rootsrat Volunteer Moderator Nov 20, 2015 #25 Mam zdjęcie z tego samego przedpokoju (To redakcja Galnet PL? )
Goliat Nov 20, 2015 #26 Tak, tam wyżej to Baton i ja ☺ no i claptrap Stolik mamy zarezerwowany na 19:30 i o tej godzinie postaramy się być ☺
Tak, tam wyżej to Baton i ja ☺ no i claptrap Stolik mamy zarezerwowany na 19:30 i o tej godzinie postaramy się być ☺
Robinus Nov 20, 2015 #28 OSH said: Było fantastycznie Panowie! Musimy to powtórzyć! Click to expand... Tak jest! Dzięki panowie za spotkanie, no i Baton - za jego wymyślenie i organizację miejsca! Miałeś rację - fajniej się będzie w skrzydle latać z żywym człowiekiem! Do następnego!
OSH said: Było fantastycznie Panowie! Musimy to powtórzyć! Click to expand... Tak jest! Dzięki panowie za spotkanie, no i Baton - za jego wymyślenie i organizację miejsca! Miałeś rację - fajniej się będzie w skrzydle latać z żywym człowiekiem! Do następnego!
Goliat Nov 21, 2015 #29 Było super, a na następny raz faktycznie jakąś planszówkę trzeba sobie wykombinować