Wojna o Lugh

rootsrat

Volunteer Moderator
Właśnie nie wiem, jak ten influence działa, bo niby Lugh For Equality ma 1%, ale przejęli nam jeden Outpost, i szturmują kolejny :)

Nie ma znaczenia, byle by podchodziło pod kategorię Weapons :) nic nie jest przegrane, póki wojna się toczy ;)

Gdzieś wyczytałem, że to tylko Battle Weapons - ale nie jestem pewien na stówę.

LUGH - Knight Dock - kupujesz PERSONAL WEAPONS PO 4,3k/t (6k w markecie, nie kończy sie)
lecisz 119ls do:
LUGH - Balandin Gateway - sprzedajesz po 4,8k/t
zalicza do GOIBNIU's GIFT

--
edyta:
Niestety droga powrotna na pustaka.
Jak ktoś ma ochote na winga to zapraszam, nick w grze tak samo jak na forum.

Last edited:
Reactive armor można przywozić z L 190-21, (9439 sztuk obecnie) outpost Wescott Port, tak więc duże statki odpadają, taki minus :/

Delwin

Banned
zabrałem ostatnie 128 t broni Knight Dock :( ma ktoś następny namiar ?
W Sesuang zostało 5 t :/
Mata odpada - 17.700 od słońca aktualnie brak broni :/

Last edited:
Computer Components z Balandin -> Hill Pa HSI (Teng Hui Gateway)
330 zysku z tony
a z powrotem Reactive Armor 1000/tona
15.85 ys
outpost więc tylko statki medium/small

Witam. Bierz z Was ktos moze udzial w PREPARING FOR DEPLOYMENT ?

Description:
The Khaka Future Party have begun preparing Qureshi Entreprise to receive members of the Federal Nave for the assault on Lugh. As part of those preparations, the Khaka Future Party are currently looking to source a large supply of Weapons to help equip conscripts with the gear they'll need to overthrow the rebel forces.

To help establish a temporary supply chain, President Halsey has given the Khaka Future Party access to a sizeable war chest which will be used to provide bonus payments to any trader willing to supply the Federation with weapons during this time of war.

System: Khaka
Station: Qureshi Entreprise
Objective: Sell Battle Weapons, Non-Lethal Weapons, Personal Weapons and Reactive Armour to Qureshi Entreprise
How: Buy from Industrial, High Tech and Military stations
Ends: 31 Mar 3301 16:10

Current Contributors: 625
Current Global Progress: 809,688 Tonnes Collected
Current Reward Tier: Tier 8
Current Global Reward: Resource goal 8 achieved

Current Participation Rewards:
Top 5%: 8,000,000 Cr + global awards
Top 15%: 4,000,000 Cr + global awards
Top 40%: 2,500,000 Cr + global awards
Top 70%: 800,000 Cr + global awards
Top 100%: 80,000 Cr + global awards

Computer Components z Balandin -> Hill Pa HSI (Teng Hui Gateway)
330 zysku z tony
a z powrotem Reactive Armor 1000/tona
15.85 ys
outpost więc tylko statki medium/small
Reactive już się skończył :/
Macie jakieś inne w miarę opłacalne pomysły?

Delwin

Banned
Kunggi 13.3Ly - ale stacja Vesalius City jest 16k ls od słońca zapas - 11k non lethal opłacalności nie sprawdzałem :D - walcze dla idei :D

Last edited:
Witam. Bierz z Was ktos moze udzial w PREPARING FOR DEPLOYMENT ?

Słabe nagrody, wolę The Spear of Laugh :D

tsol.jpg

Ktos wie ile mniej wiecej trzeba oddac w bondach by wskoczyc do top 70%? Aktualnie jestem bliski 1kk i nadal ponizej...

Federaci wygrali ciekaw jestem czy dostaniemy kase za pomoc crimson :D btw niezle mozna ten goal exploitowac wlecailem wczoraj na 2 h do low intensity (grajac solo) wywiozlem 1.6 mln w sumie z czego pierwsze 1.3 mln w ogole nie musialem sie wracac do stacji... Potem zmusila mnie do tego moja pazernosc bo mimo padajacych oslon pokusilem sie zeby dokonczyc anaconde bedac pod ostrzalem 2 pythonow i federal dropshipa + muchy i pekla mi szyba do tego zdechl generator oslon (0%) Bedac w open moglbym pomarzyc o takim wyniku...
Naprawde powinni cos zrobic z tymi CG poza open bo to smiech na sali jest...

Back
Top Bottom