tak, wszystko działa jak należy, rybie oko to efekt ReShade, link dał w komentarzu pod filmem bo zapomniał dać w opisie, próbowałem grać na tej sieci wifi 5 ghz, rzeczywiście szybciej to działa ale jednak najszybciej chodzi to na kablu usb. W ustawieniach trinusa w pozycji Capture Mode musisz wybrać moonlight z tej listy gdzie wybierasz jakiego programu ma użyć jak się już połączy (zaraz nad tym jak wybierasz opentracka jako trackera). A teraz wnioski:
Nie sądzę żeby trinus był lepszym rozwiązaniem niż sam moonlight, po co nam program który odpala moonlighta skoro sam moonlight się łączy z kompem (nawet przez wifi) więc zostałem przy moolight tylko. Drugi wniosek to nie jest to zbyt płynne przy tych ustawieniach nadal, lekki lag przesyłu obrazu, troche pierniczenia się z tetheringiem (przynajmniej przy lg g3) do rozdzielczości 1080 p potrzebujemy ReShde rybie oko, większe rozdzielczości nie wchodzą w gre z powodu spadku wydajności przesyłanego obrazu.
Okulary oddaję do selgrosa (jak znajdę paragon) chyba że ktoś chce kupić. Tel. też chyba sprzedam, technologia VR narazie leży i kwiczy moim zdaniem. Jeżeli tak ma to wyglądać na okulusie to powodzenia zakupu za 3k aaaale mogę się mylić.