Listopad - spotkanie w Krakowie?

Hej
Będę na kilka dni w Krakowie w tym miesiącu, może ktoś ma ochotę się spotkać przy piwku czy haerbatce ze mną i Cmdr Goliatem? Mamy czas w piątek 20 listopada wieczorem na Kazimierzu..

No ja z Krakowa i chętnie bym z wami posiedział przy piwku, ale niestety pracuje w UK a urlop mam dopiero od 15 grudnia. Nie mniej jednak planuję już powoli wracać na stałe, więc myślę, że na któreś następne spotkanie być może się załapię :)

Naaaaaah w piątek pracuje na popołudnia a chętnie bym wpadł na jakieś Elitarne spotkanie :D A sobota by wam niepasowała?

Ja z kolei w sobotę mam spotkanie tłumaczy, więc nie bardzo mogę być jednocześnie na dwóch imprezach. Ale w piątek chętnie. :)

Last edited:
Ja mieszkam zaraz koło Krakowa i w weekend spokojnie mogę się w nim pojawić (mam niecałą godzinę jazdy busem) jak macie ochotę się spotkać i posiedzieć przy piwie to ja chętnie się piszę :)

Postaram się stawić! Wprawdzie alkoholu nie używam, ale może w Absyncie herbata też jest!
Poznacie mnie po opasce na oku i haku zamiast ręki.

A tak poważnie - to musiałem coś napisać, bo nie może być, żeby warszawskie spotkanie było nad naszym - krakowskim! :)

Ech, są chwile, kiedy żałuję emigracji :p

A ja momentami, choć coś czuję że w najbliższych latach będzie tych momentów całe mnóstwo, żałuję że nie emigrowałem jak byłem młodszy i jeszcze mi się chciało ;)
No ale przynajmniej wiem do kogo pukać jak się zacznie tu atmosfera zagęszczać bardziej niż na węgrach czy białorusi :cool:

Last edited:
Postaram się stawić! Wprawdzie alkoholu nie używam, ale może w Absyncie herbata też jest!

maja dużo ciekawych napojów bez, ja też nie wiem czy będę się alkoholizował ale klimat się liczy.

@rootsrat, nie kombinuj, były ostatnio bilety za £31 funtów, na pewno byś dał radę gdybyś naprawdę chciał :)

rootsrat

Volunteer Moderator
maja dużo ciekawych napojów bez, ja też nie wiem czy będę się alkoholizował ale klimat się liczy.

@rootsrat, nie kombinuj, były ostatnio bilety za £31 funtów, na pewno byś dał radę gdybyś naprawdę chciał :)

Tu raczej chodzi o urlop - jest koniec roku i słabo z tym... :)

W przyszłym roku bardzo chętnie, ale potrzebuję info z w miarę dużym wyprzedzeniem, żeby ogarnąć urlop, bilety itd.

Panowie, jedna ważna kwestia: jak Was poznać? Bo ja nie byłem w Absyncie jeszcze ani razu. Miejcie jaki znak rozpoznawczy ze sobą, nie wiem, model Cobry na stoliku albo co… :D

Back
Top Bottom