Nie wiem, powiedz mi czy to był żart Ale dzięki za post zwrócił mi uwagę na kilka rzeczy i trochę zmienił zamysł.
W angielskojęzycznej części forum czytałem o człowieku który przeszedł misje treningowe na moim zintegrowanym układzie HD 3000 później było już bardzo niestabilnie choć podobno optymalizacja gry jest coraz lepsza wydaje się że gra mimo iż ma wyraźnie określone wymagania minimalne to jednak całkiem dobrze i stabilnie działa w słabszych konfiguracjach. Wracając na ziemię, niestety w szufladzie nic już nie ma ale będę miał możliwość sprawdzenia kart na czipsecie GTX 750 i GT 740 wybiorę pewnie którąś z tych. Wybór narzuca się sam GTX tylko boje się że nie będzie chodził na 350W PSU jakiegoś Jelenia ( deer ). Tak to jest z tym komputerem ruszę cokolwiek to okaże się wymieniać muszę i pozostałe komponenty dlatego tak kombinuje.
Dzięki wszystkim za pomoc i pozdrawiam
Uuu, to coś czuję że PSU będziesz chciał kupić i to w pierwszej kolejności. 700W 80 Plus Silver lub nawet Gold to minimum bo i tak zaraz będziesz wymieniał całą resztę