Elite Dangerous Balkan Community Thread

'Bar dan. Vidim, lijepo je ovdje, malo smrdi na rakiju, ali valjda bude netko popravio ventilaciju :D

Dakle, kupio igru čim je izašao Kickstarter ali sad ću pričekati koji mjesec ili godinicu da kupim i hardver. No, dobro, izgleda da i nije multiplejer kakav sam očekivao pa nije žurba. U svakom slučaju, vidimo se ;)

E, da, moram priznati da mi se više sviđa ime "ex-Yu", al nek vam bude :p

Moras da prodas nesto. Discovery scanner je najbezbolnije resenje, ali onda vise neces moci da uzimas pare od istrazivanja...
Ako hoces samo da istrazujes, onda prodaj cargo hold.

Znaci ipak mora nesto da se proda. Bez ikakvog Cargo holda, ne mogu da uzimam i neke dobre misije koje traze bar 2 cargo hold space-a.
Mozda je ipak Discovery scanner bolje resenje...

armandoxxx / Armando / ?
Awaras / Iggy / Beta
Gerila_Oi / Gerila_Oi / Beta
GHDW / ? / ?
kile / Pilot Babo / ?
Kilopip / Kilopip / Beta
Maleks / Maleks / Standard Beta (29.7.)
Necto / Necto (?) / Beta
Neo-ST / Neo-ST / Standard Beta (29.7.)
Nightborder / Kaaboom / Beta
Pepe / Pepe Munze Konza / Beta
Player2 / Player2 / Premium Beta
Vagabund / Stexx / Premium Beta
xxxzoranxxx /Zoran Atom / Beta
Corto Maltese / Matan Potrka / E: D
Blackic/Black Milos/final release
Damir/Mirda/?
Habos/Habos/?
Corbeau/?/?
MacT/MarjanT / E.D. Mercenary Edition
Goxy/?/?

Pošto Corto/Matan više nije aktivan, šaljite mi poruke sa ingame nickovima da se dodajemo međusobno i dopunimo ovu listu

Last edited:
'Bar dan. Vidim, lijepo je ovdje, malo smrdi na rakiju, ali valjda bude netko popravio ventilaciju :D

Posle dve čašice počinje da miriše, a posle treće se instaliraju sve multiplayer opcije koje nedostaju. Ona punačka cvikerašica što te je onako pogledala kad si došao na žurku, prelazi iz alpha u beta verziju, bez obzira šta pije. Posle četvrte rakije dobijaš i 3D, ali na žalost - naočari se ne isporučuju. Sletanje isključivo pomoću docking computera, opciono može i "na sreću". Cvikerašica prelazi u gamma verziju, nema više one bubuljice, sve je mršavija i kasnije čak počinje da liči na sexy cvikerašicu iz novog filma o inspektoru Kluzou (link na sliku). Ako nastaviš sa rakijom, moći ćeš samo na nju da sletiš. Nema šanse da promašiš.

Sutra ujutro kreću problemi sa gama korekcijom (blešti slika) i rezolucijom, pojačava se blur i izgube se kontrole za utišavanje zvuka. Odnosi se na oba režima (Open i Solo), a naročito na IRL.

Pomaže višečasovni stand-by uz unos većih količina vode (u sebe, a ne u kompjuter). A najviše pomaže pijenje vode pre rakije uz nepijenje rakije uopšte.

Deinstalacija cvikerašice na koju si juče sleteo (a koja se vratila u prvobitnu okruglu verziju i sad liči na ogromnog ružičastog smajlija na tufne) može biti problem. Pomažu reset, reinstalacija kompletnog OS i brisanje što pre, što dalje.

Last edited:
""Pošto Corto/Matan više nije aktivan, šaljite mi poruke sa ingame nickovima da se dodajemo međusobno i dopunimo ovu listu ""

zoran atom .......commander :cool: (early beta )

Last edited:
armandoxxx / Armando / ?
Awaras / Iggy / Beta
Gerila_Oi / Gerila_Oi / Beta
GHDW / ? / ?
kile / Pilot Babo / ?
Kilopip / Kilopip / Beta
Maleks / Maleks / Standard Beta (29.7.)
Necto / Necto (?) / Beta
Neo-ST / Neo-ST / Standard Beta (29.7.)
Nightborder / Kaaboom / Beta
Pepe / Pepe Munze Konza / Beta
Player2 / Player2 / Premium Beta
Vagabund / Stexx / Premium Beta
xxxzoranxxx / ? / Beta?
Corto Maltese / Matan Potrka / E: D
Damir/Mirda/?
Corbeau/?/?
MacT/?/?
Goxy/?/?

Pošto Corto/Matan više nije aktivan, šaljite mi poruke sa ingame nickovima da se dodajemo međusobno i dopunimo ovu listu

Blackic/Black Milos/final release version

HAHAHAHAHAHA Vrh! Rudjer Bošković incorporated!

Koji sistem?

Bas ga i ja sad nadjoh. :D

kob5Rb6.jpg

Yz5c7as.jpg

CgKysjo.jpg

Bas ga i ja sad nadjoh. :D

Iz ovog se lepo vidi da će 3300. god. Srbijom i dalje vladati tajkuni (Corporate) i da ni tada nećemo biti u EU (Independent). Jedino će najebati proizvođači cigareta, jer će im zabraniti da valjaju duvan, a ekologija će nam takođe biti sjebana, pa će nam biološki otpad (Biowaste) biti jedan od glavnih izvoznih artikala ;-)

Iz ovog se lepo vidi da će 3300. god. Srbijom i dalje vladati tajkuni (Corporate) i da ni tada nećemo biti u EU (Independent). Jedino će najebati proizvođači cigareta, jer će im zabraniti da valjaju duvan, a ekologija će nam takođe biti sjebana, pa će nam biološki otpad (Biowaste) biti jedan od glavnih izvoznih artikala ;-)

I opet smo na medji dvaju sila (federacija i empire), i ima nas 25 hiljada. Nije bas za pod jednu sljivu, ali je blizu... Bela kuga se nastavlja. :D

Last edited:
Back
Top Bottom