Πλειάδες. Χτες βράδυ που ρώτησα εκεί τα commanderia δεν έχει βρεθεί ακόμα τίποτα.

Το asp scout είναι καλό σκαφάκι αλλά δεν έχει χώρο για να πάρεις ότι χρειάζεσαι έξω από το bubble. Με το clipper έχω πραγματικά τα πάντα πάνω και με 60τόσο cargo θα βγάλω και κάνα φράγκο γυρίζοντας με shadow missions.
Shadow missions έχει στο Robigo αρκετές, 2-6 mil η κάθε μια με ταξίδι 300Ly. Αν έχεις στα τεφτέρια σου κάτι καλυτερο let me know.
;)
Πλειάδες είναι ακόμα στο ψάξιμο, brook έδωσε hint να μην ψάχνουν Merope αλλά τριγύρω, για να δούμε, θα βρεις πολλά κατερστραμένα πλοία για lootάρισμα.

See you soon.

Robigo κάνω δρομολόγια εδώ και καιρό. Έχω ειδικά βάση στο bubble για αυτό το λόγο κι επίσης έχω εκεί αρραγμενο τον ρομπιγκορα το asp. Πλεον από κει παίρνω missions με 5 και 6 mil αλλά αφήνω και καλά φράγκα οπότε πάω σε donations. Πλέον όμως πάω draconis και aditi με το clipper αλλά και Πλειάδες βλεπω και βγάζει missions.

Merope έχουν πάει όλοι οπότε πήγα Electra εγώ και βλέπουμε.

Last edited:
Βρέθηκαν οι πρώτες εξωγήινες κατασκευέ στη Μερόπη!!
http://image.noelshack.com/fichiers/2016/02/1452786496-screenshot-0734.png

Για να δούμε τι μας επιφυλάσει το μέλλον.
Απο οτι διάβασα λένε οτι τα UA αντιγράφουν τοσήμα που στέλνουν τα nav beacons!! Ισως ταόντα που βρίσκονται πίσω απο αυτό να αντιγράφουν τις διαδρομές μας.

Ήμουν εκεί μερικά λεπτά μετά την ανακάλυψη. Λίγο αργότερα έγινε χαμός από κόσμο όπως φαίνεται στη φωτό.

barnacles.jpg

Last edited:
Καλησπέρα νέοπας εδώ.Έχετε να προτείνετε κάποιο easy guide για αρχή.Να σημειώσω ότι δεν έχω καμμία εμπειρία με Elite. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αυτά είναι!!!! Τέτοια μάζωξη δεν εχω ξαναματαδεί!!! Κρίμα που χάνω τέτοιο γεγονός (κακό timing λόγω δουλειάς). Τυχερός Maro-val που είσαι μάρτυρας των γεγονότων.

- - - - - Additional Content Posted / Auto Merge - - - - -

Καλησπέρα νέοπας εδώ.Έχετε να προτείνετε κάποιο easy guide για αρχή.Να σημειώσω ότι δεν έχω καμμία εμπειρία με Elite. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλως ήρθες μίστερ!!! Νέος τί φάση? Μόλις ξεκίνησες και είσαι με 100 credits και sidewinder?
Δώσε λίγο παραπάνω στοιχεία πως σου αρέσει να παίζεις.
Ψήνεσαι για combat? exploration? trading? mining? Ετσι θα δωθούν πιο στοχευμένα tips!!! Στην λίστα με τους παίκτες θα βρεις και ένα teamspeak server, όλο και κάποιος θα είναι κει για άμεσες απαντήσεις διαφορετικά εδώ.

Καλώς τον φίλο. Κάνε για αρχή τα tutorial του παιχνιδιού και μετά δες κάμποσα youtube videos.

https://www.youtube.com/results?search_query=elite+dangerous+beginners+guide

Όπως είπε κι ο Letoras πες μας τι έχεις σκοπό να κάνεις και τι ξέρεις να κάνεις ως τώρα. Ας πούμε είσαι εντελώς αρχή ή ξέρεις να κουνάς το σκαφάκι και να δένεις στο σταθμό?

Αν χρειαστείς in game λεφτουδάκια για βοήθεια μίλα.

Αυτά είναι!!!! Τέτοια μάζωξη δεν εχω ξαναματαδεί!!! Κρίμα που χάνω τέτοιο γεγονός (κακό timing λόγω δουλειάς). Τυχερός Maro-val που είσαι μάρτυρας των γεγονότων.

Ναι έγινε ωραίος τζερτζελές, είχε φάση. Ευτυχώς ήμουν κοντά και συγχρόνως παρακολουθούσα το thread.

Ξέρω τα βασικά και έχω δει μερικά tutorials. Πιο πολύ θέλω κατεύθυνση για το τι κάνω από εδώ και πέρα. Πχ αν θέλω να ασχοληθώ με bounties που να ξεκινήσω? Αν είναι να κάνω και λίγο trading πως να ελέγχω τιμές? Κυρίως αυτά τα δύο με ενδιαφέρουν.Κάποια πρώτα βήματα για να πατήσω στα πόδια μου. Σας ευχαριστώ.

Ξέρω τα βασικά και έχω δει μερικά tutorials. Πιο πολύ θέλω κατεύθυνση για το τι κάνω από εδώ και πέρα. Πχ αν θέλω να ασχοληθώ με bounties που να ξεκινήσω? Αν είναι να κάνω και λίγο trading πως να ελέγχω τιμές? Κυρίως αυτά τα δύο με ενδιαφέρουν.Κάποια πρώτα βήματα για να πατήσω στα πόδια μου. Σας ευχαριστώ.

Δεν μας είπες τι σκάφος έχεις και πόσα credits. Αν είσαι αρχή ακόμα τότε βάλε σαν στόχο το Viper ή ακόμα καλύτερα το Cobra. Εγώ πήγα κατευθείαν στο Cobra και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Με αυτό το σκαφάκι κάνεις ότι θέλεις πραγματικά. Για να κυνηγάς bounties πρέπει να ξεκινήσεις να συχνάζεις σε ζώνες αστεροειδών (asteroid belts). Αν πας σε σύστημα που έχει τέτοιες ζώνες τότε άνοιξε το αριστερό σου πάνελ και ψάξε για RESOURCE EXTRACTION SITE. Αυτά χωρίζονται σε LOW, MEDIUM, HIGH και HAZARDOUS. Τα τελευταία για συντομία λέγονται HAZRES (δεν έχουν NPC για βοήθεια) κι εκεί έχει τα πιο πολλά λεφτά, αλλά είναι εύκολο να σε φάνε λάχανο. Προτείνω να ξεκινήσεις από LOW μέχρι HIGH. Α και απέφευγε σκάφη που είναι σε WING, γιατί μόλις χτυπήσεις τον έναν θα αρχίσουν να σε βαράνε και οι άλλοι που έχει παρέα. Μόλις φτάσεις σε ένα RES περίμενε λίγο και κάνε βόλτα κοντά στους αστεροειδείς μέχρι να εμφανιστούν οι διάφοροι γύρω σου (κάνα 5λεπτο με 10λεπτο max)

Για trade είναι λίγο πολύπλοκο το θέμα. Γενικώς πρέπει να αγοράσεις φτηνά και να πουλάς ακριβά. Θέλει μελέτη με τις τιμές και το τι εξάγει ο κάθε σταθμός και τι έχει ζήτηση ένας άλλος. Προσωπικά δεν νομίζω πως το έχουν στήσει όπως θα έπρεπε και με κούρασε το πολύ ψάξιμο, οπότε στράφηκα σε online εργαλεία που σε βοηθάνε. Εκεί βάζεις το μέρος που είσαι και σου βρίσκει ένα trade route εκεί κοντά. Σου βάζω 2 τέτοια και τα links σε πάνε κατευθείαν εκεί που πρέπει για trade routes με μονό προορισμό δηλαδη Α->Β->Α. Αγοράζεις από το Α και τα πουλάς στο Β και από το Β αγοράζεις κάτι άλλο και το πουλάς στο Α και repeat.

http://elitetradingtool.co.uk/ (εδώ πάτα εκεί που λέει Find Trades)

https://eddb.io/trade/loops

-----------------------------------

Προσωπικά θα σου πρότεινα 2 βασικούς στόχους για να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Άσε τα bounties για αρχή εκτός αν είσαι ήδη καλός πιλότος κι έχεις καλό σκαφάκι. Γιατί αν δεν τα έχεις αυτά είναι πολύ εύκολο κάθε τόσο να χάνεις και να λίγα που θα έχεις μαζέψει, όταν θα χάνεις το σκάφος.

1. Κάνε απλές αποστολές logistics δηλαδή από το bulletin board να μεταφέρεις πραγματάκια αλλά και ειδήσεις (no cargo) εδώ κι εκεί μέχρι να έχεις αρκετά λεφτά για να..

2. ..πάρεις αλλά και να εξοπλίσεις το Cobra MK3. Με το Cobra συνέχισε να κάνεις αποστολές και να μεταφέρεις πράγματα. Πλέον με το μεγαλύτερο χώρο για cargo θα σου έρχονται και πιο πολλά λεφτά. Όταν έχεις μια αποστολή προς ένα σύστημα, τότε μπορείς από τον Galaxy Map να δεις τι εξάγει το σύστημα που είσαι προς τα εκεί που πας και να κάνεις και trading μαζί με την αποστολή. Το Cobra επίσης είναι από τα καλύτερα σκαφάκια για λαθρεμπόριο (smuggling). Μόλις το εξοπλίσεις μπορείς να πηγαίνεις στο Robigo (robigo mines) και να παίρνεις shadow missions (μακρινές αποστολές λαθρεμπόριο). Είναι από τις πιο επικερδής δουλειές στο παιχνίδι απλώς θέλει λίγο να μάθεις μερικά κολπάκια γιατί στον δρόμο θα σου την πέφτουν πολύ, κι αν σε σκανάρουν ακυρώνονται οι αποστολές. Αν σου ακούγεται ενδιαφέρον ρώτα για λεπτομέρειες. Επίσης με το Cobra μπορείς να ασχοληθείς και με Rare goods αν και δεν το προτείνω, αλλά έχει κι αυτό τη φάση του. Εν ολίγοις, κάποιοι συγκεκριμένοι σταθμοί έχουν κάποια σπάνια προιόντα που όσο πιο μακριά τα πουλάς τόσο πιο πολλά credits βγάζεις.

Για rares δες εδώ -> http://needsmorepolish.blogspot.gr/2015/03/fingerbobs-guide-to-elite-dangerous.html
κι αν θες ακολούθα αυτόν τον χάρτη -> http://4.bp.blogspot.com/-3vU5P9CnLJg/VbZJb5liJHI/AAAAAAAANwk/Y-7XtpsEXDk/s1600/raresroute.png

Αυτά για τώρα. Αν θέλεις ένα καλό (1 jump) trade route για να μαζέψεις φράγκα τότε στείλε π.μ.

Εγκυκλοπαιδικά εγώ πήγα:

Sidewinder (logistics, learn to fly)
Cobra (logistics, learn to fly)
DB Explorer (logistics, λίγο exploration)
Vulture (Combat, logistics, όλων των ειδών τα missions)
Asp Explorer (Πολύ Trading, Missions, Exploring, Smuggling, Rares, εκεί μέσα κοιμόμουν)
Python (Αηδιαστικά πολύ Trading)

Μέχρι εδώ πούλαγα το ένα σκάφος για να πάρω το επόμενο. Από το Python και μετά δεν ξαναπούλησα όποιο σκάφος μου άρεσε.

Last edited:
Γεια χαρά από Αθήνα, ή μάλλον έπρεπε να πω FABIAN CITY, EMPIRE! Δυο παλιογεροι πετανε εδω και κανα εξαμηνο! Αν επιτρεπεται θα τα πουμε team speak!

Γεια χαρά από Αθήνα, ή μάλλον έπρεπε να πω FABIAN CITY, EMPIRE! Δυο παλιογεροι πετανε εδω και κανα εξαμηνο! Αν επιτρεπεται θα τα πουμε team speak!

καλώς τους. Όταν λέμε παλιόγεροι πόσο δηλαδή? χαχα.

καλώς τους. Όταν λέμε παλιόγεροι πόσο δηλαδή? χαχα.

40ρηδες!!! Αλλα ευτυχώς δεν τρέμει το ακόμα το joy!!

Υπάρχει κάποιο ελληνικό group?

40ρηδες!!! Αλλα ευτυχώς δεν τρέμει το ακόμα το joy!!

Υπάρχει κάποιο ελληνικό group?

Ε μην νομίζεις σε αυτό το παιχνίδι παίζει πολύ το 30 και πάνω. Κι εγώ σε τρία τέσσερα χρονάκια στα 40 θα είμαι χαχα. Απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει κάποιο Ελληνικό group αλλά πρέπει να το οργανώσουμε. Έχουν τα παιδιά κανάλι στο team speak αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να μπω κι εγώ λόγω περίεργων ωραρίων που παίζω. Πρέπει κάποια στιγμή να καθιερώσουμε κι ένα σύστημα με έναν σταθμό στο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να κανονίσουμε και καμιά μάζωξη σε κάναν γουστόζικο πλανήτη.

Μετα απο πολύ ψάξιμο, έχω κάνει καλλιέργεια από καμια 20ρια ενδιαφεροντες σταθμους, με πολλά hazardous κοντα. Μολις "βγηκα στον εξω κόσμο" και ζηλευω τους αλλους με τη δικη τους υποδομη! Μπορούμε ρε γαμωτο να κανουμε ωραια πραματα! Καποιος πιο εμπειρος μπορεί να προτείνει μέθοδο?

Back
Top Bottom