Cao ljudi, pozdrav iz Beograda, u igri sam Gordi
Old school elitas ovde (debeljko pa atari1040st, kolor elita ftw

), igram od kad je izasla full verzija, preorderovao, znaci cirka nekih 9 dana. Pre par dana sam iz eagle-a uskocio u cobru i vrtim se tu negde oko Sol-a u nadi da cu da podignem reputaciju da dobijem permission da ga posetim, ne znam ni sam zasto, ali sam do sada uspeo samo da se pokacim i spustim na unfriendly
U cobri mi je nabrzi priliv kredita bounty hunting. Zezao sam se sa scoopovanjem cargoa i prodajom po black marketima, ali mi to ispada samo gubljenje vremena sa rizikom da ce da te skenira pandur dok silent runujes u stanicu. Uzmem lepo misiju da pobijem 5-6 pirata u par sektora, pobijem njih 20ak sa wanted statusom, u onim unindentified instancama i uzmem ~100k za, lupam, pola sata, kao bounty. Do sada nisam nasao brzu zaradu, mozda ako ikada uzmem neki transporter, moze da se uzme bolja kinta pametnom trgovinom. Rating mi je Novice (borbeni, ova druga dva su mostly... ). Od oruzja koristim 2x veliki pulse fixni i 2x mali gimbled multicannon u trailing rezimu nisanjenja (ese tako bese zove?). Fixne koristim, a ne gimbled lasere, da se ne bih opustio i sto bolje uvezbao nisanjenje. Dzojstik, naravno, bez njega nista. Bolje bilo kakav dzojstik nego najbolji dzojped. Mis i tastatura jednostavno ne funkcionisu za dobar dogfight. Ako neko ima preporuku za bolji hardpoint setup, nek savetuje, nisam sve probao. Full laser mi trosi previse power. Probao beam, nisam zadovoljan, probao burst, dobri su, ali trose cini mi se vise power. Probao railgun, kida, ali mali rate of fire, nije za nervozne okidace, kao sto sam ja, i moras da budes uzasno precizan.. Pritom nosis samo 30 metaka po gunu. Multicannon ima brda municije, dobro zvuci i prilicno kida. Razmisljam da probam 4x multicannon, samo me plasi da ostanem bez municije u svojoj alavosti.
Dok sam bio u onim pocetnickim sistemima sretao sam brda playera, ovde u sirem komsiluku Sol-a slabo, evo danas nisam ni jednog. Nisam se upustao u pvp sem jednom kad sam naisao na wanted lika.
Zanima me koji je najbrzi nacin da se podigne rating sa Fedovima. Hocu do Zemlje pa to ti je
Zanima me i koliko ima contenta za igranje sa drustvom? Sa drugarom sam prvi dan igre uspeo da se nadjem u supercruise-u, ali tad nismo znali gde je levo, a kamoli da uletimo zajedo u neki fajt. Posle smo se razdvojili i sad smo galaxiju daleko, ali nameravamo da se nadjemo opet, pa me zanima da li postoji neki zabavan nacin da se igra u dvoje ili vise. Znam da za sada misije ne mogu da se dele. U planu su i neki klanovi, ne?
Zanima me da li ste naisli na neke korisne toolove, validne spiskove npr black marketa, nesto korisno sto moze da pomogne u snalazenju po mlecnom putu?
Pozdrav svim commanderima