OFFTOP
To jak jest z tym Influence w końcu? Znalazłem sobie system na obrzeżach znanego świata i drugi dzień wykonuję dla nich misje. Zrobiłem już ok 30 i NIC, naprawdę nic się nie zmieniło (oprócz tego że jestem z wybraną przezemnie ALLIED i stacja mnie zawsze miło wita jak do nich przylatuję). Biorę po kolei jak leci misje dla nich, ale nawet niebieskiej strzałki nie ma przy nich (w którejś zakładce po prawej). Zacząłem teraz handlować dla nich, może to coś pomoże? Kupuję to co mają w zapasie i przywożę to czego potrzebują, zrobiłem dopiero dwa kursy więc nie spodziewam się jeszcze niczego. Myślicie że część frakcji, lub systemów jest zbugowana i nie da się tam nic robić, czy może te ~30 misji dla jednej frakcji to za mało? Wydaje mi się że chociaż po takim czasie to chociaż o 1% powinno coś się ruszyć...
System wpływów jest zjepsuty i nie działa w ogóle. I tyle do gadania. Działał chyba ze dwa dni i przestał w ostatnim patchu.
OFFTOP
Też miałem wrażenie że to jakiś "klon" adhana, a o banie nie wiedziałem i pozytywnie zdziwił mnie długo wyczekiwany spokój na forum
/OFFTOP
To jak jest z tym Influence w końcu? Znalazłem sobie system na obrzeżach znanego świata i drugi dzień wykonuję dla nich misje. Zrobiłem już ok 30 i NIC, naprawdę nic się nie zmieniło (oprócz tego że jestem z wybraną przezemnie ALLIED i stacja mnie zawsze miło wita jak do nich przylatuję). Biorę po kolei jak leci misje dla nich, ale nawet niebieskiej strzałki nie ma przy nich (w którejś zakładce po prawej). Zacząłem teraz handlować dla nich, może to coś pomoże? Kupuję to co mają w zapasie i przywożę to czego potrzebują, zrobiłem dopiero dwa kursy więc nie spodziewam się jeszcze niczego. Myślicie że część frakcji, lub systemów jest zbugowana i nie da się tam nic robić, czy może te ~30 misji dla jednej frakcji to za mało? Wydaje mi się że chociaż po takim czasie to chociaż o 1% powinno coś się ruszyć...
Drugi temat o którym chciałbym pogadać jest troszkę powiązany z Polską Bazą Centralną. Wybierzmy jakiś system gdzie wybierzemy jedną frakcję i zobaczmy ile jesteśmy w stanie osiągnąć dużą zgraną grupą
Trochę to może potrwać zanim coś się zmieni zwłaszcza kiedy latasz sam. Ja latałem T7 ze 2-3 dni, a wcześniej jeszcze ASP'em.To jak jest z tym Influence w końcu? Znalazłem sobie system na obrzeżach znanego świata i drugi dzień wykonuję dla nich misje. Zrobiłem już ok 30 i NIC, naprawdę nic się nie zmieniło (oprócz tego że jestem z wybraną przezemnie ALLIED i stacja mnie zawsze miło wita jak do nich przylatuję). Biorę po kolei jak leci misje dla nich, ale nawet niebieskiej strzałki nie ma przy nich (w którejś zakładce po prawej). Zacząłem teraz handlować dla nich, może to coś pomoże? Kupuję to co mają w zapasie i przywożę to czego potrzebują, zrobiłem dopiero dwa kursy więc nie spodziewam się jeszcze niczego. Myślicie że część frakcji, lub systemów jest zbugowana i nie da się tam nic robić, czy może te ~30 misji dla jednej frakcji to za mało? Wydaje mi się że chociaż po takim czasie to chociaż o 1% powinno coś się ruszyć...
Hę ? Czytałeś w ogóle wcześniejszą stronę ? (adhan v2.0 ?) .System wpływów jest zjepsuty i nie działa w ogóle. I tyle do gadania. Działał chyba ze dwa dni i przestał w ostatnim patchu. Możemy tylko czekać, aż naprawią w łaskawości swojej, podobnie jak resztę bugów.
Jaką populacje ma ten system ?? Im mniejsza populacja tym łatwiej o zmiany.
Trochę to może potrwać zanim coś się zmieni zwłaszcza kiedy latasz sam. Ja latałem T7 ze 2-3 dni, a wcześniej jeszcze ASP'em.
Nie licząc tego, że wywołałem wojnę to nie większych zmian już nie było.Populacja niewiele ponad 2 miliony obywateli
Ale jakakolwiek zmiana pojawiła się po jakim czasie? Influence zmieniło się o jeden punkt dopiero po 2-3 dniach? Czy jakieś większe zmiany osiągnąłeś po tym czasie?
Poza tym miałem kupę misji gdzie było influence +1% a jak było 55% tak dalej jest
Raport z systemu GLIESE 868 (Wojna Domowa).
Dziś w systemie oprócz licznych Conflict Zone'ow pojawiły się CHECKPOINT'y.
Siedzą w nich elitarne oddziały rządzącej frakcji (Union of Gliese 868 Green Party) i informują, że pilnują "jedynego słusznego porządku".
Po krótkiej wymianie poglądów przeszliśmy do argumentów siłowych. Po zniszczeniu jednej COBRY MK3 musiałem zastosować taktyczny odwrót...
Zdecydowanie to miejsce do popisu dla drużyny, nie pojedynczego Don Kichota...
Po wylądowaniu w stacji czekała mnie kara za morderstwo i spadek reputacji...
I tu mamy problem - obydwie frakcje należą do Federacji. Jak ktoś będzie za bardzo się wychylał, to czekają go przykre konsekwencje, a wiadomo - Federacja nie wybacza
Ze względu na to lepiej by było podobne eksperymenty przeprowadzać na systemach niezależnych i "przerabiać" je np. na Federacje...
Oooo Misja, Misja, Misja jest
Cmdr Robinus zgłasza gotowość dołączenia do wojny domowej !
Raport Sytuacyjny:
frakcja rządząca: Union of Gliese 868 Green Party - 40% influence
druga frakcja: Gliese 868 Industries - 40% influence.
+ 3 frakcje z mniejszym wpływem
Zlokalizowałem - UWAGA - 2 Conflict Zone w systemie . Były jak wyjeżdżałeś? Bo w takim razie nie tylko misjami można im pomóc przejąć władzę
Zaraz się biorę do roboty Viva la Revolucione !
EDIT: Poprawka - Conflict Zone'ów jest z 10 jak nie więcej...
Populacja niewiele ponad 2 miliony obywateli
Ale jakakolwiek zmiana pojawiła się po jakim czasie? Influence zmieniło się o jeden punkt dopiero po 2-3 dniach? Czy jakieś większe zmiany osiągnąłeś po tym czasie?
Poza tym miałem kupę misji gdzie było influence +1% a jak było 55% tak dalej jest