Jaką drogę zamierzasz obrać w Elite?

Ewentualnie może być tak, że będzie kilka update'ów Bety i z każdym będą wprowadzane nowe funkcje. To zależy od release schedule, jaki FDEV zarysowało dla Elite.

Na pewno tak będzie. Liczę, że co miesjąc czy 1,5 nowa paczka będzie z nowymi możliwościami.

Pytanie brzmi teraz jak długo potrwa standardowa beta zanim rozpocznie się gamma. Inaczej, ile potrwa gamma jeśli premiera gry ma być jeszcze w tym roku. Gdy dostaniemy odpowiedź na te pytania, będziemy wiedzieć jak szybko w grze pojawią się brakujące rzeczy, wliczając w to górnictwo.

Najważniejsze będą dwa następne miesiące, co wprowadzą i w jakim stopniu będzie to grywalne. Gamma potrwa co najmniej od 3 tygodni do miesiąca. Krótszy termin byłby bez sensu. Czy w 3 miechy dadzą radę ze wszsytkim , zobaczymy, ja wątpie. David Braben jeszcze nigdzie nie potwierdził, że to będzie "na pewno" koniec 2014r.

Czy w 3 miechy dadzą radę ze wszsytkim , zobaczymy, ja wątpie. David Braben jeszcze nigdzie nie potwierdził, że to będzie "na pewno" koniec 2014r.

to wszytko zależy od posiadanych mocy przerobowych i "elastyczności" enginu.
Za 2 dni przekonamy się ile nowego contentu mają gotowego do testowania.
Jedno jest pewne, poprzeczkę ustwili sobie wysoko ;)

No nie wiem, zapowiedź Q4 2014 oznacza na pewno ten rok, wielokrotnie powtarzał że są na dobrej drodze w kierunku osiągniecia tego terminu. Musiałoby się wydarzyć coś przez nich nieoczekiwanego aby zmienili zdanie. Identyczne zapewnienia padały z ust innych pracowników FD.

Nie bylo mnie troche a tymczasem forum spuchlo do takiego rozmiaru, ze po paru godzinach przestalem juz czytac.

A wiec jak w temacie:

Na poczatek, odwiedziny w starych ulubionych systemach,
Okolice Sol, Ross 154 na rybki z przerebla... a potem chwytanie sie roznych ryzykownych zajec dajacych zarobek [ bounty hunting / moze polowanie na innych graczy ? ] Kariera w Imperium... i adaptacja do nowego swiata.
Jak juz troche sie ogarne, to z pewnoscia nadejdzie czas na odwiedzenie Pleiad, Polarisa a potem dluuugi dryf w nieznane :)

Podejrzewam, ze bedzie tez troche wiecej ciekawych opcji niz byly kiedys w biuletynach, pewnie fajna zabawa bedzie poszerzanie kontaktow z black marketem :)

Back
Top Bottom