Chcialbym dorzucic swoje 3 grosze, bo widze, ze ludzie zaczynaja coraz bardziej personalnie podchodzic do tematu grania w ED. Nie zapominajmy, ze to jednak nadal jest tylko gra...Jak juz wczesniej napisalem gdzies w innym temacie chyba, zabawa jest przednia, dopoki, jak juz tez tutaj ktos zauwazyl nie przylatuje banda kolesi w wypasionych sprzetach i jak tylko czlowiek wypada z SC do zony i wybiera strone, to zanim sie zdazy obejrzec, grzeje juz do niego cale stado pytonow, fer de lanc i anakond w skrzydlach i wspomaganych przez drugie tyle sepow i cholera wie czego tam jeszcze. Sory mili panstwo, ale to zabawa jednostronna i niestety bardzo bolesnie kosztowna. Ja rozumiem, ze jest tu wielu profesjonalistow, ktorzy dysponuja mega precyzyjnymi joyami oraz innymi gadzetami typu oculus czy inne tam headtracki. W dodatku niektorzy siedza przy ED od baaaardzo dawna i to prawie 24h na dobe, zalapujac sie na wszelakiej masci mozliwosci dorobienia sie milionow, ktore w przeszlosci zaserwowal juz kilkukrotnie FD. I prosze mnie zle nie zrozumiec, nie robie tu podjazdow do nikogo personalnie, choc czytajac lekture tego forum chocby doskonale wiadomo kto i na czym dorobil sie grubych milionow, z ktorych teraz robi uzytek. Niestety jest jak jest, najpierw byl placz, ze nie ma single playera, teraz jest placz, ze namiastka single playera, jaka jest tryb solo, powoduje u kogos jakies dziwne zachowania...no dajcie pograc tez zwyklym uzytkownikom, ktorzy na prawde nie maja tyle czasu i pieniedzy, by pozwolic sobie na marnowanie kilku milionow w kilka sekund. Akurat dano im teraz mozliwosc zarobienia tych marnych kilku milionow w community solo, to juz lament, ze to nie fair ze nie powinno byc takiego czegos...moze i nie, ale jak mozna bylo sie dorobic i to duuuuuzo wiecej na unikatach, to jakos nikt z tego nie rezygnowal a i zarobionych w ten sposob pieniedzy nie oddal. Wiec o czym wy tu rozprawiacie...Ja sam doswiadczylem w tym evencie w LUGH zachowan w open, ktore to ze wszechmiar sa niemoralne i frustrujace, stracilem na tym duzo wiecej a zwlaszcza szybciej niz jakiekolwiek pirackie proby rabunkowe podczas handlu, o ktorych tez juz tu bylo wiele powiedziane. Podsumowujac - ED to gra. Gra nie tylko dla profesjonalistow szukajacych wyzwan w pojedynkach PVP, wiec czemu do jasnej cholery ktos tu komus zarzuca, ze zarabia pieniadze na eventach nie grajac w trybie open ?